Neovita

Neovita er en af de 3 produktserier, som vi har udvalgt og arbejder med på Healux Klinikken.

Neovita er en nytænkende, dynamisk og innovativ hudplejeserie baseret på revolutionerende forskningsresultater indenfor virkestoffer og konserveringsteknologier.

Hvorfor er Neovita anderledes?
Neovita er fri for konserveringsmidler samt PEG-emulgatorer, som kan have en negativ effekt på hudens egen sikkerhedsbarrier.

Neovita er baseret på et 100% naturligt emulgationsgrundlag, som er kombineret med innovative virkestofsystemer der nøje undersøges og testes, og som først bliver taget i brug efter effektive resultater er fremvist.

Innovativ konserveringsmetode

Neovitas unikke indpakning gør det muligt at tilbyde et produkt uden nogen former for konservering.

Alle Neovita-produkterne er opbevaret under sterile omgivelser og fyldt på lukkede beholdere, hvor hverken UV-stråler, ilt eller bakterier kan trænge ind. Produktet er konserveret via beholderen og der er derfor ikke brug for at tilføre nogen former for konservering til produktet.

Hvornår anbefaler og bruger vi Neovita på klinikken?
Neovita tilbyder både professionelle produkter til klinikbehandling og produkter til hjemmebrug. Vi skræddersyer og anbefaler produkter og behandlinger ud fra din hudtype og hudens behov.

Et element som vi også altid har med i vores overvejelser er din hverdag. Det er oftest sådan, at jo mere aktivt et produkt er, jo længere tid vil det tage din hud at tilvænne sig til produktet. Det hænger også sammen med den effekt, som du kan påregne produktet. Hvor aktivt vi skal arbejde med hjemmeprodukter, er en vurdering ud fra dine behov og ønsker til resultat. Neovita har et højt indhold af naturlige virkestoffer og serien er uden tilvænningsperiode..

Serien har fokus på velvære og tilgodeser særligt den mere sensitive hudtype.

Vi anvender Neovita i vores Healux Signatur behandlinger og almene ansigtsbehandlinger.

Ikke en creme som vi normalt kender den!

På grund af den unikke emballage præsenteres Neovita ikke som en creme eller lotion, som man kender det fra andre produktserier. 

Neovita er en blød og gennemtrængende mousse, hvor virkestofferne er fordelt mikrofint.

For at få nok virkestoffer til at kunne være repræsenteret i den bløde mousse, er der ca. tilsat 10 gange flere virkestoffer i Neovita end hvad man finder i traditionelle hudplejeprodukter.

Neovita som produktserie

Neovita er en stor serie med over 200 forskellige produkter. På Healux klinikken har vi udvalgt de produkter, hvor vi mener at serien har en ekstra force og kan supplerer os bedst i de behandlinger vi har på klinikken, hvor brugen af Neovita produkter er at foretrække. Leder du dog efter et specifikt Neovita produkt, som ikke er blandt de Neovita produkter vi har valgt at føre, har vi selvfølgelig altid mulighed for at bestille disse hjem til dig.

Neovitas renseprodukter
Aloe Vera har bevist sin værdi med sine bakteriehæmmende og plejende egenskaber.

Alle Neovitas renseprodukter indeholder højt koncentreret Aloe Vera. Hudens naturlige beskyttelseskappe forsynes grundet dette virkestof optimalt under rensning.

Alle NEOVITA renseprodukter kombinerer særegenheden ved sterile produkter med naturmedicin og innovativ og uskadelig bioteknologi. Emballagen i skumbeholder gør produktet sterilt uden nogen form for direkte eller indirekte konserveringsmidler. Neovitas renseprodukter er effektive og milde.

Neovitas Anti age linje
Den innovative DERMATRIX tp-formel er den kombination af virkestoffer som er repræsenteret i Neovitas forskellige anti age produkter.

I denne virkningsfulde formel kombineres virkestofferne naturlig Bio-Arganolie, rynkereducerende virkning fra frø fra Hibiscus Esculentus med hudens egne matrikiner, der ”fylder rynkerne indefra”.

Denne basiskombination suppleres yderligere med nedenstående virkestoffer:

Højt koncentreret Hyaluronsyre. Denne ingrediens har den egenskab, at den kan binde vand op til 1.000 gange dens egen vægt.

