Hudpleje er dit vigtigste hjemmearbejde

Vi kan opnå fantastiske resultater med vores behandlinger i klinikken, men det hjemmearbejde, som du selv udfører på din hud hver eneste dag, er mindst lige så vigtigt! Hvilken hudpleje du vælger, og hvordan du tager dig af din hud til hverdag, er nemlig helt afgørende for din huds tilstand. 

Hos Healux Klinikken har vi valgt at føre tre forskellige hudplejeserier, som vi omhyggeligt har udvalgt til at imødekomme vores høje standarder samt vores kunders forskellige behov og ønsker: Neovita, DermaCeutic og ZO SKIN HEALTH.

Vil du have enkel og overskuelig hudpleje, ingen parabener eller effektivitet?

Når det kommer til hudpleje, er smag og behag meget individuelt. Derfor har vi valgt at føre tre hudplejeserier af højeste kvalitet, som opfylder forskellige behov: 

Neovita – fordi den er fyldt med fugt og gode virkestoffer, men samtidig er uden parabener eller andre konserverings- og tilsætningsstoffer. Læs mere her

DermaCeutic – fordi den er udviklet af dermatologer samt forbedrer, optimerer og reparerer huden med en lille, enkel og overskuelig produktserie. Læs mere her

ZO SKIN HEALTH – fordi det er en meget effektiv medicinsk hudplejeserie til udfordringer i huden som akne, Rosacea, karsprængninger og pigmentforandringer. Læs mere her

ZO Skin health

Den rette rådgivning om hudpleje er alfa og omega

Lægger du bare en tilfældig ansigtscreme i indkøbskurven? Eller vælger du en, som din ven, veninde eller reklamerne har anbefalet?

Har du tænkt på, at det måske ikke er det bedste valg for dig og din hud? I bedste fald spilder du ”bare” dine penge. I værste fald, gør du mere skade end gavn.

Derfor går vi op i, at du får den rette vejledning i valg og brug af produkter hos Healux Klinikken 

Book tid til hudanalyse og vejledning – og kom hjem med de rigtige produkter

Ved at booke tid til en hudanalyse og vejledning er du sikker på at komme hjem med de rigtige produkter – uanset hvilke udfordringer, du står med.

Vores hudanalyse og vejledning består af:

  • Afrensning af din hud
  • Komplet hudanalyse, hvor vi kigger på din hud og spørger ind til de udfordringer, som du oplever i huden
  • En kortlægning af, hvad din hud har brug for
  • En liste over produkter, der er egnet til din hud samt vejledning i hvordan produkterne skal bruges
  • Det hele afsluttes med en creme efter din hudtype

En hudanalyse og vejledning med anbefaling af produkter koster 500 kroner eller kun 250 kroner, hvis du er medlem. Det er dog gratis ved køb af produkter for minimum 800 kroner.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Lux Behandlinger

I vores nye LUX behandlingsserie har vi kombineret vores mest effektive radiofrekvens- og laser anti-age behandlinger med alt fra muskelstimulering, Gold Derma Roller og hudslibning til wellness.

ZO Skin Health ansigtsbehandling

ZO er en banebrydende hudplejeserie med tilhørende professionelle behandlinger. På grund af ZO SKIN HEALTHs høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede.

Healux Signatur behandling

Vores Signature behandlinger er alle afslappende wellness-behandlinger med fokus på resultater, afslapning og en langvarig boosting effekt.

Akne og ar behandling

Du kan opleve alt fra mild akne til svær akne der forsager bylder og efterlader dybe ar. Mange oplever desværre, at lidelsen belaster deres fysiske og psykiske velvære.

Har du spørgsmål?