Effektiv behandling af tandkødssmil med Botox

Tager du dig selv i at holde igen, når du smiler eller griner, fordi du er ked af at blotte en stor del af dit tandkød? Det behøver du ikke længere, for med en ganske lille injektion med Botox kan du få styr på smilet.

Definitionen på et tandkødssmil er, når du har synligt blottet tandkød, når du smiler eller griner. Tandkødssmil kan for mange være hæmmende i sociale sammenhænge. 

Bliv fri for ”Gummy smile” uden brug af kirurgi

En behandling med Botox reducerer effektivt dit tandkødssmil eller ‘gummy smile’. Den overaktive muskel, som får læben til at trække op, afslappes.

Nogle menneskers ansigtsmuskulatur er mere veludviklet end andres. Det kan blandt andet betyde, at den muskel, som løber ned langs med næsen og trækker op i deres overlæbe, når de smiler, kan være meget stærk.

Tandkødssmil eller ‘gummy smile’ kan behandles kirurgisk, men de fleste vælger behandling med Botox, da det giver et flot og naturligt resultat uden bivirkninger. Ved at behandle musklen på hver side af næsen med Botox kan man nemlig svække musklens trækkraft og derved ”sænke” læben ned mod fortændernes udspring fra tandkødet.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Kontrol og gratis touch up

Cirka 14 dage efter din Botox-behandling skal du tilbage til klinikken til kontrol. Dit fulde resultat vil nu være synligt, så du og din behandler kan vurdere resultatet. 

I denne forbindelse kan I også vurdere, om der er behov for et touch up, hvor der skal injiceres lidt ekstra Botox i området.

På Healux Klinikken tilbyder vi gratis touch up som en ekstra service, da vi vægter det naturlige resultat og derfor hellere lægger lidt forsigtigt ud ved første behandling.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Dette område må vi brugeDette område må vi bruge-kopi
IMG_6196, vi må kun bruge øjneneIMG_6197, vi må kun bruge øjnene

Hvordan foregår en behandling med Botox?

Behandlingerne med Botox udføres af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker eller læge. 

Botox injiceres i området og blokerer de nerveimpulser, som normalt stimulerer musklerne til at trække sig sammen.

Dine rynker fremkommer og vedligeholdes blandt andet af dine overfladiske ansigtsmuskler, når disse trækker sig sammen. Ved at blokere grupper af disse ”rynkemuskler” med Botox kan man bogstaveligt talt udjævne noget af hudens ydre, således at de dynamiske hudrynker bliver tæt på usynlige. Rynkestregen vil altid kunne anes, men vil blive reduceret med omkring 80%

Inden din Botox-behandling
Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed konsulteres hos vores hudlæge senest 48 timer inden en behandling med Botox.

Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om Botox-behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er gratis og kan bookes her.

Sådan foregår en behandling med Botox
En behandling med Botox begynder altid med, at din behandler tjekker din mimik, vurderer dine individuelle behov og lytter til dine ønsker. Derpå fotograferes området til journalbrug (i overensstemmelse med krav fra Sundhedsstyrelsen) og de forskellige behandlingsområder desinficeres og tegnes op.

Selve behandlingen foretages med en meget lille og fin nål, og din behandler vil herefter punktvis og kontrolleret injicere produktet i de valgte områder.

Behandlingen er stort set smertefri og tager højst 15-30 minutter.

Efter behandling med Botox
Umiddelbart efter din Botox-behandling vil du kunne se myggestik-lignende små hævelser i din hud i de områder, hvor produktet er blevet injiceret. Disse små hævelser vil aftage efter et par timer. Vi anbefaler alle vores kunder ikke at dyrke hård motion i de efterfølgende 24 timer efter en Botox-behandling. Du skal heller ikke påføre makeup de efterfølgende 5 timer.

Fordelene ved Botox

Ved brug af ganske små mængder af Botox får vi musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes, hvorved man får et mere imødekommende og yngre udtryk.

