Infrarødt tæppe

Vores infrarøde tæppe er et rigtigt godt supplement til dig, som er i gang med slankebehandlinger, har en stresset hverdag, eller for dig som lider af ubehag og ømhed i kroppen. Alle disse områder kan med fordel behandles med vores infrarøde tæppe. På klinikken oplever vi oftest, at vores kunder starter med at bruge vores tæppe, som et supplement til vores slankbehandling. Efter et afsluttet slankeforløb, fortsætter de fleste med at komme på klinikken udelukkende for at ligge i det infrarøde tæppe. Mange af vores kunder beskriver oplevelsen, som en følelse af flere timers massage, opløsning af stive led og muskler, samt en fornyelse af energi 

Hvem er det infrarøde tæppe optimalt for?

Vi anbefaler som udgangspunkt, alle vores kunder i et slankforløb, at ligge i det infrarøde tæppe som et supplement til behandlingerne.

Uanset hvilken slankebehandling der er tale om, så er det langt lettere at opnå målet, når kroppen er fri for affaldsstoffer.

Det er netop indenfor ophobninger af affaldsstoffer i kroppen, hvor det infrarøde tæppe har sin spidskompetence.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Infrarødt tæppe

Men hvorfor det infrarøde tæppe?

Det er bevist, at anvendelsen af infrarødvarme er en af de mest effektive og sikre videnskabelige metoder til at opnå vægttab og kropsformning. Alle livsformer på jorden har naturligt celler, der aktiveres og et stofskifte der sættes i gang vha. infrarødvarme.

Varmen trænger ned igennem huden, musklerne, knoglerne og organer. Det fremmer blodcirkulationen og dermed aktiverer cellerne til en hurtigere fornyelse. Tæppet har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, udskillelse af affaldsstoffer samt lindre ømhed i led og muskler. Under behandling med et infrarødtæppe skaber man en bedre cirkulation i kroppen, som medvirker til at denne fungerer optimalt.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Formålet med det infrarødtæppe er derfor:

  • Vægttab og fedtreducering
  • Aktivere cellerne til hurtigere fornyelse samt øge cellernes stofskifte.
  • Forbedre kroppens evne til at optage næring.
  • Fjerne udmattelse i kroppen og regenerer energien.
  • Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigt smerter.
  • Kan hjælpe til med at fjerne leversmerter og smerter forårsagede af ukendte årsager.
  • Reducere betændelse i kroppen.
  • Udrense kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv.
  • Efterlader kroppen frisk og sund.

Hvordan foregår behandlingen?
Vi anbefaler altid, at du i dagene op til behandlingen og på selve behandlingsdagen, drikker ca. 1,5 – 2 liter vand om dagen. Hvis man ikke har drukket tilstrækkeligt med væske, vil man efter behandlingen kunne føle sig tung i hoevedet pga. manglende væskeindhold i kroppen.

Før behandlingen
Vi starter behandlingen, med at påføre en aktiverende creme på dine problemområder. Derefter ligges du ind i et lagen, hvor det infrarøde tæppe pakkes rundt om dig ovenpå lagnet. Vi anbefaler at du ligger i undertøj, som det eneste pga. varmen. Behandlingen varer i cirka 45 minutter. Du er velkommen til at høre din egen musik eller lydbog undervejs, ellers afspiller vi altid noget afslappende musik under behandlingen, såfremt du ønsker dette.

Efter behandlingen.
Vores behandler hjælper dig ud af tæppet efter behandlingen, og serverer dig et glas vand. Du kan stille og roligt komme til dig selv. Som udgangspunkt anbefaler vi, at man ved opstart af dette tæppe behandles ca. 2 gange om ugen i de første 2-3 uger, da dette vil udrense og nulstille kroppen. Efterfølgende anbefaler vi behandling ca. 1 gang hver 7-10 dag. Vi kan ikke undgå, at kroppen opsamler affaldsstoffer, musklerne bliver spændte og betændelsestilstande genetableres, især hvis ens hverdag er præget af stress. Behandlingen vil derfor være mest optimalt, med en løbende vedligeholdelse.

Information om behandlingen

Du skal regne med ca. 60 min i alt, som inkl. forberedelsen og afslutningen af behandlingen. 

Ja du kan til en hver tid, trække tæppet til siden. 

Under behandlingen vil der ske en effektiv udrensning af din krop, hvorfor vi anbefaler dig at drikke rigeligt med vand inden og efter behandlingen.

Ja som udgangspunkt, anbefaler vi altid, at du kombinerer dine slankbehandlinger med det infrarøde tæppe. Det er også muligt at kombinerer behandlingen med alle vores ansigtsbehandlinger.

Hvis du ikke får nok væske inden behandlingen, kan du efter behandlingen føle dig tung og evt. have lidt hovedpine, dette vil dog hurtigt fortage sig, når du drikker noget vand

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Løs hud kroppen

Har du været igennem et større vægttab eller været gravid, hvor din hud bare ikke rigtigt trækker sig sammen og bliver stram igen?

Cellulite behandling

Cellulite også kaldet appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet lægger sig i små rum mellem overhuden og musklerne

Fedt reduktion

Når du kigger dig i spejlet, er det så ridebukslårene, topmaven eller måske ”elskovshåndtagene” som generer dig? Hvis svaret er ja, så vil UltraLipo være det rigtige valg

All in one Slank

Hvis du vil tabe dig, strammes op og øge din forbrænding på en gang – så er vores slank all-in-one behandling det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål?