Behandlinger for mænd

Igennem de sidste 14 år har vi samlet erfaring fra vores mandlige kunder, og derfor kan vi tilbyde nogle specifikke behandlinger velegnet til dig som mand. Du kan selvfølgelig også frit vælge mellem alle vores behandlinger.

For år tilbage så man, at det primært var kvinder som havde en særlig interesse for skønhedsbranchen og skønhedsbehandlinger. Men heldigvis er dette noget, som specielt indenfor de sidste 10 år har ændret sig.

Vi ser efterhånden mange mænd som har et større ønske til deres udseende, og derfor gerne vil forfine nogle områder eller komme udfordringer til livs.

Pigment Pletter

Har man det godt med sig selv – oplever man mere glæde i hverdagen!

Der er rigtig mange studier som viser, at man får mere succes i sin hverdag, både professionelt og privat, hvis man har det godt med sig selv. Så hvis du som mand for eksempel har uønsket hårvækst, en ”topmave” som stille og roligt har bygget sig op, eller har årene taget lidt af dit maskuline ansigtsudtryk – ja så er du ikke ene om det. Der er nemlig rigtig mange mænd som har det på denne måde, og det kan der heldigvis gøres noget ved.

Af helt naturlige grunde ser vi ofte, at mænd har andre ønsker både til deres behandling men også til hvilke områder de ser som generende i forhold til kvinderne.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

En skarp skægkant

Vi ser at mange mænd ønsker en skarpere markering af skæggrænsen.

At man som mand ikke skal være helt glatbarberet i ansigtet er meget normalt, men der skal gerne være styr på skægget og derfor ønsker du måske ikke at have de 30 hår sporadisk på kinderne. Det kan også være du ønsker at gøre noget ved hårene på nedre hals, så der er mellemrum mellem skæggrænse og brysthår.

Nogle gange går hverdagen hurtigt, og det kan derfor være et irritationsmoment for nogle at skulle finde skraberen frem for ofte. Laserbehandling er en effektiv måde hvorpå man kan fjerne de ”vildfarende hår”. 

Hår på ryggen!

Da trenden lige nu er, at mænd skal have en glat og hårfri ryg, møder vi derfor hver dag flere mænd som ikke ønsker hårene på ryggen. Da hårene på ryggen ligger så dybt som de gør, kan det være smertefuldt at få disse fjernet med voks.

Derudover kan det også være generende at man skal lade håret gro ud, før man kan få det fjernet med voks. Derfor kan laser være en rigtig god løsning. Da hårene på ryggen ligger dybt, har vi en kæmpe fordel med vores Soprano Titanium Laser. Den kombinerer hele 3 forskellige bølgelængder hvorimod IPL-systemet kun arbejder med 1 bølgelængde. Du kan læse mere om vores laserbehandling her.

Et maskulint ansigtsudtryk

Ønsker du et mere maskulint ansigt med en bredere kæbe og en mere markeret kæbelinje? Så vil en fillerbehandling være løsningen for dig.

På Healux klinikken er vi specialister i ændringer af ansigtets proportioner, hvor resultatet synes helt naturligt. Så hvis du går og drømmer om et mere markeret ansigt eller flere mandlige træk, så vil dette være en rigtig god løsning. 

”Topmaven”

Det er en realitet, at der med alderen kan komme mere fylde på maven. Desværre ikke som muskler, men som fedt. Mænd har nemlig tendens til at få en lille topmave. At mænd er mere udsat for at koncentrere deres fedt på maven skyldes i høj grad hormoner, hvor der ved kvinder før overgangsalderen deponeres mere fedt på hofter, lår, balder og bryster.

På Healux Klinikken, arbejder vi med vores UltraLipo pro system, hvor vi via dette permanent kan fjerne fedtceller i dette område.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Permanent hårfjerning med laser

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

ClearLift laser

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

Botox

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?