Handelsbetingelser

Her på siden kan du læse om vores handelsbetingelser-

Handelsbetingelser

Hvis du køber et tilbud med flere behandlinger, er det muligt at få refunderet ubrugte behandlinger, selv om behandlingsforløbet er startet. Dog vil de brugte behandlinger blive udregnet til fuld pris. 

Der er 30 dages fortrydelsesret på køb af kampagnetilbud, og der tilbagebetales såfremt du ikke findes medicinsk egnet til behandling.

Dit køb kan være begrænset af, at skulle være brugt indenfor en vis periode efter dit køb. Læs om dette i webshoppen, hvor dit køb er foretaget.

VILKÅR FOR BRUG AF HEALUX KLINIKKENS ELEKTRONISKE GAVEKORT / TILBUDSKØB*

1.0 Anvendelse
1.1 Du kan anvende kvitteringen fra dit køb som betaling for det pågældende tilbud, som fremgår af kvitteringen, såfremt det er et pakke tilbud vil du ved din første behandling modtage et gavekort på klinikken, med de resterende behandlinger.

1.2 Gavekortet / kvitteringen kan anvendes på Healux klinikken, Bredgade 51, 1260 København K.

2.0 Gyldighedsperiode
2.1 Gavekortet / kvitteringen skal anvendes inden udløb af 3 år fra købsdatoen, med mindre andet er nævn under selve produktet i shoppen.

3.0 Bortkomst og misbrug
3.1 Gavekortet / kvittering kan anvendes som betaling af ihændehaveren uden identifikation. Gavekortet kan ikke spærres. Gavekortet / kvittering skal betragtes som kontanter.

3.2 Du har ansvaret for gavekortet, og risikoen for bortkomst og misbrug af gavekortet påhviler dig. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Healux klinikken erstatter ikke gavekortet i tilfælde af bortkomst eller misbrug.

4.0 Kontantindløsning
4.1 Du kan ikke indløse gavekortet til kontanter efter de 30 dages fortrydelsesret på køb af kampagnetilbud, dog vil der være en undtagelse for dette såfremt du ikke findes medicinsk egnet til behandling.

Har du spørgsmål?