Hvid te med dens høje andel af Polyphenolen, som findes 3 gange så meget som i grøn te. Dermed er dens virkning mod frie radikaler, som er ansvarlig for den menneskelige ældningsproces 100% mere effektiv

Isoflavone fra soja og ginkgo til stimulering af stofskiftet. Phytosteroler beskytter huden og udglatter ru hudpartier.

Neovitas Moisture & Argan line
Intensiv fugtighedsgivende linje som indeholder: Bio Argan Olie der er et kostbart ekstrakt af Argan frugterne. ”Marokkos guld” har til hensigt, at udskyde den naturlige ældning af huden. Bio argan olien har den specielle egenskab, at den indeholder et stort antal Alpha Tocopheroler, som har en effektiv antioxidant virkning mod frie radikaler. Linjen indeholder også Hamamelis, som er kendt fra indianerne til at fremme helingen af sår, beroliger huden og har en antibakteriel virkning. Moisture Plus Compleks er en intensiv fugtgivende kombination, der består af planteglycerin og Urea i højt medicinsk kvalitet. De første rynker kommer ved fugttab i huden og skyldes oftest klima (tør luftfugtighed), stress mm.

Moisture & Argan linien er den perfekte linje, når man ønsker at udskyde ældningsprocessen.

Neovita Vitamin linje
Indeholder naturlige Polyphenoler fra høj kvalitet af hvid te, virker som en naturlig anti-stress-faktor mod frie radikaler, som er ansvarlig for tidlig ældning af huden. Ginkgo ekstrakt forstærker virkningen. Revitaliserer og giver huden et friskt udseende. Foruden disse finder du også de aktive virkestoffer Provitamin B5, vitamin A, C og E, vindruekerneolie, sojaolie, ekstrakt af hvid te og ginkgo i produktserien.

Hyaluron + linje
Hyaluron+ er en moderne og ukompliceret hudplejeserie, der tilfører huden fugt samt optimerer og stabiliserer fugtniveauet. Når huden forsynes optimalt med fugt, falder den osmotiske stress og garanterer en afbalanceret hydrering af hudcellerne. Et afbalanceret fugtighedsniveau bidrager til en intensivering af alle hudfunktionerne, hvilket forhindrer tidlig ældning og giver et friskt, vitaliseret og ungdommeligt udseende.

Seriens fantastiske effekter på huden skyldes blandt andet det innovative ingredienssystem.

Hyaluron+ der er en exceptionel kombination af to højkvalitets hyaluronsyrer, samt NMF-ingrediensen Sodium PCA. I kombination med andre aktive ingredienser som propanediol, allantoin, ribose og jojobaolie giver serien vedvarende ekstra fugt, fremmer dannelsen af hudens egne fugtfaktorer og forbedrer derfor hudens fugtniveau markant.

Neovita Serum og koncentrat linje
Er det perfekte supplement for yderligere effekt med Neovita

Serummerne og koncentrationerne er tilpasset den enkelte hudtype eller kan bruges som umiddelbare hjælpere til forskellige hudproblemer. Intensive Serum anvendes under den normale pleje. Giver huden hurtig hjælp med en ekstra pleje til at understøtte hudens egen genopbygning i stressede situationer. De intensive koncentrater er tilgængelige i NEOVITA mousse beholder og er derfor fri for konserverings- og tilsætningsstoffer. Alle koncentraterne er højtkoncentrerede.

Efter afrensning og Aloe Cooling Spray, anvendes et par dråber af den koncentrerede Intensive Serum partielt og arbejdes forsigtigt ind i huden. Derefter bruges det regelmæssige dag/nat plejeprodukt.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

ZO skin healh

Vi har valgt netop denne serie, fordi den virkelig imponerede os i en højere grad end vi nogensinde er blevet før.

DermaCeutic

Vi har netop valgt denne serie, fordi den ligger som en god produktserie mellem Neovita og ZO SKIN HEALTH. hvor produkterne specifikt er udarbejdet til at arbejde sammen med laser- og kemisk peel behandlinger.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Akne og ar behandling

Du kan opleve alt fra mild akne til svær akne der forsager bylder og efterlader dybe ar. Mange oplever desværre, at lidelsen belaster deres fysiske og psykiske velvære.

Har du spørgsmål?