Karsprængninger & rødme

Vil du være fri for karsprængninger, Rosacea og rødme i huden? 

Mange døjer med karsprængninger eller uønsket rødme i huden. Problemerne opstår typisk i ansigtet, på brystet og benene. Det er ikke blot et kosmetisk problem, men kan også være forbundet med social begrænsning.

Fjernelse af Kar

Hvordan opstår karsprængninger?

Karsprængninger er de synligt, overfladiske, fine blodkar, som kan komme til syne i huden og de kan være mere eller mindre tydelige og dybe. Karsprængninger opstår af mange årsager. For nogen er det arveligt betinget. I ansigtet opstår de typisk af for meget sol, ekstrem kulde eller rygning. 

På benene kan det derimod skyldes dårlig blodcirkulation – enten på grund af inaktivitet eller genetik. Men kan også opstå på grund af vægtøgning (også i forbindelse med graviditet) eller overbelastning ved fysisk aktivitet.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Vi behandler karsprængninger, Rosacea og rødme fra flere fronter

Hos Healux Klinikken har vi en bred vifte af behandlinger, der kan afhjælpe problemerne. Det skyldes, at rødme og karsprængninger opstår af forskellige årsager og kan have forskellig sværhedsgrad.

Vi har altså ikke en one size fits all model til at behandle dig. Men ligesom med vores andre behandlinger, skræddersyer vi behandlingen til dig og dit problem, så du ender med det bedst mulige resultat.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

førefterkarkind (1)førefterkarkind (1)-kopi
Før billede 2 nd yagefterbillede 2 nd. yag

Behandling af karsprængninger, rødme og Rosacea:

Sklerosering
Sklerosering er en injektionsbehandling, der udelukkende anvendes til karsprængninger på benene og til behandling af store og dybe karsprængninger på benene. Læs mere her

VL
VL-behandlingen anvendes til overfladiske karsprængninger i huden – primært fra brystet og op. Behandlingen benytter IPL (Intense Pulsed Light) og sender et kraftigt lys ned i huden, der nærmest ”svejser” karsprængningerne sammen. Læs mere her

Nd. YAG
Med Nd. YAG-laseren går vi ind og behandler karsprængningerne enkeltvis og denne behandling kan benyttes til lidt dybere karsprængninger end VL. Vi starter ved karsprængningens åbning, så vi lukker denne først. Derefter behandler vi den resterende del af sprængningen. Læs mere her

Forebyggelse af karsprængninger, rødme og Rosacea

ZO SKIN HEALTH
Udgangspunktet for ZO SKIN HEALTH er at stimulere og “vække” cellerne, så de kan yde deres maksimale og opnå en normal cellefunktion. Derfor har de selvfølgelig også udviklet ZO Redness-serien og klinik ansigtsbehandlinger til dig, der har rød, sensibel hud eller Rosacea.

Læs mere om ZO Redness produkterne her

Læs mere om ZO Redness ansigtsbehandlingerne her

Dermaroller
Behandlingen med Dermaroller tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Det betyder, at du her har en behandling, der genopbygger din hud og derved forebygger nye karsprængninger. Læs mere her

ClearLift
Behandling med Clearlift anvendes typisk på huden i ansigtet, halsen, brystet og håndryggen. Denne behandling mindsker porer og opbygger bindevævet så det er mindre sandsynligt at karsprængninger opstår, udjævner farveforskelle og gør huden mere jævn og glat. Læs mere her

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Pigmentpletter & solskadet hud

En plettet og pigmenteret hud fremstår ældre, end den rent faktisk er, fordi vi forbinder de brune pletter med noget, som gamle mennesker får. Men det er der heldigvis råd for.

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Permanent hårfjerning

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

Kombinationsbehandlinger

Har vi kombineret vores mest effektive behandlinger, på forskellige måder, for en gold standard synergi effekt, som slut sidst skaber det bedst mulige resultat, indenfor specifikke udfordringer.

Har du spørgsmål?