Slank all in one

Hvis du vil tabe dig, strammes op og øge din forbrænding på en gang – så er vores slank all-in-one behandling det helt rigtige for dig. Slank all-in-one er en behandling, hvor vi har taget al vores viden samt bedste teknologi og kombineret det i én samlet behandling.

Her udnytter vi fordelene ved UltraLipo Pro (ultralyd) og kombinerer det med Reaction (radiofrekvens), vakuumterapi og infrarød varme til at opnå en synergieffekt, der sætter ekstra smæk på resultaterne.

Slank-all-in-one

Vores Slank-all-in-one behandling er sammensat af tre systemer og behandlingsformer, som sammen skaber en synergieffekt i forhold til behandlingsresultatet. De tre systemer omfatter:

  • UltraLipo Pro
  • Reaction
  • Infrarødt varmetæppe

UltraLipo Pro – en mild fedtsugning
Med UltraLipo Pro nedbryder vi fedtcellerne og dræner området ved hjælp af et vakuum, så fedtsyren føres ud til lymferne, og kroppen kan dermed udskille det. Da UltraLipo nedbryder og fjerner fedtceller, kan behandlingen sammenlignes med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerter. 

Derudover kan UltraLipo behandlingen anvendes til at mindske cellulite og affaldsstoffer i kroppen. Du kan læse mere om vores UltraLipo Pro her.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Reaction – opstramning og fornyelse

Reaction systemet virker via en kombination af radiofrekvensenergi og vakuumterapi. 

Vakuumterapien arbejder sammen med kroppens egen regenereringsproces, hvor vakuum stimulerer blodgennemstrømningen og øger aktiviteten samt forbrændingen i over- og underhuden. Herved opstår en opstramning af huden.

Radiofrekvensen går dybt ned i underhuden, hvor den via den energi som bliver leveret, øger forbrændingen i den enkelte fedtcelle, der derved mindskes. Reactionbehandlingen virker altså slankende samtidig med at behandlingen giver en opstrammende og hudfornyende effekt. Du kan læse mere om vores Reactionsystem her

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

før mave kimEfter 8 behandlinger ultraLipo

Infrarødt tæppe – øget blodcirkulation og stofskifte

Det er bevist, at anvendelsen af infrarødt tæppe er en af de mest effektive og sikre videnskabelige metoder til at opnå vægttab og kropsformning. Alle livsformer på jorden har naturligt celler, der aktiveres og et stofskifte der sættes i gang ved hjælp af infrarød varme.

Den infrarøde varme trænger gennem huden, musklerne, knoglerne og organerne, hvilket resulterer i en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen og aktiverer cellerne til en hurtigere fornyelse. Behandlingen har en god effekt i forhold til at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i blodbanerne, hele sår og bekæmpe overvægt.

Alle vores Slank-all-in-one-behandlinger afsluttes med 45 afslappende minutter i det infrarøde varmetæppe. Du kan læse mere om vores infrarøde tæppe her

Hvordan foregår behandlingen?
Vi starter behandlingen, med at aktiverer lymferne i det område, hvor vi skal behandle. Når vi aktiverer lymferne, skabes der en bedre forudsætning, for kroppen ift. at komme af med fedtsyren der frigives.

Efterfølgende behandler vi den kompakte fedt, med vores UltraLipo pro system, som permanent går ind og fjerner en del af dine fedtceller. Efter en fuld behandling med Utralipo, bruger vi nu vores Reaction system, hvor vi opnår en yderligere aktivering af de fedtceller, som stadig er i området.

Derudover giver systemet også en øget forbrænding af de fedtsyrer, som vi med UltraLipo Pro har frigivet. Reactionsystemet skaber en dyb dermal opvarmning, som styrker både kollagen og elastin, så huden igen kan trække sig sammen og strammes op.

Vi afslutter behandlingen med at påføre en aktiverende creme på behandlingsområdet og pakker dig ind i vores infrarøde tæppe – her ligger du i 45 minutters ren afslapning, mens affaldsstoffer m.m. elimineres.

Det er en rigtig god ide og et must, at du i dagene op til behandlingen, husker at indtage rigeligt væske (1,5 – 2 liter vand), så din krop væskemæssigt er velbalanceret inden behandlingen.

Information om Slank all in one

Behandlingen tager ca. 1 t. 45min. – 2 timer

Vi anbefaler 4 – 6 behandlinger, afhængig af dine udfordringer og ønsker 

Der skal mellem behandlingerne gå ca. 7 dage. 

Fedtcellerne fjernes permanent og kommer ikke igen. Afhængig af din livsstil, vil du igen kunne tage på, men dog vil fedtet fordele sig mere jævnt

Der er meget få bivirkninger, som kan være forbundet med denne behandling. Se evt. under hver beskrivelse af systemerne. 

Ja du vil kunne booke tid til behandling uden videre, men ved første behandling skal du dog huske at booke en for konsultation først og bagefter behandlingen. Så vi har god tid til at snakke om dine ønsker, måle dig op og tage før billeder.

Nej, du vil desværre ikke kunne modtage denne behandling, hvis du er gravid eller ammende.

Når du ligger i det infrarøde tæppe, så vil det være hele kroppen der behandles. Med Reaction og UltraLipo, udvælges dit problemområde, som kan være maven eller lår m. m og så er det kun det ene område vi kan behandle. Da vi frigiver rigtig meget fedtsyre under behandlingen, som skal igennem kroppens system, kan vi med UltraLipo- og Reactionsystemet maks behandle et område.

Behandlingen gør i sig selv ikke ondt, men det vil være tidspunkter, hvor du kan mærke en intens varme med Reactionsystemet, men ikke noget man ikke kan holde ud. Mens vi arbejder med UltraLipo Pro systemet, vil du afhængig af hvor meget fedt der er i området, kunne høre en pivende lyd i ørene.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Infrarød tæppe

Mange af vores kunder beskriver oplevelsen, som en følelse af flere timers massage, opløsning af stive led og muskler, samt en fornyelse af energi

Cellulite behandling

Cellulite også kaldet appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet lægger sig i små rum mellem overhuden og musklerne

Løs hud kroppen

Har du været igennem et større vægttab eller været gravid, hvor din hud bare ikke rigtigt trækker sig sammen og bliver stram igen?

Fedt reduktion

Når du kigger dig i spejlet, er det så ridebukslårene, topmaven eller måske ”elskovshåndtagene” som generer dig? Hvis svaret er ja, så vil UltraLipo være det rigtige valg

Har du spørgsmål?