Mask Peel fra DermaCeutic til livløs og akne-plaget hud

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at forny huden, da behandlingen ”tvinger” huden til at regenerere. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker. 

Lider du for eksempel af akne, øget sebumproduktion, bumser og fedtet hud eller er din hud bare lidt livløs, så vil du virkelig kunne få gavn af vores Mask peel fra DermaCeutic.

Mask Peel DermaCeutic

Slut med bumser og udbrud

Mask Peeling er baseret på 30% glykolsyre, som er specielt egnet til dig, der har fedtet og akne-plaget hud. 

Behandlingen accelerer hudens naturlige peelings proces ved effektivt at fjerne det lag af huden, hvor de døde hudceller befinder sig.

Huden vil være mere sensitiv over for sollys i cirka fire uger efter behandlingen, hvorfor vi anbefaler, at du bruger vores K-Ceutic Solcreme med SPF 50 for at sikre en optimal beskyttelse af huden.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Mask Peel DermaCeutic

Hurtig behandling og kort restitution

Der er mange fordele ved at få udført Mask Peeling. 

Som beskrevet, er behandlingen effektiv akne, fedtet, grå, trist og livløs hud. Men en Mask Peeling har også den åbenlyse fordel, at den kan anvendes til alle hudtyper uanset farve og hudkvalitet.

Det er en hurtig og sikker behandling at få foretaget, og der forekommer kun lidt eller slet ingen afskalning af huden. Dette betyder også, at den går under kategorien ”Lunch Peel”, da det er en behandling, hvor det sjældent vil kunne ses på huden bagefter, hvis den foretages i frokostpausen.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før Mask Peel 1Efter mask peel 1
Mask peel før 3Mask peel efter 3

Resultater af Mask Peel

Hvornår kan du se resultater?
Da akne kommer indefra, kan man aldrig helbrede tilstanden i huden helt med behandling.

Men man kan derimod minimere de udbrud der er. Det er derfor vigtigt at forstå, at resultatet varierer fra person til person afhængig af den individuelle hudtilstand.

Får alle resultater?
Alle vil få en forbedring i huden med denne behandling, men man kan ikke på forhånd vide hvor effektivt resultatet vil være.

Før behandlingen:
Selve behandlingen udføres af en af vores kosmetiske sygeplejersker/ behandlere, som alle er godkendt og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til udførsel af kemisk peeling.

Behandleren vil vejlede dig, så I finder den korrekte peeling til din hud. Behandlingsområdet fotograferes til journalbrug (Jvf. Sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring).

Under behandlingen:
Behandlingsområdet afrenses med to renseprodukter for at klargøre huden til at kunne optage og arbejde med Mask Peelingen.

Selve Mask Peelen som har en ler-agtig konsistens, lægges på huden – startende med T-zonen. Du vil føle en prikkende / let brændende fornemmelse.

Efter behandlingen:
Efter peelingen har været på, i en afgrænset tid tilpasset din hudtype, afsluttes med en reparerende fugtighedscreme.

Behandleren vil derefter vejlede dig i, hvordan du skal passe på din hud efterfølgende og eventuelt i hvordan du kan optimere resultaterne af behandlingen hjemme.

Information om Mask Peel

Selve behandlingen tager cirka 15 minutter fra vi starter afrensning af huden. 

Vi sætter dog altid god tid af til vurdering af din hud og vejledning – så vi sikrer, at du får det mest optimale resultat til netop din hud.

Vi anbefaler som udgangspunkt fire behandlinger som en kur. Men behovet kan være individuelt. 

Da akne opstår indefra og ofte hænger sammen med hormonelle forhold og forandringer, kan vi desværre ikke forudsige hvor lang tid resultaterne holder. Sommetider kan de holde længere end andre. 

Men det, som vi KAN love dig er, at du altid vil få det maksimale ud af behandlingen

Almindeligt forekommende bivirkninger er rødme, hævelse, smerte, afskalning, kløe og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage. I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme forbrændinger og pigmentforandringer. 

Det er lovgivningsbestemt, at man altid før sin første kemiske peel, skal ind til en forundersøgelse, hos en af vores sygeplejersker for at blive godkendt. Du har dog mulighed for at modtage behandlingen, i direkte forlængelse af denne.

Du kan læse mere om forholdsregler, bivirkninger med mere i vores Klientinfo her

Da huden allerede er mere følsom under graviditeten, er det desværre ikke muligt at modtage behandling, så længe du er gravid og fuldt ammende.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

ZO Skin Health

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Milk Peel (Akne)

Lider du af mindre solskader, akne udbrud, fine linjer og rynker eller er din hud bare lidt livløs, så vil du kunne få gavn af vores Milk peel

Har du spørgsmål?