Reaction Cellulite

Mange af os har det, de fleste af os hader det, men hvad er Cellulite? 

Cellulite også kaldet appelsinhud er fedt, der har hobet sig op i en forandret hudstruktur. Fedtet lægger sig i små rum mellem overhuden og musklerne. Væggene imellem disse rum består af bindevæv. Undersøgelser viser, at bindevævet bliver stivere og trækker sig sammen med alderen. Herved opstår fordybninger og buler i huden, som vi kalder for cellulite eller appelsinhud. Med vores Reaction system kan vi behandle din cellulite effektivt.

Cellulite behandling

Lidt facts omkring Cellulite

Jo mere fedt man har, jo mere tryk er der på bindevævet, og jo tydeligere vil celluliten opleves. 

Faktisk er 80% af alle kvinder i forskellige grad plaget af cellulite. Kvinders bindevæv er mere ufleksibelt end bindevævet på mænd. Når kvinder tager på, udvides deres fedtceller, som har tendens til at bule opad mod hudoverfladen og skabe den synlige cellulite. Kvinder er mest udsatte, men mænd går heller ikke helt fri!

Spisevaner har vist sig at have indvirkning på udviklingen og omfanget af cellulite. Overskydende mængder af fedt, kulhydrater, salt eller for lidt fibre kan alle medvirke til øget cellulite. Rygning, manglende motion, fedt- og stivelseholdig mad, samt siddende eller stående stillinger I længere perioder kan også alle have relationer til øget cellulite.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Fjernelse af Cellulite

Fordelene – en glattere og strammere hud

Reaction-systemet er et gennembrud indenfor cellulite såvel som hudopstrammende behandlinger. Under en behandling sker der en sammentrækning af vævsfibre samtidig med at fedtsyren i fedtcellerne mindskes, da radiofrekvenserne øger forbrændingen i den enkelte fedtcelle. 

Celluliten sidder i de dybere hudlag, hvorfor reaction-systemet også indeholder en vakuumsteknologi. Det betyder, at huden suges op i behandlingsapplikatoren via vakuumen, hvorefter selve radiofrekvenserne kan leveres dybere i huden, som skaber en udjævning og opstramning. Kollagen fibrene styrkes og derved opnås en langtidseffekt, som giver dig en glattere, strammere og mere elastisk hud.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Reaction celulite førReaction cellulite efter 6
Reaction cel. 5 førReaction cel 5 efter 8.

Sådan foregår en cellulite behandling

Ved en cellulite behandling arbejder man mod at styrke bindevævet samt reducere mængden af fedtsyren i de enkelte fedtceller. 

Først afrenses din hud og den påføres et lag glycerin olie, der hjælper til at lede varmen ned i huden. Varmen genereres via radiofrekvenser fra maskinen. Derefter føres maskinen over huden og et vakuum aktiveres hvorefter en bi-polar radiofrekvensenergi sendes ned i underhuden. Radiofrekvensen skaber det man kalder en friktion i fedtcellerne. Denne friktion aktiverer selve metabolismen (forbrændingen) i den enkelte fedtcelle, som herved mindskes. Den dybe dermale opvarmning i huden stimulerer samtidig kollagensyntesen, som styrker de eksisterende kollagen fibre. Dette skaber en forbedring af hudens elasticitet, stramhed samt minimerer fedtcellernes størrelse og struktur. Resultatet medfører, at celluliten forsvinder eller mindskes og huden strammes op.

Efter behandlingen
Efter behandlingen, vil vi altid anbefale dig at booke en tid til vores infrarøde tæppe. Dette er vigtigt, for at hjælpe din krop af med de affaldsstoffer, som ophober sig under behandlingen.

Derudover holder den selve forbrændingen i fedtcellen i gang over længere tid. Du kan læse mere om vores infrarødetæppe her.

Forskellige områder – forskellige indstillinger
Reaction indeholder via radiofrekvensenergien tre forskellige penetreringsmuligheder, som bruges afhængig af hvad, man ønsker at behandle.

Under en cellulite behandling, vil vi typisk bruge alle tre radiofrekvenser, da vi både ønsker at stimulerer fedtcellerne, fibroplasten og skabe en dyb dermal opvarmning.

Hvornår kan du se resultater?
Nogen vil allerede kunne se en ændring efter første behandling, mens andre skal igennem to til tre behandlinger før de kan se resultater. Hvor hurtigt resultatet skabes afhænger meget af mængden af affaldsstoffer i kroppen og omfanget af problemet.

Information om behandlingen

En behandling tager fra 60 minutter til halvanden time afhængigt af områdets størrelse. 

Vi anbefaler 6 – 8 behandlinger afhængigt af problemets omfang 

Der skal gå 1 uge mellem hver behandling 

Holdbarheden afhænger af din livsstil. Vi kan skabe et flot resultat af den cellulite du har nu, men ikke af det du måtte få i fremtiden. Har du sunde spisevaner og en aktiv hverdag, vil resultatet være langvarigt.

Vi anbefaler at du kommer cirka en gang hver 4. – 6. måned for at få en vedligeholdelsesbehandling, så du kan opretholde resultatet.

Alle vil få et resultat. For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt du også samarbejder, ift. som minimum at holde de spisevaner, du har ved opstart af behandlingen. Bruges behandlingen som en ”undskyldning” for at ”kunne spise den kage ekstra” så vil resultatet blive derefter.

Reaction behandling er en sikker behandling, med meget få chancer for bivirkninger. Den værste bivirkning der kan ske, vil være en lille overfladisk forbrænding, som hurtigt vil fortage sig.

Til denne behandling, kan du uden videre booke en tid. Husk ved din første behandling, at booke en tid til Slank Reaction opstartsbehandling, da vi har sat tid af, til at snakke med dig om dine ønsker og behov, inden vi starter selve behandlingen.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Løs hud kroppen

Har du været igennem et større vægttab eller været gravid, hvor din hud bare ikke rigtigt trækker sig sammen og bliver stram igen?

Infrarød tæppe

Mange af vores kunder beskriver oplevelsen, som en følelse af flere timers massage, opløsning af stive led og muskler, samt en fornyelse af energi

Fedt reduktion

Når du kigger dig i spejlet, er det så ridebukslårene, topmaven eller måske ”elskovshåndtagene” som generer dig? Hvis svaret er ja, så vil UltraLipo være det rigtige valg

All in one Slank

Hvis du vil tabe dig, strammes op og øge din forbrænding på en gang – så er vores slank all-in-one behandling det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål?