Hvis du vil vide mere om vore DermaCeutic produkter

Dermaceutic Foamer 15

Foamer 15 fjerner urenheder og døde hudceller og efterlader huden blød og silkeagtig. Glycolic Acid fremmer cellefornyelsen og afslører yngre udseende hud. Enoxolon er en ekstrakt af lakridsrod, der er kendt for sine beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber. Vegetabilsk glycerin fugter overfladen lag af huden.

Skummende kokosolie, med sin anti-irriterende egenskaber, beskytter huden mod overdreven tørhed og har også anti-mikrobielle egenskaber. Dets aktive skummende form er nem og behagelig at bruge, og dispenserer præcis det nødvendige beløb. Dens afbalancerede pH bevarer hudens naturlige balance og ingredienser tillader dyb indtrængen af glykolsyre for optimale resultater.

 

DermaCeutic Activ Retinol 1,0

Activ Retinol 1,0 er en ekstra stærk og yderst effektiv anti-age serum, der stimulerer cellernes naturlige dannelse og reducerer ældningen af huden. Et produkt som ikke indeholder parabener og perfume.

En unik kombination af høj aktive ingredienser herunder ceramider og kolesterol, fugtgivende panthenol og allantoin.

Vigtige virgestoffer i Activ Retinol 1,0

1% retinol kompleks

Reparationer og beskytter beskadiget og tør hud. Stimulere fornyelse af hudceller (basale lag) og regulerer keratinocytter.

1% ren Vitamin C & E

Som er kendt for at have, antioxidant egenskaber bekæmpe denne kombination af vitaminer tegn på solskader og tidlig ældning.

Nærende og fugtgivende komplekse

(Ceramider, panthenol og allantoin mineral cocktail): styrker hudens barriere og fugter huden intensivt.

 

Dermaceutic Sun Ceutic 50 SPF

Sun Ceutic er mere end bare en solcreme, den er en kombination af fordelene ved den magtfulde stamcellestimulator phycosaccharide AIP, hyaluronsyre og aloe vera. Dens mikrofordel mineral filter sikrer, at cremen er gennemsigtig. Sun Ceutic skaber en stærk beskyttende barriere, fugter og er nem at bruge. Den lufttomme flaske forbedrer den generelle hygiejne og begrænser behovet for konserveringsmidler.

Aktive virkestoffer i Sun Ceutic:

Anti-aging kompleks: hyaluronsyre 1% aloe vera 2% og phycosaccharide AIP 5%

Kemiske filtre: ethylhexyl methoxycinnamate, Tinosorb M, Uvinul A + og ensulizole

 

Dermaceutic Regen Ceutic 40ml

Dermaceutic Regen Ceutic accelererer epidermal (overhuden) bedring efter æstetiske behandlinger.

Den meget aktive formel øger hudens helingsproces og er optimal fugtgivende, beroligende, opstrammende, så huden igen kan føle sig tilpas.

 • Velegnet til alle hudtyper, især følsomme, tørre og aldrende hud.
 • Strammer op og nærer huden.
 • Efterlader huden hydreret.
 • beroliger irritation og rødme på huden.
 • Reducerer rynker.

Synergieffekten mellem to reparation peptider stimulerer hudens syntese. Hyaluronsyre og kraftige antioxidanter fugter og hjælper huden til at beskytte og genoprette sig selv.

Vigtige Virkestoffer

3% Peptide komplekse (Matrixyl 3000)

3% hyaluronsyre

Stabiliseret vitamin C & E

Kombination af vitaminer, der modvirker og reducere hudens ældning og har en anti-inflammatorisk virkning.

Sheasmør

Hydrater og nærer huden.

 

Dermaceutic Hyal Ceutic

Dermaceutic Hyal Ceutic er en fugtgivende og reparations creme bestående af 5,5% hyaluronsyre.

Med alderen degenereres huden / underhuden, hvor der specielt ses en reduktion af den naturligere produktion af hyalruronsyre i huden. En blanding Hyaluronsyre med høj molekylvægt giver Hyal Ceutic sin beskyttende og vandbindingsevne og hyaluronsyre med lav molekylvægt, dens reparation og fugtgivende egenskaber. Derudover opnås en udglattende og reparerende egenskab via aloe vera, jojobaolie og sheasmør.

Aktive Indholdstoffer

 • Aloe Vera 10%
 • Hyaluronsyre 5,5%
 • Shea smør 4%
 • Jojobaolie 2,5%
 • Vitamin E

 

Dermaceutic K Ceutic

K Ceutic er rig på aktive virkestoffer som reparerer, fugter, beroliger og beskytter huden samt at den Indeholder solcreme med SPF50. Produktet optimerer alle laser, hudpeeling eller æstetiske behandlinger.

K-Ceutic indeholder

K Complex som har en beroligende effekt. Den genopretter hud overflade mikrocirkulationen, hvilket reducerer erytem og ødem (rødme og hævelser), fjerne røde pletter og hudirritation.

Regenerating Complex indeholder glycolproteiner, hyaluronsyre og silanol, som hjælper med at genoprette huden og fremmer hudens regenerering.

Moisturizing Complex, indeholder 5% shea smør og glycerin, hvilket skaber en monomolekylær beskyttende barriere, som fastholder en optimal hydrering, hvorved der opnås en perfekt regenerering af huden.

 

Beskyttende Complex. indeholder en meget høj solbeskyttelsesfaktor (SPF50) med både UVA-og UVB-filtre, hvor sojaliposomflavonoider, kæmper irrregular pigmentering.

Produktet er parabene og parfume fri.

 

Dermaceutic Mask 15

Dermaceutic Mask 15 er en ler baseret eksfolierende maske med 15% glykolsyre. Den styrer olieproduktion, fjerner overskydende talg, urenheder og døde hudceller. Perfekt til kombinationshud og fedtet hud. & Huden renses, er en mat udseende restaureret, og porerne er trukket sammen.

Aktive ingredienser

Glykolsyre 15%

Er en alpha hydroxy syre (AHA) og kaldes ofte frugtsyre. Dens lille molekyle trænger let ind i huden og stimulerer hudens cellefornyelsen, og ødelægger de obligationer, der forbinder de døde hucellerna.

Bentonit

Højtabsorberende ler, der har den egenskab at fjerne giftstoffer og urenheder fra huden.

 

Instruktion

 • Påfør et jævnt lag på ansigt og hals efter rensning med Foamer 15
 • Lad virke i 2 til 4 minutter for at træde i kraft, skyl med rigeligt vand
 • Brug én eller to gange om ugen, morgen eller aften.

 

Fri for parabener og parfume.