Sunekos, injektionsbehandling

Et naturligt alternativ til Botox til ansigt og krop
Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Vi er glade for at kunne præsentere den banebrydende injektionsbehandling Sunekos her hos Healux Klinikken.

Sunekos

Hvor og hvordan?

Sunekos er ideelt til dig, der ønsker at få gendannet tabt volumen og forbedre hudens elasticitet på en naturlig måde. 

Sunekos anvendes også til behandling af fine linjer og generel hudforyngelse.

Behandlingen kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt, hals, decolleté og hænder.

Det er især effektivt til behandling af ellers vanskelige områder, såsom panden og området omkring øjnene, hvor det afhjælper mørke rander og poser omkring øjnene.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Slut med mørke rander og fine linjer om øjnene!

Sunekos er en injektionsbehandling, der består af hyaluron- og aminosyrer.

Behandlingen med Sunekos mindsker tegn på aldring, og produktet er det eneste naturlige produkt i æstetisk medicin, der stimulerer produktionen af kollagen og elastin samtidig – og derved både virker øjeblikkeligt og over tid. 

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Vi må max bruge dette områdeVi må max bruge dette område-kopi
Face_01 førFace_01 efter

Hvordan foregår en behandling med Sunekos?

En behandling med Sunekos foregår ved at sygeplejersken afspritter og tegner behandlingsområdet op, for derefter at indføre produktet med en kanyle. 

Der kan være et midlertidigt ubehag forbundet med dette, men smerten vil hurtigt aftage. Der vil være lidt hævelse omkring indstiksområderne, som dog forsvinder efter få timer.

Efter behandlingen bør du, i de første fem timer, undgå at bruge makeup og undgå at røre eller massere området. Ligesom ekstrem kulde eller varme bør undgås.

Dagen efter kan du genoptage din normale daglige rutine.

Sunekos Body – til løs og kreppet hud på kroppen
Løs og kreppet hud på arme, inderlår eller mave er ofte til stor gene, fordi det hverken kan trænes eller spises væk. Derfor er vi begejstrede for også at kunne tilbyde Sunekos Body.

Sunekos Body har samme patenterede formel som Sunekos, bare i mængder, der kan løfte hængende og kreppet hud – f.eks. på arme, inderlår eller mave.

Hvorfor Sunekos?
Sunekos er oplagt til kunder, der ikke kan få eller ikke ønsker Botox.

Samtidig virker Sunekos både kort efter behandlingen (efter endt behandlingsforløb) og over tid, da det stimulerer produktionen af kollagen og elastin og derved virker hudforyngende på længere sigt.

Hvornår kan jeg se resultatet?
Du kan forvente at se det fulde resultat af din Sunekos-behandling en måned efter afsluttet behandlingsforløb.

Hvor mange behandlinger?
Vi anbefaler tre behandlinger med to ugers interval til øjenområdet.

Til de øvrige områder anbefales fire behandlinger med to ugers interval.

Information om Sunekos injektionsbehandling

Der skal gå to uger mellem hver behandling. 

Efter afsluttet behandlingsforløb, kan du forvente at resultatet holder cirka 6 måneder. Derefter kan du nøjes med en enkelt vedligeholdelsesbehandling hvert halve år. 

Nej, Sunekos ændrer ikke på mimikken. 

De første fem timer efter behandlingen er det vigtigt ikke at berøre, massere eller gøre brug af make-up på de behandlede områder. Dette skyldes bl.a. infektionsrisiko og risikoen for at sprede medikamentet i huden. Desuden bedes du undgå intens varme eller ekstrem kulde lige efter behandlingen. Den efterfølgende dag kan du fortsætte din dagligdag på vanlig vis.

De mest almindeligt forekommende bivirkninger er lidt rødme, hævelse, smerte, kløe, blødning, blå mærker og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage. 

Ved udførelse af injektioner, er anafylaksis chok en ekstremt sjælden bivirkning, som vil blive behandlet i samme øjeblik, HVIS dette skulle forekomme.

Det endelige resultat vil være individuelt og afhænger af livsstil, hudkvalitet, genetik med videre. Overordnet vil alle få en forbedret hudkvalitet, men da du vænner dig gradvist til resultaterne (fordi du ser dig i spejlet hver dag), tager vi altid før- og efterbilleder, så du kan se forskellen. 

Nej, senest 48 timer inden behandlingen skal du til en for-konsultation hos en af vores behandlere for at blive godkendt til behandlingen.

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

ClearLift Laser

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Har du spørgsmål?