Dermapen og dermaroller

Problem-hud, rygerhud eller ældet hud? 

Der er mange faktorer, der har en indvirkning på vores hudtilstand: Hormoner, arv, miljø, kost, livsstil, alder… Desværre er det ikke alt, som du selv kan ændre på, for at opnå en flottere hud.

Men vi kan opnå rigtig flotte resultater med professionel Mesoterapi, hvor vi anvender Dermaroller eller Dermapen.

Dermapen

Hvem er behandling med Dermaroller eller Dermapen velegnet til?

Mesoterapi med Dermaroller eller Dermapen er uovertruffen til behandling af: Rynker og fine linjer, rygerhud, solskadet hud, ar og acne-ar, bumset og uren hud (også aktiv acne), store porer, pigmentforandringer, sart og sensibel hud (også til rosacea-hud) samt strækmærker.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Dermaroller

Fordele ved behandling med Mesoterapi

Behandlingen er ideel for dig, som ønsker at bekæmpe alders tegn, men som ikke er klar til- eller ikke ønsker muskelafslappende injektioner, fillers eller kirurgi.

Men derudover er fordelen også, at vi kan behandle aktiv acne og rosacea-hud, som ellers ofte er meget udfordrende at behandle. Endelig er der kort restitutionstid på behandlingen.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Anja,-forfraAnja,-forfra-kopi
Før-og-efter-højreFør-og-efter-højre-kopi

Sådan foregår en behandling

Professionel mesoterapi er en yderst effektiv anti-aging behandling. 

Huden afrenses og bedøvelsescreme påføres. Serum8, der er en unik cocktail af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, peptider, aminosyrer og Q10 føres ned i huden med hjælp fra de mange små kontrollerede prik i huden fra Dermapen eller Dermarolleren.

Efter behandlingen vil huden fremstå rød og varm. Men allerede dagen efter har de aktive stoffer fordelt sig i huden og rødmen er aftaget.

Metoden bag
Mesoterapi stammer fra de græske ord mesos og therapeia, som betyder medicinsk eller kosmetisk behandling, hvor forskellige aktive cosmeceuticals (særligt effektive hudplejeprodukter) transporteres ned i hudens dybere lag enten ved injektioner eller microneedling.

Princippet for denne type hudbehandling er ”passende nedbrydning”. Det betyder, at du først må nedbryde en del af hudens gamle struktur i overhuden og/eller underhuden alt efter hvilket resultat, du ønsker at opnå. Huden kan så forny sig i en yngre, friskere, sundere, stærkere og smidigere udgave.

Mesoterapi til både ansigt og krop
Behandlingen tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde og reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud.

Ansigt, hals, bryst og hænder er de områder, som vi hyppigst behandler, men vi kan også behandle ar og strækmærker på kroppen.

Information om dermapen og dermaroller

30-60 minutter afhængig af hvor stort et område, der behandles. 

Vi anbefaler 3-6 behandlinger afhængig af, hvad du bliver behandlet for. 

Der skal gå 1-4 uger mellem behandlingerne. 

Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 10 uger efter en professionel klinikbehandling. Du vil se resultater af din behandling allerede dagen efter, men du kan forvente det endelige resultat 10 uger efter endt behandlingsforløb. Derefter afhænger varigheden af resultaterne af din livsstil og din genetik. Resultaterne kan holde fra måneder til år. 

Forvent vedligeholdelsesbehandling ??? for at bevare det gode resultat.

Ja, allerede efter de første behandlinger ser du ændringer. Huden får mere glød, og du kan mærke mere fasthed i dit bindevæv.

Der kan opstå enkelte små sår eller mærker, som dog vil være væk på dag to, hvor du kan begynde at se resultatet. Huden kan virke lidt ru og tør dagene efter behandlingen, men dette vil hurtigt aftage.

Fire dage før en behandling bør du at undgå brug af midler, som kan give øget risiko for at få blå mærker eller hudblødning. Dette omfatter for eksempel magnyl, gigtmidler, fiskeolie, ingefær og Ginkgo Biloba.

Behandlingen må ikke bruges til personer, der er i behandling med medicin, som kan hæmme helingsprocesser, gravide og ammende, personer med ukontrolleret sukkersyge, personer i medicinsk blodfortyndende behandling, personer som har pacemaker og som har en ukontrolleret og vanskeligt kontrollerbar epilepsi.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?