Clearlift laser

– en behandling, der virker som det perfekte filter
Ville det ikke være skønt, hvis en behandling kunne skabe det samme resultat, som du får med et godt filter på de sociale medier? Det kan faktisk lade sig gøre med vores Clearlift laser-behandling.

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”, da det er en hurtig og effektiv behandling, der kun sjældent eller kortvarigt medfører rødme i det behandlede område. Resultatet? En mere ensartet, ”fejlfri”, jævn og strålende hud.

ClearLift behandling, Rynkereduktion

Hvem kan få behandlingen?

Behandling med Clearlift anvendes typisk på huden i ansigtet, halsen, brystet og håndryggen. 

Behandlingen er velegnet til de fleste. Men særligt til dig, der har mindre akne-ar, rynker, farveforskelle i huden eller forstørrede porer.

Du kan læse mere om dette under ”spørgsmål og svar”

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
ClearLift behandling, Rynkereduktion

Fordelene ved Clearlift laser

  • Huden opstrammes
  • Rynker reduceres
  • Akne-ar reduceres
  • Farveforskelle som fx solskader udjævnes
  • Porer mindskes
  • Huden bliver mere jævn og glat
  • Behandlingen er stor set smertefri
  • Du kommer dig hurtigt efter en behandling (kun lidt rødme i huden)
  • Normale aktiviteter kan genoptages efter behandling

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før ClearLift hals 2Efter ClearLift hals 2
ClearLift ansigt før 1ClearLift ansigt ansigt efter 2 behandlinger

Sådan foregår behandlingen

Al makeup fjernes i det område, der skal behandles. Behandleren desinficerer huden og du får beskyttelsesbriller på. 

En behandlingsseance for et helt ansigt tager typisk 30 minutter. Behandlingen er skånsom, og man behøver derfor ikke bedøvelse.

Efter en behandling arbejder huden, og der kan være en smule rødme, som i langt de fleste tilfælde vil fortage sig inden for to til fire timer.

Vi tilstræber os med 5-6 behandlinger en gennemsnitlig forbedring på cirka 50%.

Behandlingens endelige resultater vil først kunne ses cirka tre måneder efter sidste behandling. Resultatet afhænger af hudtilstandens sværhedsgrad og antallet af behandlinger.

Hvad sker der under en behandling?
Ved en Clearlift laserbehandling udsendes korte, men kraftfulde impulser af lys, som optages i huden.

I laserens håndstykke deles laserstrålen (et aktivt synligt lys) op i mange mikroskopiske stråler (ligesom vandstråler der kommer ud af et bruse hoved).

Fraktionerede, ikke-ablative laserbehandlinger leverer målrettede impulser til isolerede steder. Ifølge fabrikanten, Alma Lasers, dannes kontrollerede små hud sår (op til 2 mm i dybden), hvorved bindevævsceller stimulerer dannelsen af kollagen samt bryder uønskede misfarvninger/pigmentering uden at skade den overliggende epidermis (overhud). De små sår vil derfor ikke være synlige, men ”skaden” tvinger huden til at reparere sig selv indefra.

Kan jeg booke tid til behandling uden videre?
Før behandlingen skal du til en for-konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Denne kan dog foretages samme dag som behandling, hvis du booker tid til det. Alle Clear Lift behandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Ved forundersøgelsen vil du modtage generel information om behandlingen. Behandleren vil vurdere din hud, informere dig om hvor mange behandlinger du kan forvente samt lave en behandlingsplan, der er tilpasset dine behov.

Information om Clearlift laser

En behandling tager cirka 30 minutter for et helt ansigt og kortere tid, hvis området er mindre. 

Vi anbefaler, at du får 5-6 behandlinger for at opnå det bedste resultat. 

Der skal gå cirka 1-4 uger mellem hver behandling

Dette kommer meget an på den oprindelig hudkvalitet, alder og livsstil. Vi kan ikke stoppe ældningen, men derimod udskyde den. Så med behandlingen fører vi ældningsprocessen tilbage, hvorefter den langsomt starter igen. For at bevare det opnåede resultat anbefaler vi, at man efter afsluttet behandling  kommer til vedligeholdelsesbehandling en gang hver 4.-6. måned.

Et studie foretaget med Clear Lift non ablativ laser på i alt 60 testpersoner i alderen 35-64 år viste følgende procentvise forbedringer tre måneder efter den tredje behandling: 

Ved 16% af testpersonerne blev der ikke registreret forbedringer
Ved 22% af testpersonerne blev der registreret <25% forbedring
Ved 24% af testpersonerne blev der registreret 26-50% forbedring
Ved 22% af testpersonerne blev der registreret 50-75 % forbedring
Ved 15 % af testpersonerne blev der registreret 76-100 % forbedring

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

Der kan forekomme let rødme efter behandlingen, såvel som kløe. Yderst sjældent opstår blærer, sår, eventuel ar-dannelse eller pigmentfejl i behandlingsområdet.

Du må ikke være under tabletbehandling med binyrebarkhormon (der skal sædvanligvis være holdt pause i mindst 1 år). 

Du må ikke tage cytostatica (cellehæmmende medicin) eller indtage lysoverfølsomme medikamenter.

Du må ikke være gravid eller ammende.

Du må ikke have infektion i behandlingsområdet eller tæt ved.

Personer med epilepsi og pacemaker må ligeledes ikke modtage behandlingen.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Reaction Hudopstramning

Vidste du, at kollagenniveauet falder fra du fylder 25 år? Derfra går det kun ned ad bakke. Bogstaveligt talt. For ikke nok med at du producerer mindre kollagen. Dine kollagenfibre bliver også længere og huden slappere.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?