Generelt er Botox også et godt og sikkert alternativ til operation i de tilfælde, hvor det ikke er klassiske problemstillinger som rynkereduktion, der behandles for.

For eksempel kan vi foretage et let brynløft ved brug af Botox, ligesom problemer med forstørrede kæbemuskler og overdrevent synligt tandkød kan afhjælpes.

Andre fordele ved Botox:

  • Kortvarig behandling
  • Hurtig heling
  • Forebygger dannelse af nye rynker i området
  • Alternativ til operation
  • Naturligt resultat
  • Yngre og friskere udseende

Hvilke problemer & områder behandler vi?

Information om rynkebehandling

Undgå at tage fiskeolie eller fiskeolietabletter i ugen op til behandlingen. 

Du må ikke bære kontaktlinser under- og 24 timer efter behandlingen.

Ved behandling af panden er det specielt vigtigt, at du ikke trykker på eller masserer de behandlede områder i de første fem timer efter indsprøjtningen. Dette er for ikke at sprede substansen til andre muskler – eksempelvis dem som løfter øjenlågene – hvilket kan medføre en forbigående tyngde i disse og et noget søvnigt udseende. Erfaringen viser, at ca. 0,5 % til 5 % af behandlede klienter får denne bivirkning. Den forsvinder spontant inden for 2-6 uger. Meget sjældent ses kompensatoriske sammentrækninger af især pandemuskler i områderne ved siden af det behandlede midterparti.

Læs i øvrigt mere under ”Hvem må ikke få behandlingen?”

Efter behandlingen kan der forekomme reaktioner, som er almindelige i forbindelse med indsprøjtninger. Der kan opstå rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker og blødning på behandlingsområdet. Reaktionerne er normalt lette til moderate, og går som regel over af sig selv i løbet af nogle få dage. 

Virkningen indtræder efter 3-10 dage. Men den maksimale effekt vil først være synlig efter 2-3 uger, hvor du kan forvente et flot, naturligt og æstetisk resultat.

Din behandling holder i 3-6 måneder, hvorefter du kan booke ny tid til opfølgende behandling. 

De første 24 timer efter behandlingen bør du undgå at dyrke sport og du bør undgå at berøre, massere eller bruge makeup i det behandlede område. 

Du vil kunne risikere forbigående små gener såsom let rødme, kløe og blå mærker.

Du må ikke modtage behandling, hvis du er gravid, ammer eller er under 18 år. 

Du må ikke modtage behandling, hvis du er i medicinsk blodfortyndende behandling eller behandling med visse typer antibiotika (aminoglycosider).

Du må ikke modtage behandling, hvis du har alvorlige sygdomme, nerve- eller muskelsygdomme.

Du må ikke være allergisk overfor humant albumin eller mælk. Da Botox indeholder humant albumin, kan der i ekstremt sjældne tilfælde være risiko for overførsel af virussygdomme

Nej, før du kommer til din første Botox-behandling på Healux Klinikken, er det lovgivningsbestemt, at du minimum 48 timer inden, skal have været til en for-konsultation hos vores læge. 

Konsultationen er gratis og kun nødvendig før din første Botox-behandling. Ved for-konsultationen kan du få afklaring på de spørgsmål, du måtte have, og vi vil sammen med dig vurdere, hvad den bedste behandling måtte være.

Der kan opstå indsprøjtningsrelaterede reaktioner såsom hævelse, rødme, ømhed, kløe, blødning, og misfarvning. Disse bivirkninger plejer dog at forsvinde i løbet af få dage. 

I sjældne tilfælde (ved pigmentfejl) kan der dog gå op til 3-6 måneder.

Ved en alt for intensiv behandling af flere områder samtidig, kan man opleve at mimikken bliver reduceret.

Yderst sjældent opleves influenza-symptomer eller vejrtrækningsbesvær.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?