Balancing Cleansing Emulsion 200ml

545,00 kr.

Køb denne vare og få 54 Point - til en værdi af 54,00 kr.
Gratis levering

ved køb over 1.200 kr.

Produktbeskrivelse

Er en  klinisk bevist rens som støtter den beskyttende hudbarrieren og efterlader huden beroliget, smidig og stærk. Produktet er Parfyme,farve- og sulfatfri. Udviklet spesielt for sensibel hud, og til brug efter behandlinger.

For at sikre grundig fjernelse af tung makeup på normal hud, kan Balancing Cleansing Emulsion også bruges som en ”for-rens” – efterfulgt af en anden ZO® rens: Gentle Cleanser, Exfoliating Cleanser eller Hydrating Cleanser. For bedste resultat -følg resten af Getting Skin Ready® rutinene betående af skrub og pads/toner.
Påfør på tør hud morgen og aften. Massér rundt i ansigtet og omkring øjnene i cirka et minut. Gelkonsistensen emulgerer ved hudkontakt og opløser makeup + urenheder. Påfør først vand efter at rensen er blevet masseret i ansigtet. I kontakt med vand omdannes rensen til en mælkeagtig konsistens, der er let at skylle af. Rens grundigt.
Sukkerafledte emulgatorer (sucrose laurate, sucrose stearat, sucrose palmetat): Et meget skånsomt, ikke-skummende renseprodukt, der fjerner olie og urenheder uden at beskadige hudbarrieren Bisabolol og havre kerne ekstrakt: Beroligende egenskaber Blødgøringsmidler: (caprylic/capric triglycerid, ethylhexyl palmetat): Plejer og understøtter en sund barrierefunktion

Har du spørgsmål?