Reduktion af ar

Er du ked af dine ar? Og har du besluttet, at det er på tide at få gjort noget ved dem? Så er du kommet til det rette sted.  Ar udvikles efter en mekanisk skade på huden, og kan være til både kosmetisk og psykisk gene. Heldigvis er det muligt at reducere dine ar – både efter akne og andre traumer.

Ar kan sjældent fjernes helt, men jo nyere dine ar er, jo større procentvis reduktion er det muligt at opnå. Afhængig af hvad der har forårsaget skaden på huden, hvor på kroppen skaden er sket samt individuelle genetiske faktorer, udvikler arvæv sig meget forskelligt.

Hvad er ar?

Når vi taler om ar, så er der flere forskellige typer og sværhedsgrader af ar. 

Men hvad er ar? En enkel forklaring er, at et ar, er en rest af et sår. Arvæv er skabt af samme kollagen, som det væv, den har erstattet, men i en anderledes sammensætning. Dette betyder, at det ser ud – og opfører sig anderledes end huden omkring det skadede område. De mest almindelige ar, er disse fire forskellige typer:

Hypertrofiske ar
Er kendetegnet ved at være hævede, røde og tykke ar, som ofte kan være kløende eller smertefulde. De opstår normalt indenfor 4 til 8 uger efter sårinfektion eller sårlukning.

Keloid ar
Disse er også hævede ar, men den store forskel er, hvis du sammenligner med hypertrofiske ar, at keloider kan vokse sig større udenfor det skadede område. Keloid ar kan forekomme hos alle, men mennesker med mørkere pigment har større risiko for at få disse.

Atrofiske ar
Dette er et nedsænket ar. Det kan for eksempel være et indhak i huden, som dermed får et ganske groft udseende.

Strækmærker
Strækmærker er også en form for ar-dannelse, som kommer af at huden strækkes ud for hurtigt – for eksempel i forbindelse med graviditet eller hurtig vægtøgning.

Vi behandler mange forskellige typer ar med stor succes. Når det kommer til hvilken behandling, du skal vælge, afhænger dette dog meget af din livsstil.

Kraftige eller milde reaktioner på behandlinger mod ar?

På Healux Klinikken, behandler vi som udgangspunkt de atrofiske ar og strækmærker.

Da vi alle er forskellige og reagerer forskelligt på behandlinger, har vi flere forskellige behandlingsformer, som vi kan benytte til at behandle ar og strækmærker.

Har du for eksempel et job, hvor du ikke kan være rød og afskallet i ansigtet i dagene efter behandling, vil vi anbefale dig at vælge en mildere behandlingstype. Vil du derimod have gode resultater hurtigst muligt, kan det være, at vi kan gå mere kraftigt til værks.

Vi opfordrer dig altid til at booke tid til en gratis konsultation, så vi kan få lagt den perfekte behandlingsplan til dig og din hverdag. Book konsultation til ar-reduktion.

Mesoterapi, Dermaroller eller Dermapen til ar i ansigt og på kro

Mesoterapi med Dermaroller eller Dermapen er uovertruffen til behandling af ar og strækmærker og fordelen er, at der er kort restitutionstid på behandlingen.

Ansigt, hals, bryst og hænder er de områder, som vi hyppigst behandler, men vi kan også behandle ar og strækmærker på kroppen. Der er kort restitutionstid på mesoterapi. Du vil opleve rødme, der aftager allerede dagen efter og lidt afskalning dagene efter. Men ikke noget, der ikke kan dækkes.

ER YAG pixel laser til behandling af ar

En anden metode, som vi anvender til at blive arrene kvit, er vores ER YAG pixel laser. Pixel Resurfacing, som behandling kaldes, tillader forbedringer af den fulde konstellation af skadet hud i forbindelse med ældningsprocessen 

De primære behandlingsområder med ER YAG Pixel laser er dybe akne-ar, rynker i ansigt, hals og bryst, rynker og leverpletter på hænder, ar (operative og traumatiske), forstørrede porer og Rosacea.

Ved denne behandling er der lidt længere restitutionstid. Huden kan være rød, afskalle og vil få et net-agtigt udseende i op til en uge efter behandlingen, inden den kommer sig helt

Behandling af ar med ClearLift

Clearlift-behandlingen er en laserbehandling, der også anvendes til ar-reduktion. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”, da det er en hurtig og effektiv behandling, der kun sjældent eller kortvarigt medfører rødme i det behandlede område.

Behandling med Clearlift anvendes typisk på huden i ansigtet, halsen, brystet og håndryggene. 

Behandling af ar med kemisk peeling – den skrappe

I klinikken udfører vi kemiske peelinger, der er velegnede til behandling af akne-ar. Herunder Cosmo Peeling fra DermaCeutic, der er en TCA-baseret peeling som giver en afskalning af det øverste hudlag. Afskalningen kan stå på i op til en uge efter behandlingen, og det kan føles som om, at huden er ekstra stram og tør. Dette er en dybere peeling, der er særdeles velegnet til behandling af ar fra akne. 

Behandling af ar med Pristine – den blide

Diamant-peeling mikrodermabrasion /Pristine er en sikker behandlingsprocedure, som polerer og stimulerer huden i dybden. Ved anvendelse af tætpakkede laserskårne diamanter til slibning fjernes døde hudceller og vækst af nye sunde celler fremmes, så man opnår et blødere, strålende og fejlfrit udseende. 

Pristine behandler og minimerer fremkomsten af akne- og traume-ar og der er meget lille eller ingen restitutionstid efter en behandling.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før ar Clear SkinEfter ar Clear Skin
Pixel ar førPixel ar efter

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Kemisk peel

Kemisk peeling er en effektiv behandling, der er med til at skabe en fornyet hud ved hjælp af regenerering. En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker alt efter hvilken type.

Ansigtsbehandlinger

Om du ønsker afslappende wellness-behandlinger eller mere en behandling hvor der er fokus på resultater og en langvarig boosting effekt. Så har vi den rette ansigtsbehandling for dig.

Filler

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”.

Har du spørgsmål?