ClearSkin Pro

Fraktioneret ClearSkin Pro laser
En fejlfri hud er en drøm for mange og med vores nyeste laser – den prisvindende ClearSkin Pro – er det en drøm som nu kan blive til virkelighed.

ClearSkin Pro er en fraktioneret non-ablative Er: Glas 1540 nm laser, det betyder at selve overhuden ikke beskadiges, hvilket minimerer den efterfølgende nedetid/opheling af huden og du kan derfor genoptage din hverdag umiddelbart efter behandlingen.

ClearSkin Pro er en behandling til hudfornyelse, som stimulerer kollagen- og elastin-produktionen. Den behandler effektivt fine linjer, grov hudstruktur, forstørrede porer, acne og ar – både acne-ar, operationsar og ar efter forbrænding.

ClearSkin Pro Laser

Hvem kan få behandlingen og evt. forholdsregler m. m som skal tages

ClearSkin Pro er en sikker og nænsom ny fraktioneret laser, som kombinerer non-ablative midt infra-rød laser med en kontakt køling, som effektivt genopbygger og stimulerer nyt væv, uden at beskadige overhuden. 

ClearSkin Pro behandler effektivt fine linjer, grov hudstruktur, forstørrede porer og ar – både acne-ar, operationsar og ar efter forbrænding – uden langvarig downtime, hvilket betyder, at du kan genoptage din normale hverdag umiddelbart efter behandlingen.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Hvilke fordele er der ved behandlingen

Fordelene ved behandlingen er, at du opnår en meget stor effekt uden langvarig downtime. ClearSkin Pro er en sikker behandlingsmetode, Hvor selve laserstrålen filtreres igennem et ”filter” og via dette opdeler laserstrålen i et præcist mønster af varmestråler som omdannes til mikroskopiske kanaler i huden.

Huden går straks i gang med at reparere skaderne og danne ny frisk hud. Det resulterer i cellefornyelse og en kraftig øgning i produktionen af kollagen, hvorved huden forynges. Porerne formindskes, ar reduceres eller fjernes helt.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

12
34

Hvordan foregår behandlingen, før under efter

Al makeup fjernes i det område, der skal behandles. Behandleren desinficerer huden og du får beskyttelsesbriller på. 

En behandlingsseance for et helt ansigt tager typisk 15 – 30 minutter. Behandlingen er skånsom, og man behøver derfor ikke bedøvelse.

Efter en behandling arbejder huden. Der kan være en let rødme og du kan mærke en mild brændende fornemmelse, som i langt de fleste tilfælde vil fortage sig indenfor et par timer.

Vi tilstræber os med 4 behandlinger en gennemsnitlig forbedring på cirka 50%.

Behandlingens endelige resultater vil først kunne ses cirka to – tre måneder efter sidste behandling. Resultatet afhænger af hudtilstandens sværhedsgrad og antallet af behandlinger.

Hvad sker der under en behandling?
Ved en ClearSkin Pro fraktioneret laserbehandling udsendes korte, men kraftfulde impulser af midt infra-rød 1540 nm lys, som optages i huden.

I laserens håndstykke deles laserstrålen op i 49 mikroskopiske stråler (ligesom vandstråler der kommer ud af et brusehoved).

Fraktionerede, non-ablative laserbehandlinger leverer målrettede impulser til isolerede steder, hvorved bindevævsceller stimulerer til dannelse af kollagen og nyt væv, uden at skade den overhuden. De små sår vil derfor ikke være synlige, men ”skaden” tvinger huden til at reparere sig selv indefra.

ClearSkin Pro fraktioneret laser kan kombineres med IPL-behandling for endnu bedre resultater, da IPL kan fjerne rødme, karsprængninger, hyperpigmentering og solskader i området.

Dette vil en kosmetisk sygeplejerske vurdere og rådgive dig om til konsultationen.

Kan jeg booke tid til behandling uden videre?
Før behandlingen skal du til en for-konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Denne kan dog foretages samme dag som behandling, hvis du booker tid til det.

Alle ClearSkin Pro behandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Ved forundersøgelsen vil du modtage generel information om behandlingen. Behandleren vil vurdere din hud, informere dig om hvor mange behandlinger du kan forvente samt lave en behandlingsplan, der er tilpasset dine behov.

Information om ClearSkin Pro

Den nye ClearSkin Pro, med dens nu 3000 mJ energi, er en revolutionerende og effektiv måde for behandling af fine linjer/rynker, forstørrede porer, grov hudstruktur, og til at genopbygge og stimulere nyt væv. 

ClearSkin Pro har vundet MyFaceMyBody Award som bedste non-ablative laser til hudforyngelse.

ClearSkin Pro behandling kan udføres hele året, du vil ikke have nogen nedetid. Behandlingsresultaterne er klinisk dokumenteret.

En behandling tager cirka 15 – 30 minutter for et helt ansigt og kortere tid, hvis området er mindre. 

Dette afhænger af din nuværerende hudkvalitet/hudtilstand og alder. 

Som udgangspunkt 4 behandlinger.

Resultatet er permanent i forbindelse ar-reduktion. Ved hudforyngelse og generel anti-age anbefaler vi løbende vedligeholdelses behandlinger, i takt med at huden ældes.

ClearSkin Pro behandlingen er en meget nænsom behandling. Der vil når man arbejder med laser, oftest kunne ses en let rødme i huden umiddelbart efter behandlingen. 

I få tilfælde vil der være en smule hævelser og yderst sjældent, vil der kunne forekomme en let overfladisk forbrænding.

Før behandlingen skal du til en for-konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Denne kan dog foretages samme dag som behandling, hvis du booker tid til det

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

Du må ikke være under tabletbehandling med binyrebarkhormon (der skal sædvanligvis være holdt pause i mindst 1 år). 

Du må ikke tage cytostatica (cellehæmmende medicin) eller indtage lys-overfølsomme medikamenter.

Du må ikke være gravid eller ammende.

Du må ikke have infektion i behandlingsområdet eller tæt ved.

Personer med epilepsi og pacemaker må ligeledes ikke modtage behandlingen.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

Rynkebehandling

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Karsprængninger og rødme

På klinikken har vi mange års erfaring med laserbehandling af karsprængninger. Vi arbejder med to forskellige laserteknologier for at kunne behandle alle slags karsprængninger bedst muligt.

Har du spørgsmål?