Filler i kæben for mænd

En perfekt filler behandling for mænd
Ønsker du også et mere maskulint ansigt med en bredere kæbe og en mere markeret kæbelinje? På Healux klinikken er vi specialister i ændringer af ansigtsproportioner – hvis du fx går og drømmer om et mere markeret ansigt eller flere mandlige træk.

Et maskulint ansigt

Personer over 18 år kan få behandling med ikke-permanente filler. De primære behandlingsindikationer er en genskabelse af manglende fylde samt udglatte rynker og folder.

Mange mænd ønsker et mere maskulint ansigt, som vi ved hjælp af denne behandling kan opfylde.

Er filler det rette for dig?
Er der noget ved dit ansigt du irriterer dig over hver gang du kigger dig i spejlet eller ser på et billede, kan du endelig komme dem til livs med denne behandling. 

Du opnår nemlig et synligt resultat med det samme efter en behandling med ikke-permanente filler, som både kan benyttes til brug af markering af de maskuline træk eller generelle aldringstegn etc.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Sådan forgår behandlingen

Ikke-permanente filler er en gel som består af 98% vand og 2% hyaluron. Det er blevet udbredt over hele verden for at rette op på hudens rynker, linjer, folder, manglende volume og mere markering af forskellige områder i ansigtet.

Selve hyaluronen er et sukkerstof, som findes naturligt i vores hud, men som mindskes i huden gennem årerne.

Hos Healux Klinikken tilstræber vi et naturligt forynget udseendende, som passer til dig og dine ønsker. 

Før behandlingen:
Det et lovkrav at du har været til konsultation minimum 48 timer før, hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Selve behandlingen udføres af vores kosmetiske sygeplejerske og behandlingsområdet fotograferes til journalbrug jf. sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring inden filleren injiceres i huden.

Under behandlingen:
Behandlingsområde sprittes af med desinfektion, hvorefter produktet injiceres ind under huden med en tynd nål. I nogle af områderne anvendes bedøvelsescreme før behandlingsstart.

Efter behandlingen:
Det er vigtigt ikke at berøre, masserer eller gøre brug af make-up på de behandlede områder, de første 5 timer efter indsprøjtningen. Dette skyldes bl.a. infektionsrisiko og risikoen for at sprede medikamentet i huden. Desuden bedes du undgå intens varme eller ekstrem kulde lige efter behandlingen. Den efterfølgende dag kan man

fortsætte sin dagligdag på vanligvis. Der anbefales fra det sundhedsfaglige personale på klinikken, at man kommer til en kontrol 14 dage efter behandlingen – for at se det færdige resultat og tage efterbilleder til journalføring.

Information om filler

En behandling er i langt de fleste tilfælde nok, hvorefter der anbefales at man kommer til en behandling igen efter cirka 6 – 9 måneder for vedligeholdelse. 

Efter din første behandling anbefaler vi, at du får din næste behandling efter omkring 6 – 9 måneder, så vi ikke skal starte forfra på dine behandlinger.

Filler i kæberegionen på mænd holder i gennemsnit mellem 9 – 12 måneder, man varierer fra person til person.

Ja, alle får resultater med ikke-permanente filler. Det foreløbige resultat ses allerede lige efter behandlingen på alle kunder, hvor det endelige resultat vil opnås efter 14 dage når filleren har lagt sig.

Almindelige forekomne bivirkninger, er rødme, hævelse, smerte, kløe, blødning, blå mærker og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage. Ved udførelse af injektioner, er anafylaksis chok en ekstremt sjælden bivirkning, men som vil behandlet i samme øjeblik dette skulle forekomme. Det er derfor vigtigt for os, at du efter din behandling bliver siddende i cirka 15 minutter, så vi kan observere og forhindre hvis en utilsigtet reaktion skulle forekomme.

Behandlingen kan ikke gives til personer i medicinsk blodfortyndende behandling, ukontrolleret sukkersyge, infektioner eller udslæt i de ønskede behandlingsområder. Desuden behandles der ikke på kunder, som tidligere er blevet behandlet med permanente fillers som fx Aquamid, Silicone o.lign. Filler behandlinger udføres ikke på personer under 18 år.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Permanent hårfjerning ryk

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

Permanent hårfjerning skægkant

Hvis du træt af at fjerne uønskede hår med barbering eller voks, så kan permanent hårfjerning med laser være løsningen for dig. Behandlingen er nem at gå til og næsten smertefri

Fedt reduktion "topmaven"

Det er en realitet at der med alderen kan komme mere fylde på maven. Desværre ikke som muskler, men som fedt. Mænd har nemlig tendens til at få en lille topmave. At mænd er mere udsat for at koncentrere deres fedt på maven skyldes i høj grad hormoner

ZO Skin Health ansigtsbehandling

ZO er en banebrydende hudplejeserie med tilhørende professionelle behandlinger. På grund af ZO SKIN HEALTHs høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede.

Har du spørgsmål?