Reaction hudopstramning

Få strammet huden op uden kirurgi 
Vidste du, at kollagenniveauet falder fra du fylder 25 år? Derfra går det kun ned ad bakke. Bogstaveligt talt. For ikke nok med at du producerer mindre kollagen.

Dine kollagenfibre bliver også længere og huden slappere. Med vores Reaction radiofrekvensbehandling er det dog muligt at skrue tiden tilbage.

Hudopstramning i ansigt og på krop

Oplever du, at din hud i ansigtet eller på kroppen er blevet slappere og mere rynket? Og vil du gerne være fri for operation? Så kan et behandlingsforløb med Reaction måske være noget for dig. 

Behandlingen er særligt velegnet til behandling af løs hud i ansigtet, området rundt om munden, øjnene, kinder, panden og på halsen. Men også til opstramning af områder på kroppen som maven, brystet, mormorarmene, kærlighedshåndtagene, BH-dellen, lårene med videre.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Langtidseffekt med styrkede kollagenfibre

Reaction-systemet er et gennembrud indenfor hudopstrammende behandlinger. Under en behandling sker der en sammentrækning af vævsfibre, hvilket skaber en udjævning og opstramning af huden.

Kollagenfibrene styrkes således, at der opnås en langtidseffekt, som giver dig glattere, strammere og mere elastisk hud.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Reaction hals førreaction hals efter 3 beh.
ReactionReaction-kopi

Sådan foregår en hudopstrammende behandling

Ved en hudopstrammende behandling arbejdes der på at styrke de eksisterende kollagenfibre, der med tiden svækkes som følge af ældning og forskellige former for stress. 

Først afrenses din hud og den påføres et lag gelé, der hjælper til at lede varmen fra Reaction-maskinen ned i huden.

Derefter føres maskinen over huden og en bi-polar radiofrekvens-energi opvarmer underhuden og stimulerer kollagensyntesen for at styrke de eksisterende kollagenfibre. Dette skaber en forbedring af hudens elasticitet, stramhed og struktur. Sammentrækningen af fibrene i vævet resulterer i en glattere og mere stram hud.

Forskellige områder – forskellige indstillinger
Reaction indeholder via radiofrekvensenergien tre forskellige penetreringsmuligheder, som bruges afhængig af hvad, man ønsker at behandle.

En opstrammende behandling af ansigtet behandler huden mere overfladisk, end når vi for eksempel behandler cellulite, hvor vi ønsker at behandle dybere nede i hudlagene, hvor fedtcellerne opholder sig.

(Læs eventuelt mere om dette under vores slankebehandlinger)

Hvornår kan du se resultater?
Det er vigtigt at bemærke, at du først vil se den fulde effekt 2-4 måneder efter afsluttet behandlingsforløb.

Får alle resultater?
Hudopstramning med Reaction er en behandling, hvor resultaterne viser sig gradvist. Det er langt fra alle, som kan se en forbedring allerede efter første behandling. Du må derfor væbne dig med tålmodighed.

Da vi kigger på os selv i spejlet mange gange dagligt, lægger vi ikke altid mærke til de små konstante forandringer. Men der vil altid blive taget et billede før din første behandling, så du løbende kan følge med i forandringerne og dine resultater.

Information om reaction hudopstramning

En behandling tager fra 45 minutter til halvanden time afhængig af områdets størrelse. 

Vi anbefaler 3-6 behandlinger afhængig af din hudtype og hudkvalitet.

Der skal gå 1-2 uger mellem hver behandling. 

Holdbarheden afhænger af din alder, hudkvalitet, livsstil med mere. 

Vi anbefaler at du kommer cirka en gang hver 4.-6. måned for at få en vedligeholdelsesbehandling, så du kan opretholde resultatet.

Reaction behandling er meget sikker, og der er meget lille risiko for bivirkninger. Den værste bivirkning der kan ske, vil være en lille overfladisk forbrænding, som hurtigt vil fortage sig.

Før behandlingen skal du til en konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det.

Alle hudopstamningsbehandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?