Bliv fri for akne og akne-ar

Akne er en hyppig hudsygdom, som skyldes betændelse i og omkring hudens talgkirtler. Det opstår oftest i puberteten, men kan komme i alle aldre. Akne optræder ofte i ansigtet, på brystet og ryggen, men også andre steder på kroppen. 

Du kan opleve alt fra mild akne til svær akne der forsager bylder og efterlader dybe ar. Mange oplever desværre, at lidelsen belaster deres fysiske og psykiske velvære. Og selv når akne-udbruddene er aftaget, kan det efterlade permanente skæmmende ar i huden.

Akne Behandling

Hudpleje, kemiske peelinger og laser til behandling af akne

Heldigvis har vi flere muligheder for at hjælpe dig hos Healux Klinikken.

Med flere forskellige redskaber i værktøjskassen kan vi både forebygge og behandle akne og akne-ar afhængig af din hudtype og sværhedsgraden af lidelsen. 

Hudpleje og klinikbehandlinger til akne

Med hjælp fra ZO Skin Healths Acne/blemish and Oil control behandling kan vi for eksempel sætte dig i et behandlingsforløb, hvor vi bringer huden i balance og med et supplement af ZO Skin Healths hjemmeplejeprodukter kan du forebygge akne-udbrud hjemmefra. Læs mere om ZO her.

Vores nøje udvalgte produktportefølje indeholder også aktive produkter fra Neovita samt DermaCeutic, der kan bruges derhjemme til behandlingen af akne. 

Kemisk peeling til behandling af akne

I klinikken udfører vi kemiske peelinger, der er velegnede til behandling af akne hud og -ar.

Her vælger vi blandt to typer peelinger fra DermaCeutic, der er velegnede til akne plaget hud:

Den første behandling er vores Mask Peeling, der er baseret på 30% glykolsyre. Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. Vi anbefaler altid en opstart med et forløb på fire behandlinger. 

Den anden type kemisk peeling er Milk Peeling, der er baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. Den er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og klarhed til huden. En rigtig effektiv behandling til grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne og pigmenteringer. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Laser mod akne – ClearSkin Pro

Og endelig har vi, med vores nyindkøbte lasermaskine fra Harmony XL Pro med ClearSkin Pro, også mulighed for at behandle og mindske din akne og dine akne-ar. Med denne behandling får du igen mulighed for at nyde en glat, klar og ensartet hud. 

ClearSkin-behandlingen kombinerer ikke-ablativ laser med afkøling og vakuumteknologi, som sikkert og effektivt retter sig mod alle former for akne. Dette inkluderer alt fra røde knopper til forstørrede porer og genstridige hudorme. Det betyder, at du endelig kan lægge din concealer fra dig og lade din hud ånde.

Du kan snart læse mere om vores nye ClearSkin behandling – Mere information kommer snart.

Ar efter Akne

Når skaden først er sket, og der er opstået tydelige ar efter akne-udbrud, vil huden selv forsøge at reparere skaderne, men det er oftest svært, hvis ikke umuligt for huden selv at blive fri for ar. 

Da arvævet skæmmer huden og får den til at se ældre ud, oplever vi ofte, at ønsket om at få behandlet akne-ar er meget stort. Vi har derfor samlet de forskellige behandlinger, som vi har, målrettet ar her.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før Mask Peel 1Efter mask peel 1
Mela Peel før 1Mela Peel efter 1

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Kemisk peel

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at skabe en fornyet hud ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”.

Har du spørgsmål?