Muskelstimulering

Når man taler anti-age, er det ikke nok kun at arbejde med huden, som mange gør – vi skal også arbejde med musklerne. Vi træner vores muskler på kroppen for at holde os i form, men vi glemmer desværre ofte de over 40 muskler, vi har i ansigtet. Aktive muskler er lig med mere aktivitet i huden, som skaber bedre blodcirkulationen. Som med træning af kroppen får vi et strammere look ved at træne musklerne. Hvis vi ikke træner musklerne i ansigtet, vil de blive slappe og overhuden vil begynde at hænge, som får os til at se ældre ud. 

På Healux Klinikken arbejder vi med alle facetter af anti-age. Alt fra hudens overflade til muskelopstramning og muskelafslapning. Vi har over 10.000 små muskelfibre i ansigtet, som over tid bliver svage og mister deres elasticitet. De ansigtsmuskler bruger vi til at udtrykke vores mimik. Når vi smiler og tænker kommer musklerne omkring øjnene, i panden og mellem brynene på overarbejde. De muskler bliver anspændte, og der vil derfor med tiden være en konstant lille sammentrækning af disse, hvilket gør, at vi udvikler mimikrynker. For at modvirke den sammentrækning og få musklerne til at slappe af, kan vi sprøjte et muskelafslappende middel ind i musklen; i daglig tale Botox.  

Botox kan være et kontroversielt emne og ikke alle er til det. Heldigvis er muskelstimulering stadig et effektivt middel maldringstegn. Muskelstimulering er derfor en del af alle vores LUX-behandlinger samt i vores Medical Signature- og Signature behandlinger, der hvor det vil give mening for et optimalt resultat.  

Kort sagt bruger vi muskeltræning via muskelstimulering til at stramme op og muskelafslapning for at deaktiverer konstante muskelsammentrækninger i specifikke områder. Det er derfor vigtigt, at vi finder den perfekte balance mellem at spænde op i musklerne og slappe af, så kan vi udskyde ældningstegn mest muligt.