Skinbooster injektionsbehandling

Få glattere hud, flottere teint og mere glød
Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores Skin Boost-behandling måske noget for dig.

Skinbooster

ClearLift og injektioner med skinbooster fra Teosyal

I vores Skin Boost behandling har vi valgt at kombinere den effektive ClearLift laserteknologi med Skinbooster fra Teosyal. 

ClearLift laseren er den revolutionerende behandling til rynkereduktion, reducering af store porer, udjævning af farveforskelle og reduktion af ar. Når vi kombinerer den med skinbooster, som er et light filler-produkt, forbedrer vi hudens glathed, minimerer fine linjer, rynker og ar. Via små injektioner i huden lægger vi perler af intensiv hyaluron under hudoverfladen for at booste huden mest muligt.

Kombinationen af disse behandlinger får huden til at generere en ny og øget mængde af kollagen samtidig med, at huden får et stort og længerevarende fugtboost.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Færre rynker nu – og på sigt

Skin Boost behandlingen er perfekt til dig, der er fyldt 30 år. Til dig der gerne vil have både i pose og sæk, og som ikke er bange for nåle.

Med denne behandling arbejder vi nemlig både på at reducere fine linjer, rynker, ar, forstørrede porer, samt farveforskelle i huden. Og samtidig booster vi hudens naturlige kollagenproduktion og tilfører hyaluronsyre via små injektioner lige under overfladen af huden. 

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

1111-kopi
Før Volite fra Venstre sideefter Volite Venstre side

Muskelstimulering og aktivering af huden

I behandlingen arbejder vi også med muskelstimulering, da trætte og slappe muskler er en af årsagerne til, at ansigtet begynder at hænge med tiden. 

Vi afslutter behandlingen med en maske, som er afstemt efter din hudtype. Masken arbejder vi ind i huden ved hjælp af vores specielle GoldRoller, som hjælper næringsstofferne med at blive optaget bedre. Og derudover sikrer det, at de små indsprøjtede hyaluron-perler bliver fordelt optimalt. Goldrolleren har også den fordel, at den stimulerer aktivitet i overhuden og mindsker spændinger som specielt opbygges omkring kæbepartiet.

Vi anbefaler at denne behandling gentages hvert halve år.

Hvor længe holder resultaterne?
Resultaterne fra filleren holder cirka et halvt år, men fordi vi også arbejder med Clearlift laseren, der aktiverer kollagen-produktionen på lang sigt, vil du opleve en bedring af din hud endnu længere efter.

Får alle resultater?
Ja, allerede dagen efter vil din hud fremstå flottere, strammere og fugtboostet. Der går dog typisk et par uger inden du kan se det endelige resultat, da effekten af ClearLift behandlingen først indtræder helt efter noget tid.

Er der noget, jeg skal være særligt opmærksom på?

  • Undgå brug af blodfortyndende medicin som for eksempel magnyl, gigtmidler og fiskeolie en uge før- og efter behandlingen, da disse kan give yderligere blødninger eller blå mærker på huden.
  • Vi behandler ikke gravide og ammende samt personer i behandling med blodfortyndende eller bindevævsnedbrydende medicin.
  • For at undgå irritation i det behandlede område, bør du i op til en uge efter behandlingen ikke udsætte området for intens varme (solarium og solbadning) eller ekstrem kulde.
  • Lige efter behandlingen vil du have små myggestiklignende mærker fra injektionerne, som gradvist vil aftage og ofte være helt væk dagen efter.

Information om Skinbooster

Vi anbefaler denne behandling til dig, der er fyldt 30 år én gang hvert halve år. 

Der skal gå cirka et halvt år mellem hver behandling. 

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

Inden behandlingen skal du til en for-konsultation, hvor du vil blive informeret om mulige risici og eventuelle bivirkninger. Men de mest almindelige bivirkninger er forbigående små gener såsom let rødme, kløe og blå mærker. 

Da vi i denne behandling arbejder med et filler-produkt, er det lovgivningsbestemt, at du mindst 48 timer inden behandlingen skal have været til en for-konsultation hos os for at blive godkendt til behandlingen. 

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Reaction Hudopstramning

Vidste du, at kollagenniveauet falder fra du fylder 25 år? Derfra går det kun ned ad bakke. Bogstaveligt talt. For ikke nok med at du producerer mindre kollagen. Dine kollagenfibre bliver også længere og huden slappere.

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?