Ansigtsbehandlinger med resultater & velvære

Måske undervurderer du hvor vigtige regelmæssige ansigtsbehandlinger er? Måske ser du det som luksus og ekstravagant forkælelse? Men faktisk er det vigtigt for både huden og sjælen, at du tager dig tid til at få regelmæssige ansigtsbehandlinger. 

Skal din ansigtsbehandling skabe resultater?

Hos Healux Klinikken har vi ikke nogen behandlinger, der KUN fokuserer på velvære. Du vil derfor altid opleve, at vi arbejder på nogle af de problematikker, der er i din hud.

MEN vi har både behandlinger, der udelukkende er resultatorienterede, såvel som behandlinger, der giver resultater, velvære OG afslapning.

Hvem kan få ansigtsbehandlinger?
Ansigtsbehandlinger er velegnede til alle aldre og til alle køn. 

Vi har ansigtsbehandlinger til dig, der er stresset og anspændt, dig med akne- eller teenagehud og dig med Rosacea, arret, ældet, solskadet eller tør hud.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Hvad er fordelene ved ansigtsbehandling?

Fordelene ved ansigtsbehandlinger er mange. 

For det første får du en professionel og mere tilbundsgående behandling end du kan opnå med dine egne produkter og know-how derhjemme. Regelmæssige ansigtsbehandlinger giver dig mulighed for at nå tættere på dit mål om at opnå en sund og smuk hud.

Men du får også vigtig viden og rådgivning fra vores dygtige behandlere omkring din hud, som du kan tage med hjem og arbejde videre med.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vores ansigtsbehandlinger

Vi har ansigtsbehandlinger til ethvert behov. 

Ansigtsbehandlingerne fra ZO SKIN HEALTH arbejder meget målrettet på en problemstilling i huden. Det kunne være alders tegn, Rosacea eller uren hud. Så hvis resultaterne står øverst på din ønskeliste, så vil vores ZO SKIN HEALTH behandlinger helt sikker være noget for dig.

Du kan læse mere om vores forskellige ZO-behandlinger her

Vores Healux Signatur ansigtsbehandlinger er alle afslappende wellness-behandlinger med fokus på resultater i form af en langvarig boosting effekt.

Under signaturbehandlingerne sørger vi for, at vi får arbejdet med hudens muskler og både renset og fugtet i dybden. Men ud over at vi giver huden det, som den har brug for, giver vi sjælen minimum lige så meget, i form af afslapning og afstresning.

Du kan læse mere om vores Signatur ansigtsbehandlinger her

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling, der er mest velegnet til dig og din hud, er du velkommen til at ringe og spørge os eller booke en konsultation her

Pristine behandling
Diamant-peeling mikrodermabrasion /Pristine er en sikker behandlingsprocedure, som polerer og stimulerer huden i dybden.

Denne behandling er perfekt til dig, som har behov for at få de gamle døde hudceller væk fra overhuden, så ny frisk hud, kan komme frem. Du kan læse mere om behandlingen her

Infusion behandling – også kaldet Nålefri mesoterapi.
Med denne behandling får vi, via stimulanser, hudcellerne til at lave mikrokanaler ned i huden.

I de korte intervaller hvor mikrokanalerne er åbne, kan vi via Infusion systemet, få penetreret aktive virkestoffer længere ned i huden, end hvad man kan opnå ved at arbejde med hænderne.

Behandlingen er perfekt, for dig, som ønsker en her og nu effekt – hvor du forlader klinikken med en hud, der bare stråler af energi.

Du kan læse mere om vores Infusion behandling her

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Permanent hårfjerning

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

ClearLift laser

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen.

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?