Kombiner din medicinske Dermaroller behandling på Healux Klinikken med hjemmebehandling og opnå en endnu større effekt.

På Healux Klinikken er vores mål altid, at levere en behandling, hvor resultaterne kan leve helt op til dine forventninger. Ved de medicinske dermaroller behandlinger på klinikken, anbefaler vi derfor altid, at disse bliver kombineret med hjemmebehandling – det gør vi fordi vi ved og igennem længere tid har set, at denne kombination giver et endnu mere effektivt resultat.

Ved den medicinske dermaroller behandling på klinikken kommer man ca. til behandling 1 gang hver 4. uge, under disse behandlinger kommer man dybt ned og arbejder i huden, hvilket er virkelig givende. Men ved at supplere behandlingen, med behandlinger derhjemme med hjemmesættet, holdes huden også i den mellemliggende periode hele tiden aktiv, hvorved vi kan opnå endnu bedre resultater med dine behandlinger på klinikken.

 

Hvad er der i Dermaroller sættet?

Skin Technology er et komplet Dermaroller hudpleje koncept hvor de aktive produkter er udviklet og produceret i Danmark. Så vidt det er muligt er de baseret på økologiske ingredienser. Skin Technology Dermaroller stimulerer og plejer huden optimalt, både for mænd og kvinder samtidig med at de vil opnå en endnu større effekt ved dine medicinske behandlinger.

Fordi vi på Healux Klinikken gerne vil have alle som starter op med Dermaroller behandlinger på klinikken, til også at bruge hjemmebehandlingen, tilbyder klinikken i hele februar måned 20% rabat på dermaroller hjemmesæt, når du starter op på et medicinsk Dermaroller-forløb på klinikken.

Ja tak – jeg vil gerne bestille en gratis og uforpligtende konsultation omkring dermaroller.

 

Vi glæder os til at se dig på klinikken.