Nålefri Mesoterapi

Et skridt nærmere sund og ungdommelig hud starter med en hud, som har alt det den har behov for af fugt og næring. Et langt stykke hen af vejen, er dette noget vi kan klare med gode hudplejerutiner derhjemme. I takt med at vores hud ældes, kan det være en fordel at få indsluset virkestoffer afstemt til din hudtype, ned i dybere hudlag. Det vil efterlade huden ”plump” og gennemfugtet. 

Hvorfor elektro mesoterapi?

Infusion elektro mesoterapi er et enestående redskab, som kombinerer ikke-invasiv æstetik med infusion af specifikke virkestoffer til genopbygning af huden i dybden og fylde den med netop de virkestoffer og fugt, som den har behov for, for at kunne være modstandsdygtig overfor udefrakommende påvirkninger. 

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Ionwave teknologi

Vi har de senere år set en del behandlinger, som har haft til formål at gøre det samme: Få virkestoffer dybere ned i huden – de såkaldte oxygen behandlinger. Dog kan det være vanskeligt at få presset virkestofferne ned i huden via luft/oxygen, og resultatet kan derfor i nogle tilfælde være meget midlertidige. Med Infusion føres virkestofferne ind i huden ved hjælp af elektriske bølger fra Ionwave teknologi.

Skabt til at arbejde med hudens biologiske processer åbner Ionwave omhyggeligt mikro vandkanaler i cellemembranen, for at tillade sikker passage af virkestofferne ind i cellerne uden at beskadige huden.

Med Infusion er det derfor muligt at indføre virkestoffer dybere ned i huden, i forhold til hvad der er muligt med oxygen eller ved almindelige ansigtsbehandlinger.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Selve behandlingen

Behandlingen varer ca. 30 minutter afhængigt af området, der skal behandles. Behandlingen er smertefri, og du vil kun mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle håndtag masseres over huden, for at tillade åbning af mikrokanaler.

Efter en behandling vil din hud vil føles smidig, frisk og strålende. For et længerevarende resultat anbefaler vi en serie på 6-8 behandlinger.

Infusion er ideel som kombinationsbehandling med en Pristine Microdermabrasion. Da denne fjerner det døde øverste hudlag, så virkestofferne får en endnu bedre passage. Du kan læse mere om vores Pristine behandling her.

Virkestoffer
Ved en Infusion behandling har vi ud fra dit behov mulighed for at sammensætte 3 forskellige slags virkestoffer:

Infusion Face Collagen Booster – beregnet til at forøge hudens elasticitet.
Fordele: Denne højt koncentrerede opstramningsbehandling sigter på at stramme huden op og dermed gendanne ungdommelig elasticitet. Vitamin C og naturlig hæmatit ekstrakt øger dannelsen af fibroblast, der er vigtig for den sunde produktion af prokollagen. Peptider stimulerer proteinerne i det dermale-epidermale knudepunkt og yder strålende resultater for celle sammensætningen og for hudens generelle struktur.

Infusion Face Anti-Wrinkle & Lifting – beregnet til moden hud.
Fordele: Naturlig valnøddeekstrakt – en intens Botox-lignende anti-aging løsning – giver et skub til fibroblastproteinsyntesen, som arbejder på at forstærke hudens struktur og generere en omgående opstramningseffekt såvel som reduktion af rynker, fine linjer og kragetæer. Glycoproteiner øger celleomsætningen, stimulerer hudens immunsystem og tilfører et ekstra beskyttelseslag mod miljøfaktorer.

Infusion Face Intensive Hydration – beregnet til følsom og tør hud.
Fordele: Intensive Hydration indeholder en omgående og længerevarende fugtblødgører. Denne genskaber hudens fine fugtbalance og reparerer det naturlige celle vandreservoir for at modvirke fremtidigt fugttab.

Nøgleingredienserne af sodium hyaluronat og saccharide isomerate regulerer og vedligeholder fugtbalancen, og er med til at formindske tegnene på for tidlig ældning.

Information om nålefri mesoterapi

Ja. Der er ikke nogen krav omkring en forkonsultation, så du kan bestille tid til behandling direkte. Såfremt du har behov for mere viden omkring behandlingen, er du altid meget velkommen til at bestille tid til en gratis konsultation, inden du beslutter dig.

Som udgangspunkt ja, men af etiske årsager behandler vi dog ikke gravide kvinder med Infusion. 

Vi kan ikke behandle dig, hvis du i det behandlede område, har indopereret metal eller skruer. 

Ja, sol er ikke en kontraindikation for denne behandling, vi vil dog ALTID anbefale en god solfaktor, da solens stråler går ind og modarbejder netop det vi forsøger at genopbygge.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Pristine hudslibning

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade.

ZO ansigtsbehandling

ZO er en banebrydende hudplejeserie med tilhørende professionelle behandlinger. På grund af ZO SKIN HEALTHs høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede.

Healux Signatur ansigtsbehandling

Vores Signature behandlinger er alle afslappende wellness-behandlinger med fokus på resultater, afslapning og en langvarig boosting effekt.

Dermaroller / Dermapen

Problem-hud, rygerhud eller ældet hud? Der er mange faktorer, der har en indvirkning på vores hudtilstand: Hormoner, arv, miljø, kost, livsstil, alder.

Har du spørgsmål?