Akne behandling – ansigtet

Er du generet af akne i ansigtet, findes der heldigvis mange muligheder for at komme problemerne til livs. Det er altid en god idé at booke tid til en gratis konsultation inden du booker din tid, så vi kan vurdere hvilken behandling, der vil egne sig bedst til din hud og sværhedsgraden af din akne. 

Akne behandlinger

Herunder kan du læse mere om de akne- behandlinger, som vi tilbyder i Healux Klinikken. Vi kommer ind på følgende behandlinger:

  • Kemisk peeling
  • ZO Skin Health klinikbehandlinger
  • Hjemmebehandling med et af vores nøje udvalgte produkter fra enten ZO Skin Health, Neovita eller DermaCeutic
  • Laserbehandling

Kemisk peeling til behandling af akne i ansigtet

På Healux Klinikken bruger vi kemiske peelinger fra det franske mærke DermaCeutic, som er et af de ledende kemiske peelingprodukter på verdensplan. Til akne benytter vi os af to forskellige kemiske peelinger med hver deres egenskaber:

Mask Peeling
En peeling baseret på 30% glykolsyre. Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. Vi anbefaler altid en opstart med et forløb på fire behandlinger.

Du kan læse mere om vores Mask Peeling her

Milk Peeling
En peeling baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. Den er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og klarhed til huden. En rigtig effektiv behandling til grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne og pigmenteringer. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Du kan læse mere om vores Milk Peeling her

Laserbehandling mod akne med ClearSkin Pro

Endelig har vi, med vores nyindkøbte lasermaskine fra Harmony XL Pro med ClearSkin Pro, også mulighed for at behandle og mindske din akne. Med denne behandling får du igen mulighed for at nyde en glat, klar og ensartet hud. 

ClearSkin-behandlingen kombinerer ikke-ablativ laser med afkøling og vakuumteknologi, som sikkert og effektivt retter sig mod alle former for akne. Dette inkluderer alt fra røde knopper til forstørrede porer og genstridige hudorme. Det betyder, at du endelig kan lægge din concealer fra dig og lade din hud ånde.

Du kan snart læse mere om vores nye ClearSkin behandling – Mere information kommer snart.

Ansigtsbehandlinger til behandling af akne med ZO SKIN HEALTHs klinikserie

ZO ACNE/BLEMISH & OIL CONTROL ansigtsbehandling er en behandling, der er velegnet til dig, der lider af fedtet, uren hud, bumser eller Rosacea.

Behandlingen bidrager til at forbedre hudens kvalitet og forebygge nye akne udbrud.

Du kan læse mere om vores ZO Skin Health behandling.

Hudplejeserier til Akne hud hos Healux Klinikken

Fordi hudproblemer, budget og livsstil er forskelligt fra person til person, tilbyder vi flere forskellige hudplejeserier i klinikken. Du kan nedenstående få et hurtigt overblik.

Hudpleje til akne-problemer fra ZO SKIN HEALTH
Med produkterne fra ZO SKIN HEALTH kan vi tilbyde tre forskellige akne behandlingsprogrammer afhængig af sværhedsgraden af problemet og ønsket reaktion i huden.

”Mild” er til behandling af let akne med hudorme og uden cystiske læsioner, hvor der kan forventes få eller ingen reaktioner.

”Moderat” er til behandling af moderat akne med hudorme og små inflammerende akne cyster, hvor der kan forventes milde til moderate reaktioner.

”Svær” er til behandling af alvorlig akne med hudorme, flere akne-cyster, inflammation og begyndende ar-dannelse, hvor der kan forventes moderate til kraftige reaktioner.

Du kan læse mere om vores ZO Skin Health produkter her

Hudpleje til akne-problemer fra DermaCeutic
DermaCeutic er udviklet i Frankrig af et hold bestående af biokemikere, hudlæger og æstetiske kirurger for at behandle hudproblemer i form af tegn på ældning, hyper pigmentering og akne. Produkterne forbereder, optimerer og reparerer huden samt forlænger resultatet af æstetiske behandlinger.

Afhængig af sværhedsgraden af dine akne-udbrud kan vi skræddersy et perfekt hjemmeplejeprogram fra DermaCeutic, der kan bruges alene eller til at understøtte et kemisk peeling-forløb, du modtager i klinikken.

Du kan læse mere om vores DermaCeutic produkter her

Hudpleje til akne-problemer fra Neovita
Hudplejeprodukterne fra Neovita er perfekt til dig, der gerne vil opnå resultater, men samtidig undgå parabener eller andre konserverings- og tilsætningsstoffer samt fyldstoffer som mineralske olier, silikone, paraffin og farvestoffer.

Med serien Sebo-Balancing Care opnår du tre effekter: Regulering af overskydende talg, reduktion af akne-udløsende bakterier og samtidig normaliserer du hudens flora.

Book en konsultation, så vi kan vejlede dig om den rette produktsammensætning til din hud.

Du kan læse mere om vores Neovita produkter her

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før Mask Peel 1Efter mask peel 1
Mela Peel før 1Mela Peel efter 1

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Kemisk peel

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at skabe en fornyet hud ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”.

Har du spørgsmål?