Skin tigthening med laser

Ansigtsløft uden kirurgi
Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skin Tightening med laser

Opstramning af huden på halsen og i ansigtet

En hudopstramning med vores laser fra Harmony XL™ er en behandling, der er specielt velegnet til slap hud på halsen og i ansigtet. Behandlingen er med til at forbedre hudens struktur, fasthed og ensartethed.

I forhold til mange andre anti-age behandlinger, kan en opstramning af hud ved hjælp af laser give et resultat, der holder i helt op til to år.

Skin Tightening på kroppen
Skin Tightening behandlingen kan også anvendes andre steder på kroppen, hvor du ønsker en opstramning af huden.

Du kan høre mere om hudopstramning på kroppen, når du booker en obligatorisk gratis for-konsultation.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Skin Tightening med laser

Hvem egner Skin Tightening med laser sig til?

Skin Tightening-behandlingen er ideel for dig, som ønsker at minimere fine i linjer i ansigtet, men også for dig, der ønsker at udskyde den generelle ældningsproces.

Vores laserbehandling til slap hud er perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men samtidig ønsker at mindske dine rynker så effektivt som muligt.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

SST førSST efter
ST førST efter

Hvordan forgår en Skin Tightening behandling?

På Healux Klinikken behandler vi løs og slap hud med NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™, der ved hjælp af det nær infrarøde lys kan give en opstramning af huden samt modvirker kedelig og grå hud.

Harmony XL™ teknologien påvirker både hudens overflade og de dybere hudlag, hvor det nær infrarøde lys opvarmer hudens væv inden for et bestemt område.

Dette stimulerer kollagenproduktionen og giver en opstrammende effekt på slap hud, så de fine linjer og rynker formindskes.

Før behandlingen
Før behandlingen skal du til en konsultation. Her vil du få information om forventet effekt og varighed af behandlingen og om eventuelle forholdsregler, du bør tage før-, under- og efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at huden på behandlingsområderne ikke er præget af infektion eller irritation.

Under behandlingen
Ansigtshuden afrenses og påføres en speciel gelé, som kan overføre energimængderne fra det nær infrarøde lys til læderhuden, som herved opvarmes. Under behandlingen vil du mærke en varme i huden. Alt afhængig af din smertegrænse er Skin Tightening en smertefri behandling, hvor man blot mærker en dyb varme i huden. Opvarmningen er kortvarig og forbigående.

Efter behandlingen
Normal dagligdags aktivitet kan genoptages umiddelbart efter behandlingen, ligesom cremer og makeup også kan anvendes.

Det er dog ekstra vigtigt at benytte solbeskyttelse efter behandlingen.

Vi anbefaler, at du anvender Sun Ceutic 50+ fra DermaCeutic, en af ZO SKIN HEALTHs 50+ solcremer eller Neovitas farvede dagcreme med faktor 20 i mindst fire uger efter behandlingen.

Information om Skin tigthening

En behandling tager mellem 30-60 minutter afhængig af hvor stort et område, der ønskes behandlet. 

Du skal typisk regne med at skulle have 6 behandlinger for at opnå det optimale resultat.

Der skal gå 2-4 uger mellem hver behandling. 

Resultaterne af et Skin Tightening forløb har en holdbarhed på cirka to år. Men efter blot 24 timer vil de fleste opleve en mere jævn og strålende hud. 

I løbet af de næste 2-3 måneder kan du nyde gradvise forbedringer i hudens struktur, fasthed og ensartethed.

Livsstil og sollys vil have stor betydning for effekt og varighed. Derfor anbefaler vi en vedligeholdelsesbehandling hver tredje til fjerde måned for at forlænge resultatet.

Skin Tightening med laser er en behandling, hvor resultaterne viser sig gradvist. Det er langt fra alle, som kan se en forbedring allerede efter første behandling. Du må derfor væbne dig med tålmodighed.

Da vi kigger på os selv i spejlet mange gange dagligt, lægger vi ikke altid mærke til de små konstante ændringer. Men der vil altid blive taget et billede før første behandling, så du løbende kan følge med i forandringerne og dine resultater.

Skin Tightening med laser er en behandling, hvor resultaterne viser sig gradvist. Det er langt fra alle, som kan se en forbedring allerede efter første behandling. Du må derfor væbne dig med tålmodighed.

Da vi kigger på os selv i spejlet mange gange dagligt, lægger vi ikke altid mærke til de små konstante ændringer. Men der vil altid blive taget et billede før første behandling, så du løbende kan følge med i forandringerne og dine resultater.

Nej, vi behandler ikke gravide og ammende. 

  • Du må ikke være solbrændt inden behandlingen.
  • Undgå også at få sol på området umiddelbart inden behandlingen.
  • Det anbefales at undgå direkte og indirekte varme på behandlede områder i nogle dage efter behandlingen, da det kan modvirke behandlingsresultatet.
  • Du må ikke irritere det behandlede område kemisk eller mekanisk i de efterfølgende fem dage.
  • Undgå sauna, massage og sport lige efter en behandling.

Forbrænding af huden ses yderst sjældent, men kan opstå hvis huden har været udsat for sollys umiddelbart inden behandlingen eller er for solbrændt. Derfor kan du opleve at måtte udsætte din tid til behandling, hvis din hud er for solbrændt.

Før behandlingen skal du til en konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Konsultationen kan foretages samme dag som behandlingen, såfremt du booker tid til det.

Alle hudopstamningsbehandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Reaction Hudopstramning

Vidste du, at kollagenniveauet falder fra du fylder 25 år? Derfra går det kun ned ad bakke. Bogstaveligt talt. For ikke nok med at du producerer mindre kollagen. Dine kollagenfibre bliver også længere og huden slappere.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Har du spørgsmål?