Sommeren er oftest lidt hård ved pengepungen, men på Healux Klinikkerne synes vi ikke at din hud skal lide under det.

 

Hvilket er grunden til at vi i august måned har lavet et super tilbud – Køb 3 stk. Neovita produkter og få det billigste GRATIS.

Så kom ind på en af vore klinikker allerede i dag og gør brug af tilbuddet.

NEOVITA COSMETICS er professionelle og unikke skønhedsprodukter som gør en forskel og kan bruges på selv den sarteste hud.

Forskningsresultaterne er imponerende – produkterne til ansigt og krop er meget virkningsfulde og dybdegående.

Produkterne er rene og naturlige og HELT UDEN PARABENER og andre direkte eller indirekte konserveringsmidler.                                                      

Det er den innovative konserveringsteknologi, som gør at der ikke er nogen direkte eller indirekte konserveringsstoffer i produktet. Ydermere er produktet også fri for alle tilsætningsstoffer – så som mineralolie, paraffin og silikone. Kun ubehandlede, ubestrålede virkestoffer fra naturen anvendes – som f.eks. arganolie, anti-aging fra hibiscus esculentus m.m. og sammen med de få hightech virkestoffer, der ikke kan findes i naturen og som også er nødvendige at tilsætte, giver det NEOVITA produkterne virkelig gode resultater.

NEOVITA er anderledes – bl.a. pga. den særlige skumdispenser

 

NEOVITA COSMETICS produkter kommer på markedet i hermetisk lukkede aerosolbeholdere og gøres holdbare ved tryksterilisering for at opnå den højest mulige produktkvalitet og absolutte beskyttelse af de naturlige virkestoffer mod påvirkningen af lys, UV-stråling, ilt og bakterier.      De naturlige gasser butan og kuldioxid tilsættes med højtryk.  Det værdifulde kosmetiske produkt er således pakket sterilt og sundhedsbevidst i beholderne.   Anderledes end andre emballager garanterer skumdispenseren en enestående produktkvalitet og absolut renhed i form af produktsterilitet.

Skumdispenserens ventil forhindrer forurening af produktet ved brug.

En clinch-ventil lukker beholderen lufttæt. Den uigennemtrængelige beholder bevarer den høje produktkvalitet og forhindrer negativ indflydelse fra lys og ilt på de sensible virkestoffer. Produktet kommer ud som en mousse og virkestofferne bliver fordelt mikrofint.

Der findes en produktserie til enhver hudtype.