Healux Signatur

Vores Signature behandlinger er alle afslappende wellness-behandlinger med fokus på resultater, afslapning og en langvarig boosting effekt. 

Under disse behandlinger sørger vi for, at vi får arbejdet med hudens muskler og både renset og fugtet i dybden. Behandlingerne vil sjældent være ens og cremer og masker kunne differentiere, da vi altid tager stilling til, hvad din hud har behov for nu og her.

Men en ting er sikker – vi gør det, der er bedst for din hud, så du kan opnå det mest optimale resultat for dig.

Ansigtsbehandling

Healux Signatur ansigtsbehandlinger

Udgangspunktet for Healux Signatur ansigtsbehandlinger er både at booste din hud og dit sind med ny energi og øget velvære. 

Som udgangspunkt bruger vi produkter fra vores Neovita serie i vores signaturbehandlinger. Neovita er en dynamisk og innovativ hudplejeserie, og hele serien er baseret på revolutionerende forskningsresultater indenfor virkestoffer og konserveringsteknologier. Neovita adskiller sig fra øvrige hudplejeprodukter, fordi alle produkter er helt fri for konserveringsmidler, som parabener og PEG-emulgatorer.

Det hele bakkes op af Neovitas produktserie til hjemme brug. Du kan læse mere om Neovita produkter til hjemme brug her.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Signature

Behandlingen varer 75 minutter.

Vores Signature behandling er for dig, som ønsker at svæve ind i et afslappende univers, hvor tiden står stille og samtidig komme ud med flotte resultater. Det er en afslappende behandling, hvor huden bliver renset i dybden og fugtboostet mens ansigtsmuskulaturen stimuleres. Med vores fine Gold Derma Roller sørger vi for, at produkterne kommer helt ned i huden.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Muskelstimulering
 • Gold Roller med virkestoffer efter dit behov
 • Dybde rens
 • Ansigtsmassage
 • Papayamaske ledsaget af hovedbunds- og nakkemassage

Signature Mini

Behandlingen varer 55 minutter.

Vores Signature Mini behandling er for dig, som har behov for lidt men godt – et perfekt mini-boost af huden. Efter behandlingen vil din hud føles fornyet med masser af fugt. Det er ren forkælelse.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Gold Roller med virkestoffer efter dit behov
 • Dybde rens
 • Ansigtsmassage
 • Papayamaske med hovedbunds- og nakkemassage

Relax and Recharge

Behandlingen varer 60 minutter

Ønsker du at trække stikket og slappe helt af? Så skal du prøve vores Relax and Recharge behandling.

Stress kan vise sig i mange former og kan især være tydeligt i vores ansigt, hvor vi spænder op. Under denne behandling arbejder vi derfor med alle de stress-symptomer, som gemmer sig i vores ansigt. Behandlingen benytter teknikker inspireret af japansk facelift og akupressur og du vil gå herfra med følelsen af, at dine batterier er blevet genopladet, mens du har fået en babyblød hud

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden
 • Massageprogram med inspiration fra Japansk facelift, akupressur og muskelafslapning
 • Gold Roller med virkestoffer efter dit behov

Roller Boost

Behandlingen er inkluderet produkter.

Gode vaner skaber vedvarende resultater, og det er hvad vi gang på gang oplever ved regelmæssig brug af et Dermaroller kit til hjemme brug.

Under vores Roller Boost behandling udfører vi en komplet behandling på dig, samtidig med at vi guider dig i, hvordan du bedst bruger Dermarolleren derhjemme. Det er nemlig alfa og omega, at Dermarolleren bliver brugt korrekt for at opnå de bedste resultater.

For at give dig det ultimative boost, går vi ind og stimulerer dine muskler, så de igen kan arbejde for dig, og afslutter med en af de mest effektive hyaluron boost masker, der findes på markedet.

Behandlingen består af:

 • Afrensning af huden med stimulerende ansigtsmassage
 • Muskelstimulering af ansigtet
 • Dermaroller – da du får rolleren med hjem, viser vi dig hvordan du kan arbejde med den derhjemme.
 • Hyaluronmaske ledsaget af hovedbunds- og nakkemassage

Ved denne behandling får du dit Dermaroller kit fra behandlingen med hjem. Kittet indeholder:

 • Expert Meso Roller – 0,5 mm.
 • Ultra Boost Serum – 30 ml.
 • HydraRepair Creme – 50 ml.
 • SkinProtect SPF50+ – 50 ml.
 • Roller Cleaner – 50 ml.

Information om Healux Signatur

Vi har alle brug for en gang i mellem, lige at trække stikket, samtidig med at huden bliver boostet med fugt – så det må vi klart sige ja til.

Vi arbejder i disse behandlinger med Neovitas hudplejeserie, hvor alle virkestoffer er beregnet til nænsomt at tilføje huden, det som den har brug for. Vi ser derfor stort set ingen, som reagerer allergisk overfor disse produkter. 

Mærket NEOVITA kommer fra SINGER Kosmetik & Pharma. Mærket føres og videreudvikles af Jürgen Singer, som leder firmaet i anden generation. I 2018 har SINGER Kosmetik & Pharma bestået som fornyende og retningsgivende kosmetikfirma i branchen i 50 år. 

Jürgen Singer er uddannet materialist og kemiker, han har virkelig forstået virkestoffernes sammenhæng i kosmetikken såvel teoretisk som praktisk og leder laboratoriet med forskning og udvikling.

For at få det absolutte bedste resultat i din hjemmepleje af huden, er det vigtigt, at din hudplejeserie er sammensat efter din hudtype. Derfor vil vores behandler altid vejlede dig i , hvad du skal vælge.

Vi anbefaler behandling en gang hver 4.-6. uge for at opretholde en sund, afbalanceret og fugtet hud. 

Ja, vi har i disse behandlinger afsat ekstra tid, så vi kan vejlede og rådgive dig optimalt

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Permanent hårfjerning

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri.

ClearLift laser

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?