Handelsbetingelser

Her på siden kan du læse om vores handelsbetingelser-

Handelsbetingelser

Hvis du køber et tilbud med flere behandlinger, er det muligt at få refunderet ubrugte behandlinger, selv om behandlingsforløbet er startet. Dog vil de brugte behandlinger blive udregnet til fuld pris. 

Der er 30 dages fortrydelsesret på køb af kampagnetilbud, og der tilbagebetales såfremt du ikke findes medicinsk egnet til behandling.

Dit køb kan være begrænset af, at skulle være brugt indenfor en vis periode efter dit køb. Læs om dette i webshoppen, hvor dit køb er foretaget.

VILKÅR FOR BRUG AF HEALUX KLINIKKENS ELEKTRONISKE GAVEKORT / TILBUDSKØB*

1.0 Anvendelse
1.1 Du kan anvende kvitteringen fra dit køb som betaling for det pågældende tilbud, som fremgår af kvitteringen, såfremt det er et pakke tilbud vil du ved din første behandling modtage et gavekort på klinikken, med de resterende behandlinger.

1.2 Gavekortet / kvitteringen kan anvendes på Healux klinikken, Bredgade 51, 1260 København K.

2.0 Gyldighedsperiode
2.1 Gavekortet / kvitteringen skal anvendes inden udløb af 3 år fra købsdatoen, med mindre andet er nævn under selve produktet i shoppen.

3.0 Bortkomst og misbrug
3.1 Gavekortet / kvittering kan anvendes som betaling af ihændehaveren uden identifikation. Gavekortet kan ikke spærres. Gavekortet / kvittering skal betragtes som kontanter.

3.2 Du har ansvaret for gavekortet, og risikoen for bortkomst og misbrug af gavekortet påhviler dig. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Healux klinikken erstatter ikke gavekortet i tilfælde af bortkomst eller misbrug.

4.0 Kontantindløsning
4.1 Du kan ikke indløse gavekortet til kontanter efter de 30 dages fortrydelsesret på køb af kampagnetilbud, dog vil der være en undtagelse for dette såfremt du ikke findes medicinsk egnet til behandling.

5.0 Personoplysninger/Informationer/Nyheder

Ved oprettelse af navn og mailadresse i vores online booking, Via vores webshop, via mail eller via vores online annoncering giver du lov til at Healux Klinikken må benytte og opbevare oplysninger om dig samt løbende må fremsende nyheder og information pr. e-mail og SMS.

6.0 Ret til tilbagetrækning af samtykke 

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage til modtagelse af nyhedsbrev tilbage.

Såfremt du som registreret ønsker at udøve din ret til at tilbagetrække en samtykkeerklæring, skal du gøre som følger:

Nyhedsbrev: Du kan som registreret til enhver tid trække sin samtykkeerklæring tilbage ved at afmelde sig nyhedsbrevet. Dette gøres ved, at du trykker på afmeld-knappen som du finder aller neders i nyhedsbrevet.

Har du spørgsmål?