ZO Skin Health

Banebrydende hudplejeserie i Healux Klinikken

ZO SKIN HEALTH er en af de 3 produktserier, som vi har udvalgt og arbejder med på Healux Klinikken. Vi har valgt netop denne serie, fordi den virkelig imponerede os i en højere grad end vi nogensinde er blevet før. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere denne banebrydende produktserie hos Healux Klinikken.

Vi holder den høje standard!
På grund af ZO SKIN HEALTH’s høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede ZO-behandlere og certificerede klinikker. Vi er glade for at være udvalgt blandt de få klinikker i verden til at sælge og behandle med ZO produkterne.

Til hvilke af vores kunder mener vi, at ZO SKIN HEALTH er det rette valg for?

ZO SKIN HEALTH er afgjort det rette valg til de af vores kunder, som virkelig ønsker at arbejde i dybden med deres hud og eventuelle udfordringer. ZO SKIN HEALTH har sine forcer inden for anti age, akne, solskadet og pigmenteret hud, karsprængninger og rødme og generel forbedring af hudstrukturen. Vi har derfor mulighed for, med ZO SKIN HEALTH, at arbejde med mange hudtyper. 

Som ny bruger af ZO SKIN HEALTH skal du være indstillet på, at din hud i en periode, specielt når du bruger produkterne som indeholder Retinol, kan skalle en smule, være lidt irriteret og føles lidt tør. Men vi lover dig, at når du er på den anden side af dette, så er det det det hele værd.

ZO Skin Health

Hvorfor er ZO SKIN HEALTH så populært?

ZO SKIN HEALTH er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket i sund hud for at opnå de bedste resultater. 

Udgangspunktet for ZO SKIN HEALTH er at stimulere og “vække” cellerne, så de kan yde deres maksimale og opnå en normal cellefunktion. ZO arbejder på, at alle kan opnå en sund og smuk hud uanset alder, hudtilstand og etnicitet.

ZO Skin Health benyttes i dag af de dygtigste hudlæger verden over, og produkterne leverer nogle helt enestående resultater på alle hudtyper. Det kan være hud plaget af akne, solskader, rosacea, slaphed, rynker og meget andet.

ZO SKIN HEALTH, opbygning af serien

Serien er bygget op af 37 forskellige produkter til hjemmebrug, samt en hel linje af professionelle produkter, som kun må bruges af certificerede behandler på klinikken. Når du starter op med ZO SKIN HEALTH er det vigtigt først at få en snak med os, så vi kan finde ud af hvad den rigtige produktsammensætning for dig vil være, og give dig en ordentlig vejledning i produkterne.

Vi tilbyder derfor en dybdegående hudanalyse på klinikken, som indeholder en snak med dig omkring dine behov, afrensning med ZO produkter, komplet hudanalyse om hudens tilstand, sammensætning af produkter samt vejledning i brugen af dem. Hudanalysen koster 500 kr. men ved køb af produkter for over 800 kr. fratrækkes de 500 kr. for denne ydelse.

“Getting Skin Ready”
Det er Dermatolog Dr. Zein Obagi’s klare overbevisning, at huden først skal klargøres og optimeres, ved at stimulere og “vække” cellerne. Ud fra denne overbevisning, er der udviklet en linje der hedder “Getting Skin Ready”. Getting Skin Ready indeholder rens, eksfoliering, toner og Daily Power Defence. Daily Power Defense er en creme som bidrager til at styrke huden og fremme en sundere barrierefunktion. Samtidig med dette, har den også til formål at stimulere produktionen af kollagen, elastin og hyaluronsyre.

ZO® “Prevent + Correct”
Efter trinene i “Getting Skin Ready” er huden klar til, at vi med specifikke produkter målrettet kan gå ind og genoprette de svagheder eller skader der allerede er, samt forebygge nye skader. I rækken af produkter finder du produkter specifikt målrettet til at arbejde med pigmenteringer, karsprængninger og rødme, stimulering af kollagen og hyaluronsyre, minimering af dybe rynker, løs hud samt porestørrelsen. Med “Prevent + Correct” produkterne kan vi derfor arbejde med stort set alle de udfordringer man kan have i huden.

ZO® “Hydration + Calming”
Produkterne i denne serie har til formål at afstresse og booste huden med fugt. Nogle af produkterne, specielt dem med Retinol, kan godt stresse huden lidt i starten fordi det er et meget aktivt virkestof. Det er et stadie, som nogen skal igennem, før det bliver rigtigt godt. Produkterne under “Hydration + Calming” kan hjælpe huden til at komme igennem dette stressede stadie, og kan samtidig bruges som et afslappende produkt efter en kemisk peeling, laser eller lignende behandlinger.

ZO® Eye Care
Huden omkring øjnene er sensitiv og samtidig et område, hvor man ofte ser aldringstegn først. Derfor kræver dette område nogle helt specielle cremer for optimal behandling. ZO Eye Care indeholder 3 produkter der hver kan deres.

ZO® Protect
Solcremen bør være alle menneskers bedste ven, både når vi taler om ældning, udfordringer og hudens sundhed. Der er gode muligheder for at finde den helt rigtige solcreme til din hudtype, da ZO SKIN HEALTH har hele 5 forskellige solcremer.

Ønsker du en grundig hudanalyse og vejledning i ZO SKIN HEALTH kan du booke din tid til dette her.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Dermaceutic

Vi har netop valgt denne serie, fordi den ligger som en god produktserie mellem Neovita og ZO SKIN HEALTH. hvor produkterne specifikt er udarbejdet til at arbejde sammen med laser- og kemisk peel behandlinger.

Neovita

Neovita er fri for konserveringsmidler samt PEG-emulgatorer, som kan have en negativ effekt på hudens egen sikkerhedsbarrier.

ZO ansigtsbehandling

ZO er en banebrydende hudplejeserie med tilhørende professionelle behandlinger. På grund af ZO SKIN HEALTHs høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede.

Healux Signatur

Vores Signature behandlinger er alle afslappende wellness-behandlinger med fokus på resultater, afslapning og en langvarig boosting effekt.

Har du spørgsmål?