Når skønhed er unik

Hos Healux Klinikken i hjertet af København er vores største fokus at skræddersy behandlinger unikt til dig.

I trygge rammer byder vi på en stor vifte af professionelle skønhedsbehandlinger udført af erfarende kosmetologer, sygeplejersker og læger. Alle de produkter vi bruger til behandlingerne er fri for tilsætningsstoffer og de reneste af slagsen.

Vi går ikke på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom ned og oplev en af vores behandlinger, som vi selvfølgelig skræddersyr til dit behov.

Vi har indrettet klinikken i lyse og moderne farver, så den er hyggelig og rar at være i. Vi har selvfølgelig altid en lækker kop te, caffe latte, cappuccino eller et glas vand klar til dig som gerne vil sidde og slappe af før eller efter behandlingen.

Kærligst,

Healux Teamet

Signe Cordsen

Laserspecialist og indehaver

Signe Cordsen er specialist i de teknologier (teknisk udstyr) der bruges på klinikken. Signe har igennem mange år beskæftiget sig med de teknologier der bruges indenfor skønhedspleje, og hun sørger for hele tiden at være opdateret på dette omfattende område. Signe underviser kosmetologer og læger på klinikker rundt omkring i Danmark og Skandinavien, samtidig med at hun holder sig ajour med de nye områder inden for moderne hudpleje der hele tiden kommer frem. Signe er indehaver af klinikken, og er således ansvarlig for at kvaliteten af udbud og udførelse af behandlinger på klinikken er i orden, ligeså tager hun sig af den daglige administration. Signe er registreret hos styrelsen til at udføre IPL og Laser-behandlinger.

Silvija (barsel)

Kosmetisk sygeplejerske og daglig leder

Beskrivelse af Silvija er på vej.

Se hvad Silvija svarer på 10 hurtige spørgsmål om skønhed her.

Julie Bentzon

Kosmetisk sygeplejerske og daglig leder

Hos Julie vil du opleve ydmyghed og lydhørhed, som gør hver kontakt individuel og personlig. Hun er skarp til at skabe harmoniske og naturlige resultater, og du kan forvente en personlig og unik behandling. Hun er meget ærekær omkring sit håndværk, hvor I i fælleskab vil finde den bedste behandlingsplan til dig.

Læs hvorfor Julie valgte at gå den kosmetiske vej her.

Isabella Enevoldsen

Kosmetisk sygeplejerske

Isabellas passion ligger indenfor huden. Efter hun afsluttede sin uddannelse som sygeplejersker tog hun en videreuddannelse som kosmetisk sygeplejerske med speciale indenfor laser. Isabella er perfektionist til fingerspidserne, og du kan derfor altid føle dig i sikre hænder hos hende.

Læs hvorfor Isabella valgte at gå den kosmetiske vej her.

Julie Rosenkrands

PR, markedsføring og slankebehandler

Julie er kommunikationsuddannet og har en mangeårig baggrund inden for PR- og markedsføring, hvor hun har arbejdet med flere kendte skønheds- og hudplejebrands.

Hendes store interesse for skønhed og kroppen bragte hende til Healux Klinikken, hvor hun har videreuddannet sig for at kunne foretage slankebehandlinger og skin tightening-behandlinger.

Når Julie ikke sidder på kontoret og tager sig af markedsføringsopgaver, udfører hun slankebehandlinger og skin tightening i klinikken med vores radiofrekvens- og ultralydsmaskiner.

Læs hvorfor Julie valgte at gå den kosmetiske vej her.

Sandie

Kosmetolog

Sandie er kosmetolog med en baggrund som Materialist.

Sandie er professionel, imødekommende og perfektionistisk – og man føler sig som smør i Sandies bløde hænder. Hun har en stor viden om hudlidelser og behandling af alle hudtyper.

Læs hvorfor Sandie valgte at gå den kosmetiske vej her.

Maria

Speciallæge i dermatologi

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling indenfor laserbehandlinger, peeling teknikker, injektionsbehandlinger herunder filler, botox og skleroterapi.

Du vil møde Maria ved konsultationer til botox og skleroterapi. Desuden foretager Maria alle behandlinger med skleroterapi og visse typer af laserbehandlinger (ablative).

Se hvad Maria svarer på 10 hurtige spørgsmål om skønhed her.

Vibeke

Speciallæge i dermatologi

Vibeke Kassis, speciallæge, dr.med. er Healux Klinikkernes speciallæge. Vibeke Kassis er uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme i 1982.
Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetisk hudbehandling og er nu en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer med en lang række laserbehandlinger, peeling tekniker, injektionsbehandlinger herunder, Sculptra, Filler, Botox m.v. Vibeke Kassis er af Sundhedsstyrelsen registreret lægefaglig supervisor inden for kosmetisk hudbehandling.

Jacob

Læge

Jacob er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2016. Sideløbende med sin kliniske basisuddannelse, var han tilknyttet Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed på Sjællands Universitetshospital, Roskilde. Efterfølgende har han arbejdet på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Rigshospitalet og er aktuelt forskningsaktiv i Infektionsmedicinsk Klinik samme sted samt på Dermato-venerologisk Afdeling og Videncenter for Sårheling på Bispebjerg Hospital.

Jacob har stor interesse inden for hud- og kønssygdomme og er i gang med af skrive en ph.d. inden for dette speciale. Jacob har i klinikken særligt fokus på laserbehandling.

Se hvad Jacob svarer på 10 hurtige spørgsmål om skønhed her.

Kontakt

Udfyld nedestående formular til at kontakte os vedrørende vores behandlinger og produkter.

Du er også velkommen til at skrive os en email: koebenhavn@healux-klinikken.dk
  Styrelsen for Patientsikkerhed

  Healux Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Alle Healux klinikkens kosmetiske sygeplejersker og Laserterapeuter, er registreret som medhjælp for Healux Klinikkens ansvarlig speciallæge hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Til at udføre kosmetiske behandlinger med injektions præparater, kemisk peel og laser.

  Private behandlingssteder og klinikker må efter lovgivningen/Bekendtgørelse om kosmetisk behandling kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

  Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.

  Som patient / klient vil du, ifølge lovgivning opleve, at nogle kosmetiske behandlinger såsom Botox og Filler behandlinger kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger såsom Laser og Kemisk peel må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

  Healux Klinikkens persondatapolitik

  Download PDF her