Pristine hudslibning

Slap af imens vores behandler masserer din hud med ægte diamanter. Ja det kan godt lyde lidt underligt, men rent faktisk er det sådan det forholder sig. Men det er ikke bare den eksfoliering som vi skaber via de ægte diamanter, som vi blidt sliber det øverste døde hudlag af med. Det er også den vakuum vi samtidig laver på huden, hvor hudoverfladen via denne får tilført ny energi. 

Microdermabrasion

Inden for microdermabrasion er der i dag mange forskellige teknologier. Nogen bruger kun slib, mens andre kombinerer slibning af huden med en vakuumteknologi. På Healux Klinikken ser vi de bedste resultater, når vi kombinerer slibningen af hudoverfladen med en dybdegående vakuumteknik, og det giver god mening. 

Når man fjerner det øverste døde hudlag og derved tillader nye friske celler at danne overfladen, så har disse brug for ”energi” via en øget blodcirkulation, for at skabe den friske hudoverflade og det er netop dette som man skaber via et dybdegående vakuum.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Vores Pristine system

Pristine er det mest avancerede system til microdermabrasion behandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamant spidser behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen.

Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget fra den første behandling. 

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvad behandler Pristine?

Ved anvendelse af forskellige diamant spidser dækker Pristine hele spektret af muligheder inkl. behandlinger af tynd hud, følsom hud, ujævne hudpartier og områder der er vanskelige at nå.

Pristine behandler og minimerer forekomsten af: 

  • Fine linjer og rynker
  • Acne og ar
  • Store porer
  • Hudorme
  • Solpletter/hyperpigmentering
  • Grov hudstruktur

Huden mister sin elasticitet
Huden mister sin elasticitet med årene og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorved ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud.

Med Pristine hudslibning fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med at vakuum kontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin

Der opnåes således en strammere, sundere og synligt yngre hud.

Forskellige behandlinger med Pristine
Med vores Pristine behandling har vi i alt 3 forskellige behandlingsmuligheder.

Den første type er til dig, som ”bare” har brug for en opfriskning og mere glød i huden. Her udfører vi selve Pristine behandlingen, hvorefter vi afslutter med en ansigtsmaske, som afstemmes efter din hudtype.

Den anden behandlingsmulighed er for dig, som døjer med mild acne eller hudorme. Her kombinerer vi Pristine behandlingen, med en ansigtsbehandling hvor vi både laver dybderens og tilfører den ansigtsmaske, som din hud har brug for.

Den tredje behandlingsmulighed er for dig, som mangler et fugtboost og udglatning af fine linjer og rynker. Her kombinerer vi Pristine behandlingen med vores Infusion nålefrie mesoterapi behandling, du kan læse mere om denne behandling her..

Information om Pristine hudslibning

Diamant-peeling microdermabrasion er en sikker behandlingsprocedure, som polerer og stimulerer huden i dybden. Ved anvendelse af tætpakkede laserskårne diamanter til slibning fjernes døde hudceller og vækst af nye sunde celler fremmes, så man opnår et blødere, strålende og fejlfrit udseende.

Diamant Spidserne sliber blidt hudens øverste epidermale lag og polerer hudens overflade, mens vakuumkontrol stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Kombinationen af vakuum og tryk på huden sikrer diamantpeelingen ensartethed og tillader behandlinger i henhold til den individuelle hudtype.

Overhovedet ikke. Du kan føle et let pres på huden, men behandlingen er smertefri

Behandlingstiden varierer afhængigt af ansigts- og kropsområderne og hudens tilstand. 

Den samlede behandlingstid er 45 min, hvor selve microdermabrasion delen tager 10-15 min.

Resultater kan ses og føles efter den allerførste behandling som forbedring i hudens struktur og udseende. En fuldstændig forbedring kan forventes efterhånden som behandlingen skrider frem.

Nej vi behandler desværre ikke på gravide, vi vil her anbefale enden vores ZO eller Healux Signatur behandlinger.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Nålefri mesoterapi

Et skridt nærmere sund og ungdommelig hud starter med en hud, som har alt det den har behov for af fugt og næring, hvilket netop er det nålefri mesoterapi kan give den.

Skin Thigtening laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Dermaroller / Dermapen

Problem-hud, rygerhud eller ældet hud? Der er mange faktorer, der har en indvirkning på vores hudtilstand: Hormoner, arv, miljø, kost, livsstil, alder.

Skinbooster

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Har du spørgsmål?