DermaCeutic

DermaCeutic er en af de 3 produktserier, som vi har udvalgt og arbejder med på Healux Klinikken. Vi har netop valgt denne serie, fordi den ligger som en god produktserie mellem Neovita og ZO SKIN HEALTH. DermaCeutic er en lille aktiv dermatologisk hudplejeserie, hvor produkterne specifikt er udarbejdet til at arbejde sammen med laser- og kemisk peel behandlinger.

Altid omfattende kliniske forsøg
Noget af det DermaCeutic vægter højest, er at udfører omfattende kliniske forsøg med nogle af de mest anerkendte kliniske instanser i Europa. Herved kan DermaCeutics produkters effektivitet og sikkerhed garanteres, da de går igennem tests og strenge betingelser under høj faglig dermatologisk kontrol, i disse internationale virksomheder.

DermaCeutic har opdelt deres produktlinje i 6 kategorier for at gøre det mere brugervenligt: Purify, Stimulate, Restore, Protect, Prevent og Taget.

Til hvilke af vores kunder, mener vi at DermaCeutic er det rette valg for?

DermaCeutic produkterne er et komplet program designet til at forbedre, optimere og forlænge resultaterne af kosmetisk behandling. DermaCeutic indeholder høje koncentrationer af aktive virkestoffer og ingredienser som resulterer I en optimeret hud. Produkterne er ikke tilsat parfume og parabener. DermaCeutic vil du ikke kun finde behageligt men også yderst effektfuldt.

De kunder som kan have god gavn af DermaCeutic, er dem som ønsker produkter der arbejde godt sammen med bl.a. laser og kemisk peel behandlingerne på klinikken, eller dem som ikke har mere end 5 minutter morgen og aften på hudplejerutine. Med DermaCeutic produkterne kan vi arbejde inden for anti age, akne samt solskadet og pigmenteret hud.

Prismæssigt ligger DermaCeutic i den lave ende set effekten i betragtning. Det er derfor det perfekte valg til kunder, som ønsker at arbejde på huden, men som ikke ønsker at bruge den store økonomi på det.

Din hud er intelligent!

DermaCeutics mission er at højne hudplejestandarder ved hjælp af den nyeste videnskabelige teknologi, de mest avancerede aktive stoffer i de mest effektive koncentrationer. Hermed kan produkterne levere exceptionelle resultater og imødekomme enhver hudtypes behovene for at opnå naturligt synlige resultater.

Målet for Dermaceutic er, at tilbyde de mest avancerede produkter og behandlinger med fokus på, at optimere ens egen skønhed på en naturlig måde. Udover Dermaceutic produkterne til hjemmebrug, udfører vi på Healux Klinikken også professionelle behandlinger såsom kemiske peelinger. Disse peelinger forbedrer hudens kvalitet gennem effektive ikke-invasive mekanismer.

Du kan læse mere om de forskellige kemiske peelinger vi tilbyder her.

DermaCeutic, opbygning af serien

”PURIFY”
Du finder her i alt 5 forskellige rense- og eksfolierings-produkter. Der er en del forskel på produkterne i forhold til hvor dybt de renser og hvor aktive de er. På Healux klinikken anbefaler vi derfor altid, at du kommer ind til en konsultation hos os, så vi kan finde de bedste produkter til din hud.

“STIMULATE”
De 3 produkter under “stimulate” indeholder alle kraftig syre. Produkterne arbejder natten over for at booste hudens naturlige regenerering, skabe en ensartet hudoverflade og forbedre de udfordringer i huden du kan have.

”RESTORE”
Under kategorien “Restore” finder du 4 produkter, som er cremer udviklet med øje for at nære, berolige og genoprette komforten i huden efter en dybdegående kemisk peeling eller laserbehandling i klinikken.

”PROTECT”
Som navnet “Protect” fortæller, indeholder produkterne i denne serie alle SPF 50+. Produkterne giver høj solbeskyttelse samtidig med at de stimulerer hudens mekanismer.

”PREVENT”
Under kategorien ”Prevent” finder du i alt 6 produkter, som forebygger aldringstegn ved hjælp af blandt andet C vitamin, retinol, xylitol

”TARGET”
Under kategorien ”Target” finder du 3 helt unikke produkter, som vi kan bruge til at arbejde endnu mere intensivt i huden.

Radiance indeholder syre og lysnende egenskaber i koncentrationer, hvorpå du kan opnå en ensartet hudtone og mere jævn hudstruktur, gennem en blid eksfoliering. Radiance er et vegansk produkt uden parfumestoffer.

Yellow Cream har til formål at reducerer forekomsten af mørke pletter, ujævnheder i huden og uregelmæssig hudtone, gennem blandt andet glykolsyre og salicylsyre. Yellow Cream er vegansk uden parfumestoffer.

Derma Lift 5.0 er optimal til brug ved slap hud, udtrykslinjer og fine rynker. Den skaber øjeblikkelig løftende effekt kombineret med at have en langsigtet styrkende virkning.

Hvis du ønsker at høre mere om DermaCeutic produkterne, er du altid velkommen til at booke en komplet hudanalyse, som indeholder en snak med dig omkring dine behov, afrensning med DermaCeutic produkter, komplet hudanalyse om hudens tilstand, sammensætning af produkter samt vejledning i brugen af dem. Hudanalysen koster 500 kr. men ved køb af produkter for over 800 kr. fratrækkes de 500 kr. for denne ydelse.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

ZO Skin Health

Vi har valgt netop denne serie, fordi den virkelig imponerede os i en højere grad end vi nogensinde er blevet før.

Neovita

Neovita er fri for konserveringsmidler samt PEG-emulgatorer, som kan have en negativ effekt på hudens egen sikkerhedsbarrier.

ZO ansigtsbehandling

ZO er en banebrydende hudplejeserie med tilhørende professionelle behandlinger. På grund af ZO SKIN HEALTHs høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede.

Healux Signetur

Vores Signature behandlinger er alle afslappende wellness-behandlinger med fokus på resultater, afslapning og en langvarig boosting effekt.

Har du spørgsmål?