Om os

Hos Healux Klinikken i hjertet af København er vores største fokus, altid at være up to date, med de nyeste behandlingstekniker, så vi ud fra det kan skræddersy behandlinger unikt til dig. 

Når skønhed er unik

I trygge rammer byder vi på en stor vifte af professionelle skønhedsbehandlinger udført af erfarende kosmetologer, sygeplejersker og læger. Alle de produkter vi bruger til behandlingerne er fri for tilsætningsstoffer og de reneste af slagsen. 

Vi går ikke på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom ned og oplev en af vores behandlinger, som vi selvfølgelig skræddersyr til dit behov.

Vi har indrettet klinikken i lyse og moderne farver, så den er hyggelig og rar at være i. Vi har selvfølgelig altid en lækker kop te, caffe latte, cappuccino eller et glas vand klar til dig som gerne vil sidde og slappe af før eller efter behandlingen.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Teamet bag Healux Klinikken

Signe Cordsen

Laserspecialist og indehaver

Signe Cordsen er specialist i de teknologier (teknisk udstyr) der bruges på klinikken. Signe har igennem mange år beskæftiget sig med de teknologier der bruges indenfor skønhedspleje.

Silvija (barsel)

Kosmetisk sygeplejerske & daglig leder

Beskrivelse af Silvija er på vej. Se hvad Silvija svarer på 10 hurtige spørgsmål herunder. 

Julie Bentzon

Kosmetisk sygeplejerske & daglig leder

Hos Julie vil du opleve ydmyghed og lydhørhed, som gør hver kontakt individuel og personlig. Hun er skarp til at skabe harmoniske og naturlige resultater. 

Maria

Speciallæge i dermatologi

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Se hvad Maria svarer på 10 hurtige. 

Josephine

Kosmetolog

Josephine elsker alt som har med huden at gøre, det var derfor meget let for hende, da hun i tidernes morgen, skulle vælge karrierevej – for det stod kun en ting på ønskelisten KOSMETOLOG. 

Camilla

Kosmetisk sygeplejerske

Fordi Camilla selv ved hvad det betyder at have udfordringer med sin hud, kan hun om nogen, relaterer til sine kunder. Med sin stille og ydmyg personlighed, hjælper Camilla sine kunder trygt igennem, deres behandlingsforløb. 

Sia

Kosmetisk Sygeplejerke

Sias passion ligger indenfor huden. Efter hun afsluttede sin uddannelse som sygeplejersker tog hun en videreuddannelse som kosmetisk sygeplejerske med speciale indenfor laser, Botox og Filler. 

Boutayna

Administration og medlemsansvarlig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Vel facilisis volutpat est velit egestas dui. Sit amet risus nullam eget felis eget. 

Har du spørgsmål?