Opstramning af løs hud

Har du været igennem et større vægttab eller været gravid, hvor din hud bare ikke rigtigt trækker sig sammen og bliver stram igen, ja så er der en god forklaring på det. Det er nemlig sådan, at kollagenniveauet falder fra du fylder 25 år.

Derfra går det kun ned ad bakke, bogstaveligt talt. Det er ikke nok med at du producerer mindre kollagen, dine kollagenfibre bliver også længere og dermed bliver din hud slappere. Med vores radiofrekvensbehandling (Reaction) er det muligt at skrue tiden tilbage.

Slank behandling

Hudopstramning på krop

Oplever du, at din hud på kroppen ikke helt kan stramme sig selv op? Og vil du gerne være fri for operation? Så kan et behandlingsforløb med Reaction måske være noget for dig. 

Behandlingen er særligt velegnet til løs hud på maven, brystet, mormorarmene, kærlighedshåndtagene, inderlårene etc., som tit kommer som følge af et større vægttab eller graviditet.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Langtidseffekt med styrkede kollagenfibre

Reaction-systemet er et gennembrud indenfor hudopstrammende behandlinger. Under behandlingen opstår der en sammentrækning af vævsfibre, hvilket skaber en udjævning og opstramning af huden.

Således styrkes kollagenfibrene, som resulterer i en langtidseffekt af en glattere, strammere og mere elastisk hud. 

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før behandlingEfter 4 behandlinger
Før Mave ReactionReaction efter 8 mave

Sådan foregår en hudopstrammende behandling

Ved en hudopstrammende behandling arbejdes der på at styrke de eksisterende kollagenfibre, der med tiden svækkes, særligt efter et større og hurtigt vægttab eller efter en graviditet.  Først afrenses din hud og dernæst påføres et lag gelé, der hjælper til at lede varmen som genereres via radiofrekvenser fra Reaction-maskinen ned i huden.

Derefter føres maskinen over huden og en bi-polar radiofrekvens-energi sendes ned i underhuden hvorved denne opvarmes. Denne dybe dermale opvarmning, som dette kaldes, har en positiv indvirkning på

stimulering af kollagensyntesen, som herved styrker de eksisterende kollagenfibre. Dette skaber en forbedring af hudens elasticitet, stramhed og struktur. Sammentrækningen af fibrene i vævet resulterer i en glattere og mere stram hud.

Forskellige områder – forskellige indstillinger

Reaction indeholder via radiofrekvensenergien tre forskellige penetreringsmuligheder, som bruges afhængig af hvilke områder, man ønsker at behandle.

Under en opstrammende behandling af brystområdet, behandles huden mere overfladisk, end når vi fx behandler maveskindet, hvor vi ønsker at behandle dybere nede i hudlagene.

I behandlingen definerer vi også, om det vil give mening, at mindske de underliggende fedtceller, eller om der udelukkende, er tale om hudopstramning. Vi differentierer derfor altid behandlingen, ud fra det mest optimale for dig.

Hvornår kan du se resultater?
Det er vigtigt at bemærke, at du først vil se den fulde effekt 2-4 måneder efter afsluttet behandlingsforløb. Det er grundet varigheden, som det tager kollagensyntesen at regenererer sig. Det er derfor en proces, hvor man må væbne sig med tålmodighed.

Information om behandlingen

En behandling tager fra 30 minutter til halvanden time afhængigt af områdets størrelse. 

Vi anbefaler 3-6 behandlinger afhængigt af din hudtype og hudkvalitet.

Der skal gå 2 – 3 uger mellem hver behandling 

Der skal gå 2 – 3 uger mellem hver behandling 

Hudopstramning med Reaction er en behandling, hvor resultaterne viser sig gradvist. Det er langt fra alle, som kan se en forbedring allerede efter første behandling. Du må derfor væbne dig med tålmodighed.

Da vi kigger på os selv i spejlet mange gange dagligt, lægger vi ikke altid mærke til de små konstante forandringer. Men der vil altid blive taget et billede før din første behandling, så du løbende kan følge med i forandringerne og dine resultater.

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende.Reaction behandling er meget sikker, og der er meget lille risiko for bivirkninger. Den værste bivirkning der kan ske, vil være en lille overfladisk forbrænding, som hurtigt vil fortage sig.

Til denne behandling, kan du uden videre booke en tid, men husk ved første behandling, at booke en tid til ”Slank Reaction opstartsbehandling”, da vi her har sat ekstra tid af

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Infrarød tæppe

Mange af vores kunder beskriver oplevelsen, som en følelse af flere timers massage, opløsning af stive led og muskler, samt en fornyelse af energi

Cellulite behandling

Cellulite også kaldet appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet lægger sig i små rum mellem overhuden og musklerne

Fedt reduktion

Når du kigger dig i spejlet, er det så ridebukslårene, topmaven eller måske ”elskovshåndtagene” som generer dig? Hvis svaret er ja, så vil UltraLipo være det rigtige valg

All in one Slank

Hvis du vil tabe dig, strammes op og øge din forbrænding på en gang – så er vores slank all-in-one behandling det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål?