Mela Forte Peel

Mela Forte peeling til pigmenteret hud
Mela Forte peeling er en peeling, som har dokumenteret effekt på alle slags pigmenteringer. Det er den perfekte peeling til dig, hvis du ønsker at reducere melasma, solskader og pigmentpletter og opnå et mere homogent hudbillede samt forbedre hudens udstråling og friskhed.

Bliv fri for leverpletter, solskader og melasma med kemisk peeling

Har din hud fået et lidt ”snavset” eller plettet udtryk i årenes løb? Så er du måske ramt af melasma, solskader eller pigmentpletter. 

I dette tilfælde kan den kemiske peeling, Mela Forte peeling være en effektiv behandling, der stimulerer huden til at gendanne nye hudceller.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Hvem egner Mela Forte peeling sig til?

Vores Mela Forte Peel er en peeling, som er velegnet til dig med pigmenteringer. Dig der er plaget af pletter eller farveforskelle i huden og ønsker en mere ”ren”, ensartet og friskere hud. 

Behandlingen anbefales som en kur med to-fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Til behandlingen er tilkøb af Mela creme et must, hvilket din behandler vil forklare dig mere om.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Mela Peel før 1Mela Peel efter 1
Mela peel før 2Mela peel efter 2

Før, under og efter Mela Forte behandling

Vigtige oplysninger før du booker tid til kemisk peeling

Behandlingen kan ikke gives til gravide og ammende.

Ej heller hvis der er infektioner i behandlingsområdet, alvorlig hudsygdom, solskoldet hud eller hvis du er under 18 år.

Desuden behandles ikke på kunder, som får medikamenter der medfører lysoverfølsomhed (ofte medikamenter mod akne og depression), er i blodfortyndende medicinsk behandling, har nyre-, lever- eller immunologiske sygdomme, får kemoterapi eller vævsnedbrydende medicin, som for eksempel binyrebarkhormon.

For at få det mest optimale ud af din behandling, anbefaler vi brugen af DermaCeutics hjemmeprodukter. Din behandler vejleder og rådgiver dig i, valg af de rette produkter.

Før behandlingen:
Selve behandlingen udføres af en af vores kosmetiske sygeplejersker/ behandlere (eller vores klinikansvarlige hudlæge, hvis det er Cosmo Peel), som alle er godkendt og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til udførsel af kemisk peeling.

Behandleren vil vejlede dig, så I finder den korrekte peeling til din hud. Behandlingsområdet fotograferes til journalbrug (Jvf. Sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring).

Under behandlingen:
Behandlingsområde afrenses med to renseprodukter. Derefter behandler vi huden med en ”peel activator”, som har til formål at klargøre huden til behandlingen.

Selve Mela Forte peelingen masseres nu på huden – hvorefter du skal gå hjem (stadig med peelingen på huden) og lade den virke i cirka 8 timer. Derefter skal den vaskes af.

Det er et must, at du derhjemme bruger den specifikke Mela Creme efter behandlingen. Da cremen har til formål at optimere den proces, som vi har sat i gang på klinikken.

Efter behandlingen:
Husk daglig solbeskyttelse efter behandlingen SPF 50. Vi anbefaler, at der skal gå cirka to uger mellem hver behandling.

Det er individuelt hvor mange behandlinger, man skal have før det ønskede resultat. Vi anbefaler ofte mellem 1 – 4 behandlinger. Men man kan også opnå gode resultater ved en enkelt behandling.

Behandlingsvarigheden varierer fra person til person, da det afhænger af hvilken slags pigmentering/solskader, der er tale om, samt hvilken hudtype, vi behandler på.

Hvilke fordele er der ved Mela Forte behandlingen?

Mela Forte peelingen er den perfekte peel, hvis du ønsker at reducere melasma og pigmentpletter, at opnå et homogent hudbillede samt forbedre hudens udstråling og friskhed. 

Behandlingen har langtidsvirkende resultater, kort restitutionstid og passer til alle hudtyper.

Mela Forte peelingen indeholder salicylsyre, som har en antiseptisk og antiinflammatorisk virkning, resorcinol, som har en antibakteriel og blegende effekt samt mælkesyre, der virker fugtgivende og blegende. Tilsammen udgør disse syrer den perfekte kombination i kampen mod pigmenteringer.

Vi gør opmærksom på, at man ved denne behandling, skal påregne afskalning af huden

Information om Mela Forte Peeling

Selve behandlingen tager cirka 20-30 minutter fra vi starter afrensning af huden. 

Vi sætter dog altid god tid af til vurdering af din hud og vejledning – så vi sikrer, at du får det mest optimale resultat til netop din hud.

Vi anbefaler alt fra 1 – 4 behandlinger, da behovet kan være individuelt. 

Cirka to uger mellem hver behandling. 

Mela Forte behandlingen kan også kombineres med laserbehandling, hvis din behandler vurderer, at dette kunne være relevant for dig.

Da der ved en pigmenteret/solskadet huden, er mange faktorer at tage højde for, så som livsstil, genetik med videre, kan vi desværre ikke forudsige, hvor lang tid resultaterne holder. 

En vigtig faktor er, hvor god du er til at beskytte dig mod solens stråler.

De pigmenteringer, som vi fjerner, kommer ikke igen, men dine melanocytter (dem som producerer vores melanin) er forstyrret, og nye pigmenteringer kan derfor komme frem med tiden.

Almindeligt forekommende bivirkninger er rødme, hævelse, smerte, afskalning, kløe og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage. 

Det er lovgivningsbestemt, at man altid før sin første kemiske peel, skal ind til en forundersøgelse, hos en af vores sygeplejersker eller kliniske læge, hvis det drejer sig om Cosmo TCA-peelingen, for at blive godkendt. Du har dog mulighed for at modtage behandlingen, i direkte forlængelse af denne.

Da huden allerede er mere følsom under graviditeten, og at der måske er kommet nogle pigmenteringer, som går i sig selv efter graviditeten, er det desværre ikke muligt at modtage behandling, så længe du er gravid og fuldt ammende.

Behandlingen kan ikke gives til gravide og ammende. 

Ej heller hvis der er infektioner i behandlingsområdet, alvorlig hudsygdom, solskoldet hud eller hvis du er under 18 år.

Desuden behandles ikke på kunder, som får medikamenter der medfører lysoverfølsomhed (ofte medikamenter mod akne og depression), er i blodfortyndende medicinsk behandling, har nyre-, lever- eller immunologiske sygdomme, får kemoterapi eller vævsnedbrydende medicin, som for eksempel binyrebarkhormon.

For at få det mest optimale ud af din behandling, anbefaler vi brugen af DermaCeutics hjemmeprodukter. Din behandler vejleder og rådgiver dig i, valg af de rette produkter.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Pigment og solskadet hud

En plettet og pigmenteret hud fremstår ældre, end den rent faktisk er, fordi vi forbinder de brune pletter med noget, som gamle mennesker får. Men det er der heldigvis råd for.

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Dermapen

Problem-hud, rygerhud eller ældet hud? Der er mange faktorer, der har en indvirkning på vores hudtilstand: Hormoner, arv, miljø, kost, livsstil, alder

Har du spørgsmål?