UltraLipo – Fedt reduktion

Når du kigger dig i spejlet, er det så ridebukslårene, topmaven eller måske ”elskovshåndtagene” som generer dig? Hvis svaret er ja, så vil UltraLipo behandlingen højst sandsynlig være det rette valg for dig. Vi har næsten alle områder på vores krop – som vi selv kalder for vores ”problemområder”. Et område, hvor uanset hvor meget vi træner eller hvor sundt vi spiser, så er det der stadig.

Det er der en god forklaring på, forklaringen finder man i generne altså den måde vores krop er blevet ”forprogrammeret” til at være. Kroppen er programmeret til, at vi i nogle område har en større koncentration af fedt celler end andre områder. Med UltraLipo systemet, kan vi effektivt punkt behandle dine problemområder, og permanent fjerne andelen af fedtcellerne i området.

Teknologien bag ved UltraLipo

UltraLipo Pro system er en af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer indenfor det område, der i teknologiske termer kaldes kavitation. Kavitation er navnet på en helt specifik teknologi, hvor man via en lavfrekvent ultralyd danner mikrobobler omkring de enkelte fedtceller. Disse mikrobobler tager til i styrke og vil efterhånden, som antallet øges, bryde fedtcelle-membranen, så fedtsyren i cellerne kan løbe ud. 

Herefter skal det behandlede område drænes ved hjælp af et vakuum, som sikrer, at fedtsyren bliver ført ned i lymfen, som tager sig af den endelige udskillelse. UltraLipo indeholder derfor et kontrolleret vakuumsystem, som mobiliserer væv og fremmer dræning af kroppen. Da kroppen ikke kan fordøje for meget fedtsyre ad gangen, er Ultralipo-systemet beregnet til specifikke områder af kroppen, hvor koncentrationen af fedtcellerne er høj. Derfor kan man ikke få behandlet hele kroppen på en gang.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelene ved UltraLipo Pro

Fordele ved behandlingen:

  • Ensartet hudtone efter fjernelse af tatoveringen
  • Under 5% risiko for ar dannelse
  • De fleste tatoveringer kan fjernes, vi laver en individuel vurdering af din tatovering, ved den indledende forkonsultation.
  • Stor effekt uden langvarig downtime
  • Permanent holdbarhed af resultat
  • Normale aktiviteter kan genoptages efter behandlingen

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Førultralipolårefterultralipolår
Før efter billede UltraLipo (1)Før efter billede UltraLipo (1)-kopi

Sådan foregår behandlingen

Før vi starter selve behandlingen, tager vi altid en snak omkring, området som du ønsker at få behandlet, vi måler området op og tager billeder.

Det gør vi fordi, at de ændringer der sker kommer stille og roligt over en periode på 8 – 12 uger, man når derfor at vende sig til de små ændringer som gradvist kommer og der er derfor en tilfredshed i til sidst, at kunne sammenligne resultatet med udgangspunktet.

Kan jeg booke tid til behandling uden videre?
Ja du vil altid uden videre kunne booke en behandling, dog skal du være opmærksom på, at du ved din første behandling, skal booke tiden: ”første slank behandling”. Dette skyldes, at vi til denne behandling har afsat ekstra tid til at tage billeder, lave opmålinger, oprette journal samt snakke om dine ønsker.

Hvad sker det under behandlingen
Vi starter behandlingen, med at rengøre området og afmærke dette. Hvorefter vi via vakuum aktiverer lymferne, så de virker optimalt og hjælper kroppen med at komme af med de fedtsyrer vi frigiver, når vi destruerer de enkelte fedtceller. Herefter går vi i gang med selve Ultralyds behandlingen, hvor vi langsomt trykker ultralydsapparatet over området, hvor de svingninger, der kommer af ultralyden, danner da såkaldte mikrobobler.

Disse bobler vil søge hen mod de enkelte fedtceller. Når koncentrationen af mikrobobler er stor nok, vil disse impluderer hvorved selve fedtcelle membranen, vil åbne sig og fedtsyren vil forlade fedtcellen.

Behandlingen gør ikke ondt, men du vil kunne høre en pivende lyd i dine øre – som kommer af de mikrobobler vi danner rundt om dine fedtceller. Vi behandler et områder på 2 x 1 håndflades størrelse af 15 min. Pr. område. Efter selve ultralydsbehandlingen, går vi nu via et vakuums system, i gang med at hjælpe fedtsyren (de døde fedtceller ) ned til lymferne for bedre, at kunne hjælpe kroppen til at komme af med disse.

Vi afslutter behandlingen, ved at rengøre det behandlede område for ultralydsgelen, og påfører en aktiverende creme, for at holde det behandlede området aktivt, i længst mulig tid.

Vi anbefaler altid en kombinationsbehandling med vores infrarøde tæppe, da dette vil optimere slutresultatet markant.

Information om UltraLipo

En UltraLipo behandling tager som udgangspunkt 1 time. 

Du skal påregne ca. 8 behandlinger, men dette kan være individuelt alt efter hvor stort dit behov er, som udgangspunkt siger vi 4 – 10 behandlinger. 

Vi anbefaler 5 – 7 dage mellem behandlingerne 

De fedtceller vi fjerner, er fjernet permanent og vil ikke komme tilbage. Hvis du øger din vægt, vil de fedtceller som stadig er i området udvide sig og blive større i takt med at du tager på. Vi har erfaret, at ved vægtstigning efter færdigbehandling, vil fedtet blive mere ligeligt fordelt på kroppen. Du vil derfor ikke på samme måde have et ”problemområde”, hvis du tager på igen efter dine behandlinger.

Der er meget få potentielle bivirkninger ved denne behandling, hvor den værste er små blodudtræk, som ligner et sugemærke. Dette kan komme, når vi arbejder med vakuums delen og vil forsvinde igen, indenfor ca. 1 uges tid.

Ja, men husk at book tiden ”første slank behandling” ved din første behandling og efterfølgende ” opfølgende slank behandling” til de efterkommende behandlinger, hvis du selv booker hjemmefra.

Nej vi kan ikke behandle gravide eller ammende med UltraLipo

Vi behandler ikke personer, under 18 år. Ligeledes kan du ikke behandles, hvis du er gravid, ammer, får cytostatica (cellehæmmende medicin), har epilepsi, diabetes, defibrillator, dyb venetrombose, pacemaker, HIV-positiv, kræft eller anden alvorlig sygdom. Efter tabletbehandling med Isotretinoin (Cyklisk A-vitamin) ventes 3 – 6 måneder og ved tablet Tetracyklin ventes 1 uge. Behandlingen kan ikke foretages på personer, som har infektion eller andet udslæt i behandlingsområdet.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

All in one Slank

Hvis du vil tabe dig, strammes op og øge din forbrænding på en gang – så er vores slank all-in-one behandling det helt rigtige for dig.

Infrarød tæppe

Mange af vores kunder beskriver oplevelsen, som en følelse af flere timers massage, opløsning af stive led og muskler, samt en fornyelse af energi

Cellulite behandling

Cellulite også kaldet appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet lægger sig i små rum mellem overhuden og musklerne

Løs hud kroppen

Har du været igennem et større vægttab eller været gravid, hvor din hud bare ikke rigtigt trækker sig sammen og bliver stram igen?

Har du spørgsmål?