Milk Peel fra DermaCeutic til akne, solskader og rynker

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at forny huden, da behandlingen ”tvinger” huden til at regenerere. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker. 

Lider du af mindre solskader, akne udbrud, fine linjer og rynker eller er din hud bare lidt livløs, så vil du kunne få gavn af vores Milk peel fra DermaCeutic.

Cosmo Peel, Dermaceutic

Hvilke hudproblemer afhjælper Milk Peel?

Milk peelen er baseret på en kombination af glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre, som er specielt velegnet til at genskabe glans og klarhed i huden. 

Det er en rigtig effektiv behandling til dig, der er træt af grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne, akne-ar og pigmenteringer.

Behandlingen accelerer hudens naturlige peelingsproces ved effektivt at fjerne det døde lag af huden.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelene - et mere ungdommeligt udseende

Udover de ovennævnte fordele er der mange sidegevinster ved at få foretaget en Milk Peeling. 

Behandlingen mindsker akne, reducerer akne-læsioner og -ar. Den eliminerer overfladiske pigmenterede læsioner og kan bruges til at forbedre tilstanden af Keratosis pilaris, da peelingen har en eksfolierende effekt

Du opnår øget kollagenproduktionen og mindsker fine linjer og rynker.

Overordnet set opleves din hud mere ungdommelig, da en ren og ensartet hud uden urenheder, pigmentering og ar vil blive tolket yngre i andres øjne.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Milk peel før 2Milk peel efter 2
Milk Peel før 4Milk Peel efter 4

Resultater

Du vil allerede umiddelbart efter behandlingen, kunne se de første resultater. Du vil opleve en mere levende og klar hud.

En øgning i kollagenniveauet og derved formindskelse af fine linjer og rynker – er en proces som udvikler sig stille og roligt over de efterfølgende uger.

Hvornår kan du se resultater?
Da akne kommer indefra, kan man aldrig helbrede tilstanden i huden helt med behandling.

Men man kan derimod minimere de udbrud, der er. Det er derfor vigtigt at forstå, at resultatet varierer fra person til person afhængig af den individuelle hudtilstand.

Får alle resultater?
Alle vil få en forbedring i huden med denne behandling, men man kan ikke på forhånd vide hvor effektivt resultatet vil være.

Før behandlingen:
Selve behandlingen udføres af en af vores kosmetiske sygeplejersker/ behandlere, som alle er godkendt og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til udførsel af kemisk peeling.

Behandleren vil vejlede dig, så I finder den korrekte peeling til din hud. Behandlingsområdet fotograferes til journalbrug (Jvf. Sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring).

Under behandlingen:
Behandlingsområde afrenses med to renseprodukter, for at klargøre huden, til optimalt at kunne arbejde med milk peelen, hvorefter vores Cryo-kølemaskine sættes i gang til at nedkøle det område som skal behandles.

Selve Milk Peelingen, som har en let geléagtig konsistens, pensles på huden – startende med T-zonen. Du vil føle en prikkende / let brændende fornemmelse.

Efter behandlingen:
Efter peelingen har været på, i en afgrænset tid tilpasset din hudtype, afsluttes med en reparerende fugtighedscreme.

Behandleren vil derefter vejlede dig i, hvordan du skal passe på din hud efterfølgende og eventuelt i hvordan du kan optimere resultaterne af behandlingen hjemme.

Information om Milk Peel

Selve behandlingen tager cirka 15 minutter fra vi starter afrensning af huden. 

Vi sætter dog altid god tid af til vurdering af din hud og vejledning – så vi sikrer, at du får det mest optimale resultat til netop din hud.

Vi anbefaler som udgangspunkt fire behandlinger som en kur. Men behovet kan være individuelt. 

Da akne opstår indefra og ofte hænger sammen med hormonelle forhold og forandringer, kan vi desværre ikke forudsige hvor lang tid resultaterne holder. Sommetider kan de holde længere end andre. 

Men det, som vi KAN love dig er, at du altid vil få det maksimale ud af behandlingen.

Almindeligt forekommende bivirkninger er rødme, hævelse, smerte, afskalning, kløe og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage. I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme forbrændinger og pigmentforandringer.

Det er lovgivningsbestemt, at man altid før sin første kemiske peel, skal ind til en forundersøgelse, hos en af vores sygeplejersker for at blive godkendt. Du har dog mulighed for at modtage behandlingen, i direkte forlængelse af denne.

Du kan læse mere om forholdsregler, bivirkninger med mere i vores Klientinfo her.

Da huden allerede er mere følsom under graviditeten, er det desværre ikke muligt at modtage behandling, så længe du er gravid og fuldt ammende. 

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Pristine Hudslibning

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade.

Har du spørgsmål?