Diffus Rødme

Bliver du nemt rød i hovedet, på halsen eller brystet?
Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, er du ikke alene. Mange mennesker oplever diffus rødme (også kendt som ”at rødme”, flushing, blushing eller emotionel rødme), hvilket betyder, at de har tendens til at blive meget røde især på hals, bryst og i ansigtet. 

Rødmen kan være konstant eller komme snigende, det kan komme mens du taler med andre eller bliver følelsesmæssigt påvirket, drikker et glas vin, går fra kold til varm eller også så er den der bare lidt hele tiden. Vi ved, fra vores kunder, at mange af dem oplever det som et stort problem. Men med vores VL-behandling kan vi heldigvis afhjælpe rødmen.

Pigment Pletter

Hvem kan blive behandlet for rødme?

Denne behandling er for dig, som er rød i hovedet eller rødmer unødigt meget. Diffus rødme er en almindelig fysisk reaktion på angst, stress, forlegenhed, vrede eller en anden ekstrem følelsesmæssig tilstand. 

Diffus rødme – også kendt som flushing, blushing eller emotionel rødme – opstår som varme og hurtig rødmen omkring din hals, øvre bryst eller ansigt. Rødmen ses som skjolder eller røde områder på huden. Diffus rødme sker på grund af øget blodgennemstrømning, som får blodkarrene til at udvide sig, hvorefter hudområdet lyser rødt op.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Pigment Pletter

Hvilke fordele er der ved laserbehandling mod diffus rødme?

Den bedste måde at behandle diffus rødme på, er ved at behandle med en serie af laserbehandlinger med vores VL. Ved at sende laserlys hen over huden, kan vi lukke og reducere de små kapillærer i overhuden, så huden fremstår mindre rød, når du oplever stress eller forlegenhed.

Derudover er der en lang række andre fordele ved behandlingen:

  • Giver en mere ensartet hudtone
  • Fornyer huden
  • Reducerer solskader, karsprængninger, pigmentering og rødme
  • Øger kollagen – og elastinproduktionen
  • Reducerer fine linjer

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Harmony_vascular_1_beforeHarmony_vascular_1_after
førefterkarkind (1)førefterkarkind (1)-kopi

Sådan forgår behandlingen mod rødme

Hvad sker der under en behandling med IPL?
Karsprængninger er synlige forgreninger af blodkar. Ved behandlingen vil hæmoglobinet i blodet optage lyset, hvilket lukker de fineste blodkar og dermed afbryder forsyningen til karsprængningen.

Vigtig viden om behandlingen
Du bør undgå heftig fysisk aktivitet de følgende fem dage efter en behandling. Det gælder både cykling og hurtig gang. Det er derudover yderst vigtigt, at du ikke piller og fjerner en eventuel sårskorpe, da et sår skal have ro og mulighed for at hele fra bunden.

I behandlingsperioden og en måned efter vil vi råde dig til at dække de behandlede områder med en effektiv solbeskyttelse. Vi anbefaler K Ceutic eller Sun Ceutic fra Dermaceutic, som begge er effektive og yderst plejende former for solbeskyttelse.

Før behandlingen:
Før behandlingen skal du til en konsultation hos vores specialuddannede sygeplejerske. Her vil du blive informeret om behandlingen og blive stille spørgsmål om dit helbred. Derefter bliver behandlingsområdet fotograferet til journalbrug i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring.

Det er vigtigt, at du undgår at blive eksponeret for sol i fire uger før behandlingen.

Under behandlingen:
Selve behandlingen foregår ved, at vi først renser og afspritter behandlingsområdet for at fjerne bakterier. Herefter får du briller på, som beskytter mod laserens skarpe lys.

Ved behandling med IPL lægger vi først et tyndt lag ultralydsgel på behandlingsområdet. Dette har til formål at samle IPL lyset, så det hele bliver transporteret ned i huden. Derefter afgiver vi stille og roligt IPL-impulserne, i de områder hvor rødmen opstår. Derefter tager vi en speciel skabelon og behandler yderligere på området, hvor rødmen eller sprængningerne er mest markante. Følelsen af behandlingen kan sammenlignes med en elastik som trækkes ud og slippes ind på huden.

Efter behandlingen:
Umiddelbart efter behandlingen vil du opleve en rødme i huden, som dog hurtigt vil aftage. De behandlede kar vil forsvinde og du vil opleve, at du bliver mindre rød i huden. Det er dog normalt at dine kar kan trække op i farven umiddelbart efter behandlingen, dette vil aftage igen.

Efter en periode kan nogle af de behandlede kar (ofte delvist) gendannes og enkelte tidligere dybereliggende kar kan blive synlige, hvorfor det kan blive nødvendigt med flere behandlinger. Din forekomst til at danne fine uønskede synlige kar og rødme, kan vi desværre ikke fjerne. Dette betyder, at du fremover, ofte med mange års mellemrum, kan få brug for en opfølgende behandling. I den situation vil det være tilrådeligt at gentage karbehandlinger inden karrene igen bliver meget tydelige.

Information om diffus Rødme

To til fem behandlinger med cirka tre ugers interval, alt afhængig af omfanget 

Nej, men der kan danne sig nye. Karsprængninger kommer oftest på grund af dårligt bindevæv, rygning, for meget alkohol eller lignende. Det er derfor godt at kombinere med andre behandlinger på klinikken for at styrke bindevævet. Tag gerne en snak med os omkring dette.

Der vil opstå en let rødme, som aftager inden for kort tid. Oftest vil man kunne se synlige resultater allerede efter første behandling.

Der kan efter endt behandlingsforløb forventes en reduktion på 70-100%. Din huds tendens til at danne fine uønskede synlige kar og rødme, kan vi dog ikke fjerne. Dette betyder, at du fremover (ofte med et eller flere års mellemrum) kan få brug for enkelte opfølgende behandlinger. 

I disse tilfælde vil det være tilrådeligt at du får foretaget de opfølgende karbehandlinger, inden karrene igen bliver meget tydelige (store).

Før behandlingen skal du til en konsultation hos vores specialuddannede sygeplejerske. Konsultationen kan dog foretages samme dag som behandlingen, såfremt du bestiller tid til begge dele.

Nej, du kan desværre ikke modtage laserbehandling, mens du er gravid eller ammer. 

For at mindske risikoen for bivirkninger og opnå optimal effekt af behandlingen, må behandlingsområdet ikke have være eksponeret for sol fire uger inden behandlingen og fire uger efter behandlingen.

Generelt er der lav risiko for bivirkninger, men disse kan bestå af hævelse, rødme og eventuelle blå mærker i de behandlede områder. Dette vil oftest forsvinde efter nogle få uger.

Personer, under 18 år kan ikke behandles. 

Ligeledes kan du ikke blive behandlet, hvis du indtager lysoverfølsomme medikamenter, er gravid, ammer, får Cytostatika (cellehæmmende medicin), har epilepsi, pacemaker, eller anden alvorlig sygdom.

Behandlingen kan ikke foretages på personer, som har infektion eller andet udslæt i, eller tæt på, behandlingsområdet.

Efter tablet eller indsprøjtning med binyrebarkhormon (Prednisolon), skal man sædvanligvis vente et år, før man kan få laserbehandlingen.

Efter tabletbehandling med Isotretinoin (A-vitamin) skal man vente 6 måneder.

Og behandlingen med laser må først foretages en uge efter ophør af behandling med tablet Tetracyklin og lignende medicin.

Personer som får lysprovokeret nældefeber, Quinckes ødem, kendt allergi og intolerance overfor synligt lys, kan ligeledes ikke få denne type laserbehandling.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?