Lux behandlinger

Ønsker du også at få det bedste af det bedste og samtidig en effektiv behandling? Så er vores Lux-behandlinger lige noget for dig. En kombination af optimering af huden, hudkvaliteten og ansigtsmuskulaturen i et wellness miljø. 

Vores forskellige lux-behandlinger er opdelt i 3 forskellige kategorier og vil blive skræddersyet netop ud fra dine behov ift. masker, cremer etc. 

Har du rundet de 35 år?

Healux klinikken tilbyder en behandlingsserie som vi har valgt at navngive LUX. Behandlingerne er en kombination af vores mest effektive radiofrekvens – og laser behandlinger indenfor anti age. Så har du rundet de 35 år, hvor ældningsprocessen så småt har sat sine spor, er LUX behandlingsserien målrettet netop dig. 

Vores kosmetiske sygeplejersker og kosmetologer vil vejlede dig i, hvilken behandling der vil være den mest optimale indenfor LUX serien.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Lux seriens 3 kategorier

Lux Clearlift: Denne behandling er for dig, som har en forholdsvis stram hud, men hvor ældningen begynder at vise sig i form af fine linjer, rynker og manglende glød i huden.

ClearLift laseren går nænsomt ind og arbejder med hudens overfladestruktur gennem de korte, kraftfulde impulser af lys, som optages i huden. Laseren vil ikke bryde hudens overflade, men lave små kontrollerede sårdannelser under hudens overflade. Helingen af disse resulterer i en flottere og mere ensartet hud. I USA kaldes ClearLift behandlingen for “a lunch peel” fordi huden ikke er mærket af behandlingen og man kan derfor gå tilbage på arbejde eller fortsætte sin dagligdag som normalt. Laseren er førende inden for behandling af rynkereduktion, reducering af store pore, udjævning af farveforskelle i huden bl.a. fra solen og reduktion af ar og skaber derved en mere ensartet hudstruktur.

Under Pristine diamantbehandlingen anvendes der ægte, laserskårne diamantspidser til behandling af hudens overflade. Et mildt vakuum stimulerer samtidig produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen. Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • Muskelstimulering
 • ClearLift laserbehandling
 • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage.

Lux Skintightening: Er din hud begyndt at mærkes løs og er du ved at miste gløden? Så kan en LUX-Skin Tightening behandling være løsningen. Det kan være, at du oplever tegn som at mundvierne trækker ned ad, eller at kæbelinjen og hagen ikke længere er så skarpe og markerede, som de var tidligere. Vores LUX-Skin Tightening mod slap hud er derfor perfekt for dig, som ikke ønsker at gennemgå et kirurgisk indgreb, men som gerne vil give huden noget af dens stramhed tilbage.

Under denne behandling arbejder vi effektivt med vores Skin Tightening laser for at opstramme huden. Inden laserbehandlingen behandler vi din hud med vores Pristine hudslibningssystem, hvor vi arbejder med hudens overfladeved at fjerne de døde hudceller samt stimulering via et mildt vakuum. Dette øger produktionen af kollagen og elastin, der bevirker, at vi får ”det rene lærred” at arbejde på. Du vil gå fra behandlingen med en opstrammet hud med masser af glød.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • Muskelstimulering
 • Skin Tightening laserbehandling
 • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

Lux Reation: Oplever du din hud er blevet tyndere og mindre elastisk gennem tiden? Huden er f.eks. længere tid om at rette sig ud om morgenen, og der mærkes og ses også en vis slaphed i huden. Her vil en Reaction Face behandling være optimal. Reaction behandlingen består af behandling via radiofrekvenser, som er bevist at have en positiv effekt på huden i forhold til at skabe mere volume i vævet. Jo ældre vi bliver, jo tyndere bliver huden. Den er ikke længere så modstandsdygtig, som den engang var. Den begynder at hænge og har svært ved at folde sig ud efter natten. Via radiofrekvenser skaber vi en aktivering i huden, så denne igen bliver kraftigere. Huden vil derfor synes mere fyldt, opstrammet og aktiv.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Pristine diamant behandling
 • Muskelstimulering
 • Reaction Face behandling
 • Ansigtsmaske tilpasset din hudtype arbejdes ind i huden med en Gold Derma Roller der stimulerer cellerne og en afslappende ansigtsmassage

Information om lux behandlinger

Behandlingerne tager mellem 60 – 70 minutter. 

Vi anbefaler cirka 3 – 4 uger mellem hver behandling.

Vores lux behandlingerne anbefales et forløb på 3 – 5 behandlinger.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Botox

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Skin thigthening med laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Reaction hudopstramning

Vidste du, at kollagenniveauet falder fra du fylder 25 år? Derfra går det kun ned ad bakke. Bogstaveligt talt. For ikke nok med at du producerer mindre kollagen. Dine kollagenfibre bliver også længere og huden slappere.

Har du spørgsmål?