Topmaven

Det er en realitet at der med alderen kan komme mere fylde på maven. Desværre ikke som muskler, men som fedt. Mænd har nemlig tendens til at få en lille topmave. At mænd er mere udsat for at koncentrere deres fedt på maven skyldes i høj grad hormoner, hvor der ved kvinder før overgangsalderen deponeres mere fedt på hofter, lår, balder og bryster. Med UltraLipo systemet kan vi effektivt behandle dine problemområder og permanent fjerne andelen af fedtceller i området, hvilket er meget fordelagtigt netop ved behandling af ”topmaven”.

Teknologien bag ved UltraLipo

UltraLipo Pro system er en af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer indenfor det område, der i teknologiske termer kaldes kavitation. Kavitation er navnet på en helt specifik teknologi, hvor man via en lavfrekvent ultralyd danner mikrobobler omkring de enkelte fedtceller.

Disse mikrobobler tager til i styrke og vil efterhånden, som antallet øges, bryde fedtcelle-membranen, så fedtsyren i cellerne kan løbe ud. Herefter skal det behandlede område drænes ved hjælp af et vakuum, som sikrer, at fedtsyren bliver ført ned i lymfen, som tager sig af den endelige udskillelse. UltraLipo indeholder derfor et kontrolleret vakuumsystem, som mobiliserer væv og fremmer dræning af kroppen.

Da kroppen ikke kan fordøje for meget fedtsyre ad gangen, er Ultralipo-systemet beregnet til specifikke områder af kroppen, hvor koncentrationen af fedtcellerne er høj. Derfor kan man ikke få behandlet hele kroppen på en gang.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Healux Klinikken

Fordelene ved UltraLipo Pro

Som voksen danner man ikke nye fedtceller. Så hvis du har taget på, eller ’buler lidt ud’, er det fordi, de eksisterende fedtceller er vokset. I og med at Ultralipo Pro er en varig behandling, kan man derfor sammenligne det med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerte.

Ultralipo Pro slankesystem er både en sikker og smertefri metode til at bekæmpe fedtceller og cellulite. Bivirkninger behøver du heller ikke frygte. Ultralipo Pro er nemlig et af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer i verden indenfor Kavitation. Ligeledes kan Ultralipo Pro, som et af de eneste systemer på verdensplan, dokumentere effekten og sikkerheden på baggrund af medicinske rapporter.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før efter billede UltraLipo maveFør efter billede UltraLipo mave

Sådan foregår behandlingen

Før vi starter selve behandlingen, tager vi altid en snak omkring, området som du ønsker at få behandlet, vi måler området op og tager billeder.

Det gør vi fordi, at de ændringer der sker kommer stille og roligt over en periode på 8 – 12 uger, man når derfor at vende sig til de små ændringer som gradvist kommer og der er derfor en tilfredshed i til sidst, at kunne sammenligne resultatet med udgangspunktet.

Kan jeg booke tid til behandling uden videre?
Ja du vil altid uden videre kunne booke en behandling, dog skal du være opmærksom på, at du ved din første behandling, skal booke tiden: ”første slank behandling”. Dette skyldes, at vi til denne behandling har afsat ekstra tid til at tage billeder, lave opmålinger, oprette journal samt snakke om dine ønsker.

Hvad sker det under behandlingen
Vi starter behandlingen, med at rengøre området og afmærke dette. Hvorefter vi via vakuum aktiverer lymferne, så de virker optimalt og hjælper kroppen med at komme af med de fedtsyrer vi frigiver, når vi destruerer de enkelte fedtceller. Herefter går vi i gang med selve Ultralyds behandlingen, hvor vi langsomt trykker ultralydsapparatet over området, hvor de svingninger, der kommer af ultralyden, danner da såkaldte mikrobobler.

Disse bobler vil søge hen mod de enkelte fedtceller. Når koncentrationen af mikrobobler er stor nok, vil disse impluderer hvorved selve fedtcelle membranen, vil åbne sig og fedtsyren vil forlade fedtcellen. Behandlingen gør ikke ondt, men du vil kunne høre en pivende lyd i dine øre – som kommer af de mikrobobler vi danner rundt om dine fedtceller. Vi behandler et områder på 2 x 1 håndflades størrelse af 15 min. Pr. område. Efter selve ultralydsbehandlingen, går vi nu via et vakuums system, i gang med at hjælpe fedtsyren (de døde fedtceller ) ned til lymferne for bedre, at kunne hjælpe kroppen til at komme af med disse.

Vi afslutter behandlingen, ved at rengøre det behandlede område for ultralydsgelen, og påfører en aktiverende creme, for at holde det behandlede området aktivt, i længst mulig tid.

Vi anbefaler altid en kombinationsbehandling med vores infrarøde tæppe, da dette vil optimere slutresultatet markant.

Information om behandlingen

En UltraLipo behandling tager som udgangspunkt 1 time. 

Du skal påregne ca. 8 behandlinger, men dette kan være individuelt alt efter hvor stort dit behov er, som udgangspunkt siger vi 4 – 10 behandlinger.

Vi anbefaler 5 – 7 dage mellem behandlingerne 

De fedtceller vi fjerner, er fjernet permanent og vil ikke komme tilbage. Hvis du øger din vægt, vil de fedtceller som stadig er i området udvide sig og blive større i takt med at du tager på. Vi har erfaret, at ved vægtstigning efter færdigbehandling, vil fedtet blive mere ligeligt fordelt på kroppen. Du vil derfor ikke på samme måde have et ”problemområde”, hvis du tager på igen efter dine behandlinger.

Der er meget få potentielle bivirkninger ved denne behandling, hvor den værste er små blodudtræk, som ligner et sugemærke. Dette kan komme, når vi arbejder med vakuums delen og vil forsvinde igen, indenfor ca. 1 uges tid.

Ja, men husk at book tiden ”første slank behandling” ved din første behandling og efterfølgende ” opfølgende slank behandling” til de efterkommende behandlinger, hvis du selv booker hjemmefra.

Vi behandler ikke personer, under 18 år. Ligeledes kan du ikke behandles, hvis du er gravid, ammer, får cytostatica (cellehæmmende medicin), har epilepsi, diabetes, defibrillator, dyb venetrombose, pacemaker, HIV-positiv, kræft eller anden alvorlig sygdom. Efter tabletbehandling med Isotretinoin (Cyklisk A-vitamin) ventes 3 – 6 måneder og ved tablet Tetracyklin ventes 1 uge. Behandlingen kan ikke foretages på personer, som har infektion eller andet udslæt i behandlingsområdet.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hårfjerning for mænd

Et velsoigneret og velplejet ydre signalerer overskud. Er du en mand, der sætter pris på, at det ydre spiller? Og vil du helst ikke ofre for lang tid på personlig pleje i dagligdagen? Så er permanent hårfjerning en perfekt løsning for dig!

Kæbelinje mænd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Consectetur a erat nam at lectus.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

Botox

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?