Slanke & opstramnings behandlinger

Kan man fjerne fedt permanent uden kirurgi?
Det korte svar er JA. Men når vi kigger på slank området, er slank ikke bare slank, vi ser nemlig alle forskellige ud og har derfor forskellige behov, en individuel vurdering og mulighed for at ”angribe” problemet fra forskellige sider, er derfor alfa omega, for et godt behandlingsresultat.

Løs hud på maven efter graviditet
Behandling indenfor slank, er ikke nødvendigvis, fjernelse af fedtceller. I nogen tilfælde, er der størst behov for opstramning af selve huden, hvor man i stedet for fjernelse af fedtceller, vil have den største og bedste effekt ved blot at minimere disse, samtidig med at stramme overhuden op.

Slanke behandling

Vores fedtceller

Mange af os ved at, når vi tager på, vokser vores fedtceller, og når vi taber os, bliver de mindre. 

Men de færreste ved, at vi kun er født med et bestemt antal fedtceller. Så har vi eksempelvis en udfordring med eks. såkaldte ”ballonlår” så er det fordi vi i netop det område, har en høj koncentration af vores fedtceller. Går vi ind og reducerer en del af disse fedtceller, betyder det ikke, at du ikke kan tage på igen, men at hvis du tager på, vil fordelingen af fedt jævnes mere ud.

På Healux klinikken har vi forskellige maskiner og behandlinger indenfor slank området, dit forløb vil derfor være individuelt alt efter dine ønsker.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Slank behandling

De umulige ridebukselår og elskovshåndtag

Sund kost og motion er en vigtig del af en sund livsstil. Men de fleste mennesker oplever alligevel, at der er områder på deres kroppe, hvor fedtet koncentrerer sig, og det er svært – eller nærmest umuligt, at komme fedtet til livs. Det kan for eksempel være en øget koncentration af fedt på lårene (ridebukselår), området over hofterne (elskovshåndtagene) eller fedtet på maven.

I langt de fleste tilfælde bestemmer genetik og hormonelle faktorer, hvor dit fedt lagres. Det er altså svært at ændre på. Medmindre du får en slankebehandling, der kan give en fedtreduktion af problemområderne. 

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før Mave ReactionReaction efter 8 mave
Førultralipolårefterultralipolår

Forskellige slankebehandlinger

Der findes flere metoder til fedtreduktion og/eller hudopstramning. 

På Healux Klinikken har vi tre forskellige maskiner, som vi anvender i vores slanke- og opstrammende behandlinger. Det har vi, fordi der ikke er to mennesker, der er ens. Alle vores kunder har forskellige forudsætninger, behov – og problemområder.

De tre metoder, som vi anvender er: Ultralipo Pro, Reaction og infrarødt tæppe. Vi anvender dem både hver for sig og sammen. Men altid ud fra en vurdering af dine individuelle behov.

I de følgende afsnit kan du læse om de forskellige metoder, og hvad de egner sig til.

Ultralipo Pro: mild ”fedtsugning”
Teknologien bag Ultralipo Pro slankesystem er revolutionerende, da den fjerner fedtcellerne. Man kan derfor sammenligne metoden med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerte.

Den metode, som man anvender kaldes Kavitation. Det er navnet på en helt specifik teknologi, hvor man via en lavfrekvent ultralyd danner mikrobobler omkring de enkelte fedtceller. Disse mikrobobler tager til i styrke og vil efterhånden, som antallet øges, nedbryde fedtcelle-membranen, så fedtsyren i cellerne kan løbe ud. Du kan læse mere om UltraLipo behandlingen her.

Reaction – fedtreduktion og opstramning af huden
En anden af de metoder, som vi anvender i vores slankebehandlinger, er Reaction systemet. Det virker via en kombination af radiofrekvensenergi og vakuumterapi.

Det er en metode, der øger aktiviteten og forbrændingen i over- og underhuden, så fedtcellerne reduceres og huden opstrammes og fornyes. Du kan læse mere om Reaction behandlingen her.

Infrarødt tæppe – øget blodcirkulation og stofskifte
Det er bevist, at anvendelsen af infrarød varme er en effektiv og sikker videnskabelig metode til at opnå vægttab og modellere kroppen med.

Infrarød varme trænger ned igennem huden, musklerne, knoglerne og organerne, hvilket resulterer i en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse samt fjerner affaldsstofferne i kroppen. Du kan læse mere om vores infrarød behandling her.

Slank-all-in-one
Tilsammen udgør de tre omtalte behandlingsformer vores luksus slankebehandling; Slank-all-in-one. Det er en behandling, hvor vi kombinerer det bedste fra alle tre verdener og virkelig kan sætte smæk på resultaterne. Du kan læse mere om vores Slank-all-in-one her.

Fedtreduktion, opstramning eller affaldsstoffer
Som med alle vores andre behandlinger, anbefaler vi, at du booker en for-konsultation til slankebehandling. På den måde kan vi vurdere dit behov, og få lagt den behandlingsplan, der matcher din krop og dit budget. Til forkonsultationen vil vi også vejlede dig omkring, hvordan du derhjemme bedst muligt, arbejder sammen med behandlingen på klinikken, for at opnå det resultat du ønsker.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Løs hud kroppen

Har du været igennem et større vægttab eller været gravid, hvor din hud bare ikke rigtigt trækker sig sammen og bliver stram igen?

Cellulite behandling

Cellulite også kaldet appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet lægger sig i små rum mellem overhuden og musklerne

Fedt reduktion

Når du kigger dig i spejlet, er det så ridebukslårene, topmaven eller måske ”elskovshåndtagene” som generer dig? Hvis svaret er ja, så vil UltraLipo være det rigtige valg

All in one Slank

Hvis du vil tabe dig, strammes op og øge din forbrænding på en gang – så er vores slank all-in-one behandling det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål?