Slip for akne, bumser & urenheder på ryggen

Har du akne eller bumser på ryggen, er du én blandt mange. For nogle mennesker er dette en stor belastning, men sådan behøver det ikke være.

For her på Healux Klinikken har vi flere behandlinger, der kan afhjælpe din akne. Herunder kan du læse mere om de akne- behandlinger, som vi anbefaler til ryggen. 

Kemisk peeling til behandling af akne i ansigtet

På Healux Klinikken bruger vi kemiske peelinger fra det franske mærke DermaCeutic, som er et af de ledende kemiske peelingprodukter på verdensplan. Til akne benytter vi os af to forskellige kemiske peelinger med hver deres egenskaber:

Mask Peeling
En peeling baseret på 30% glykolsyre. Peelingen anbefales til livløs, fedtet og akne-plaget hud og kan udføres løbende eller efter behov. Vi anbefaler altid en opstart med et forløb på fire behandlinger.

Du kan læse mere om vores Mask Peeling her

Milk Peeling
En peeling baseret på glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre. Den er perfekt til dig, som ønsker hurtig glans og klarhed til huden. En rigtig effektiv behandling til grå, trist og livløs hud. Milk peeling behandler store porer, ældet eller solskadet hud, akne og pigmenteringer. Denne behandling anbefales som en kur med fire behandlinger, men kan også udføres efter behov.

Du kan læse mere om vores Milk Peeling her

Laserbehandling mod ryg-akne med ClearSkin Pro

Endelig har vi, med vores nyindkøbte lasermaskine fra Harmony XL Pro med ClearSkin Pro, også mulighed for at behandle og mindske din akne på ryggen. 

ClearSkin-behandlingen kombinerer ikke-ablativ laser med afkøling og vakuumteknologi, som sikkert og effektivt retter sig mod alle former for akne. Dette inkluderer alt fra røde knopper til forstørrede porer og genstridige hudorme.

Du kan snart læse mere om vores nye ClearSkin behandling – Mere information kommer snart.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før Mask Peel 1Efter mask peel 1
Mela Peel før 1Mela Peel efter 1

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Kemisk peel

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at skabe en fornyet hud ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”.

Har du spørgsmål?