Slank all-in-one

Hvis du vil tabe dig, strammes op samt øge dit velvære og din forbrænding.

Slank all-in-one – det bedste fra tre verdener

Slank all-in-one er vores Rolls Royce indenfor slankebehandlinger.

I denne behandling har vi taget al vores viden og bedste teknologi og kombineret det i én samlet behandling.

Her udnytter vi fordelene ved UltraLipo Pro (ultralyd) og kombinerer det med Reaction (radiofrekvens), vakuumterapi og infrarød varme til at opnå en synergieffekt, der sætter ekstra smæk på resultaterne.

Se priser og book tid

Vores Slank-all-in-one behandling er sammensat af tre systemer og behandlingsformer:

UltraLipo Pro – en mild fedtsugning

Med UltraLipo Pro nedbryder vi fedtcellerne og dræner området ved hjælp af et vakuum, så fedtsyren føres ud i lymferne og kroppen kan udskille det. Da UltraLipo nedbryder og derved fjerner fedtceller, kan behandlingen sammenlignes med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerter.

Derudover kan UltraLipo behandlingen anvendes til at mindske cellulite og affaldsstoffer i kroppen.

Reaction – opstramning og fornyelse

Reaction systemet virker via en kombination af radiofrekvensenergi og vakuumterapi.

Vakuumterapien arbejder sammen med kroppens egen regenereringsproces, hvor vakuumet stimulerer blodgennemstrømningen og øger aktiviteten og forbrændingen i over- og underhuden, så huden opstrammes og fornyes.

Radiofrekvensen går dybt ned i underhuden, hvor den, via den energi som bliver leveret, øger forbrændingen i den enkelte fedtcelle, der derved mindskes.

 

Reaction-behandlingen virker altså slankende samtidig med at behandlingen giver en opstrammende og hudfornyende effekt.

Infrarødt tæppe – øget blodcirkulation og stofskifte

Det er bevist, at anvendelsen af infrarød varme er en af de mest effektive og sikre videnskabelige metoder til at opnå vægttab og kropsformning. Alle livsformer på jorden har naturligt celler, der aktiveres og et stofskifte der sættes i gang ved hjælp af infrarød varme.

Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvoldene, hvilket resulterer i en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og cellernes stofskifte. Det har en god effekt i forhold til at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i tykt blod, hele sår og bekæmpe overvægt.

Alle vores Slank-all-in-one-behandlinger afsluttes med 45 afslappende minutter i det infrarøde varmetæppe.

Før og efter behandlingen

Det er vigtigt, at du har drukket rigeligt vand inden Slank all-in-one-behandlingen og derefter drikker minimum 1,5-2 liter vand dagligt i den efterfølgende periode. Dette skyldes både, at du afgiver meget varme i varmetæppet og at radiofrekvensbehandlingen virker via vævsvæsken.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation inden Slank all-in-one 0 kr. 0 kr.  Book
Slank All in one ARME 2.200 kr. 1.320 kr.  Book
Slank All in one MAVE 2.200 kr. 1.320 kr.  Book
Slank All in one Ridebuks, lår eller knæ 2.200 kr. 1.320 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Når man behandler med UltraLipo systemet, som er en kavitations teknologi, dannes der masser af små mikrobobler, som søger mod fedtcellerne og lægger sig rundt om disse Når koncentrationen af boblerne bliver stor nok rundt om den enkelte fedtcelle, imploderer den og derved åbner fedtcellen, så fedtsyren løber ud. Fedtcellen er destrueret for evigt.

Behandlingen tager 1 time og 45 min.

Nej, når vi først er i den voksne alder, er antallet af fedtceller konstant, hvilket vil sige, at vi ikke danner nye. De fedtceller vi har, kan selvfølgelig blive større, hvis vi spiser for meget og motionerer for lidt.

Nej, det vil simpelthen være for meget for kroppen. Slankebehandlingen er beregnet til specifikke områder, hvor man føler, at koncentrationen af fedtceller er høj.  Eller til områder hvor man “buler ud”

Fordi man simpelthen ville frigive for meget fedtsyre, som kroppen vil få svært ved at komme af med.

Slankebehandlingen kan udføres en gang om ugen (cirka hver 5.-7. dag).

Vi anbefaler 6-8 behandlinger??

Under behandlingen med Reaction systemet vil huden blive opvarmet og kombinationen mellem varme og vakuum kan give en varm og lidt intens følelse, men det er ikke smertefuldt.

Under UltraLipo-behandlingen er den største gene, at maskinen afgiver en høj lyd, når den knuser fedtcellerne. Lyden er højere jo mere fedt, man har på området, og det skal man lige vænne sig til. Men det er ikke en lyd, der er farlig eller kan skade ørene.

Så snart behandlingen slutter, er lyden væk igen – og jo mindre fedt, man får i forløbet, jo lavere vil lyden blive.

Ved behandling med Reaction ses sjældent bivirkninger.

Men bivirkningerne kan være rødme, som kan vare i nogle timer, hævelser i behandlingsområdet og små karsprængninger og blå mærker. I yderst sjældne tilfælde kan der ske en mindre overfladisk forbrænding. Såfremt du oplever en bivirkning af behandlingen, beder vi dig kontakte klinikken.

Man har ikke registreret nogen bivirkninger ved behandling med UltraLipo eller infrarød varme.

Sørg for at drikke rigeligt vand både før og efter behandlingen (mindst 1,5 liter).

Det er også en god idé at tisse af, inden man påbegynder behandlingen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort