Om os

Hos Healux Klinikken i hjertet af København er vores største fokus, altid at være up to date, med de nyeste behandlingstekniker, så vi ud fra det kan skræddersy behandlinger unikt til dig. 

Når skønhed er unik

I trygge rammer byder vi på en stor vifte af professionelle skønhedsbehandlinger udført af erfarende kosmetologer, sygeplejersker og læger. Alle de produkter vi bruger til behandlingerne er fri for tilsætningsstoffer og de reneste af slagsen. 

Vi går ikke på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom ned og oplev en af vores behandlinger, som vi selvfølgelig skræddersyr til dit behov.

Vi har indrettet klinikken i lyse og moderne farver, så den er hyggelig og rar at være i. Vi har selvfølgelig altid en lækker kop te, caffe latte, cappuccino eller et glas vand klar til dig som gerne vil sidde og slappe af før eller efter behandlingen.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Teamet bag Healux Klinikken

Signe Cordsen

Laserspecialist og indehaver

Signe Cordsen er specialist i de teknologier (teknisk udstyr) der bruges på klinikken. Signe har igennem mange år beskæftiget sig med de teknologier der bruges indenfor skønhedspleje.

Silvija Vukovic

Silvija

Kosmetisk sygeplejerske & daglig leder

Se hvad Silvija svarer på 10 hurtige spørgsmål herunder. 

Louise Healux Klinikken

Louise

Kosmetisk sygeplejerske

Maria

Speciallæge i dermatologi

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Se hvad Maria svarer på 10 hurtige. 

Henriette

Kosmetisk sygeplejerske

Tekst kommer snart.

Laila

Stilling

Teksten kommer snart.

Sisse

Stilling

Teksten kommer snart.

Camilla

Administration og medlemsansvarlig

Har du spørgsmål?