Få en opstrammet, fornyet og ensartet hud med kemisk peeling

Er din hud træt, trist og bærer præg af de hastigt voksende tal på dåbsattesten? Eller oplever du, at solskader eller ar kræver mere og mere arbejde at dække med makeup? Så er kemisk peeling måske svaret. 

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der fornyer huden ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type, der anvendes.

Kemisk peeling til fine linjer, pigmentering, ar og forstørrede porer

På Healux Klinikken i København tilbyder vi fire forskellige typer kemisk peeling, der kan hjælpe mod alt fra pigmentering og ar fra akne til fine linjer og store porer. Behandlingen anbefales oftest i sammenspil med andre behandlingsformer indenfor anti-age og solskadet hud. 

Da man bør undgå solen både op til og efter kemisk peeling, er det typisk ideelt at få disse behandlinger i efterårs- og vintersæsonen.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Healux Klinikken

Hvad gør kemisk peeling?

En kemisk peeling er med til at forny det generelle udseende af huden.

Behandlingen går ind og accelererer hudens naturlige peelingsproces ved effektivt at fjerne det lag af huden, hvor de døde og trætte hudceller er.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Milk peel før 2Milk peel efter 2
Milk Peel før 4Milk Peel efter 4

Hvordan foregår en behandling med kemisk peeling?

Under behandlingen påføres en maske eller væske på huden. Disse indeholder en kemisk opløsning, som gør, at flere af hudens lag udskiftes, fornyes og opstrammes. 

Man vil oftest kunne se, at de øverste cellelag på huden udtørres og skaller af, og at der derefter dannes et nyt, fint og ensartet hudlag. Behandlingen vil udløse en regeneration i huden, som fører til en reduktion af

flere former for aldringstegn. Medicinske peelinger kan være overfladiske eller middeldybe afhængig af, hvad formålet med peelingen er, og hvad som skal behandles.

Hvordan virker kemisk peeling?

På Healux Klinikken arbejder vi med forskellige slags kemisk peeling for effektivt at kunne hjælpe dig med netop din udfordring.

Overordnet set arbejder en kemisk peeling med dit ansigts morfologi for at give naturlige resultater, der kan ses efter den første behandling. Det er en effektiv proces der helt naturligt sætter gang i huden. En kemisk peeling virker ved, at man via en kombination af forskellige syrer sammensætter en kemisk peeling ud fra, hvad formålet med peelingen skal være.

Det kan være områder som opfriskning af huden og reduktion af fine linjer og rynker. Begge resultater kan man opnå med alle vores kemiske peelings. Udover dette differentierer vi med forskellige virkestoffer til eksempelvis fjernelse af pigmentering eller akne. Her er målet enten at hæmme enzymet tyrosinase, hvis vi ønsker at fjerne pigmenter eller at mindske sebumproduktionen, hvis der er tale om akne.

Vores forskellige kemiske peelinger

På Healux Klinikken bruger vi kemiske peelinger fra det franske mærke DermaCeutic, som er blandt de førende kemiske peelingsprodukter på verdensplan. Vi benytter os af fire forskellige kemiske peelinger med hver deres egenskaber:

Mask Peeling er effektiv til behandling af akne, fedtet, grå, trist og livløs hud. Men en Mask Peeling har også den åbenlyse fordel, at den kan anvendes til alle hudtyper uanset farve og hudkvalitet.

Det er en hurtig og sikker behandling at få foretaget, og der forekommer kun lidt eller slet ingen afskalning af huden. Dette betyder også, at den går under kategorien ”Lunch Peel”, da det er en behandling, hvor det sjældent vil kunne ses på huden bagefter, hvis den foretages i frokostpausen. Læs mere her

Milk peeling er baseret på en kombination af glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre, som er specielt velegnet til at genskabe glans og klarhed i huden.

Det er en rigtig effektiv behandling til dig, der er træt af grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne, akne-ar og pigmenteringer.

Ligesom Mask Peeling er dette en hurtig og sikker behandling at få foretaget, og der forekommer kun lidt eller slet ingen afskalning af huden. Dette betyder også, at den går under kategorien ”Lunch Peel”, da det er en behandling, hvor det sjældent vil kunne ses på huden bagefter, hvis den foretages i frokostpausen. Læs mere her

Mela Forte peeling er en peeling som har dokumenteret effekt på alle slags pigmenteringer. Det er den perfekte peeling hvis du ønsker at reducere melasma og pigmentpletter, opnå et mere homogent hudbillede samt forbedre hudens udstråling og friskhed. Læs mere her

Cosmo TCA-peeling er en stærk syre til kemisk peeling. Denne type af peeling udføres kun af vores klinikansvarlige hudlæge på Healux Klinikken. Behandlingen er egnet til hud med dybe akne ar, hyperpigmentering, solskader og linjer i ansigtet. Læs mere her

DermaCeutic – førende indenfor medicinsk peeling og æstetisk dermatologi
Det franske hudplejebrand. DermaCeutic er et af de førende selskaber inden for hudpleje – også når det kommer til at udvikle produkter indenfor for æstetisk dermatologi. I dag bliver produkterne anvendt af næsten 30.000 hudterapeuter verden over.

DermaCeutic var blandt de første til at udvikle hudplejeprodukter baseret på ingredienser som hyaluronsyre, stabiliseret c-vitamin og glykolsyre. Ved at skræddersy både behandling og produkter til brug på egen hånd, opnås der meget gode resultater. Virkningerne af Dermaceutics behandlinger understøttes af uafhængige kliniske prøver og brancheførende udøvere rundt om i verden.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Pristine Hudslibning

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade.

Har du spørgsmål?