Patientsikkerhed

Klinikken er registreret er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og er din tryghed for en sikker behandling.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Healux Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Alle Healux klinikkens kosmetiske sygeplejersker og Laserterapeuter, er registreret som medhjælp for Healux Klinikkens ansvarlig speciallæge hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Til at udføre kosmetiske behandlinger med injektions præparater, kemisk peel og laser. 

Private behandlingssteder og klinikker må efter lovgivningen/Bekendtgørelse om kosmetisk behandling kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.

Som patient / klient vil du, ifølge lovgivning opleve, at nogle kosmetiske behandlinger såsom Botox og Filler behandlinger kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger såsom Laser og Kemisk peel må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Effektiv og tryg behandling!

Har du spørgsmål?