Profhilo behandling

Oplever du at din hud er mere slap og løs? Den føles kreppet og higer efter fugt?

Så er du ved den rigtige behandling:
Profhilo er det produkt på markedet med den højeste koncentration af Hyaluronsyre, som både booster, fugter og opstrammer huden. Ikke nok med det, er Profhilo et revolutionerende produkt udviklet til behandling af løs, slap og kreppet hud i ansigtet, på hals, arme, hænder og decoletté.

Profhilo

Hvem kan få behandlingen?

Behandlingen er egnet til enhver der oplever (begyndende) aldring i ansigtet, på hals, decoletté, arme samt hænder.

Med alderen mister huden sin elasticitet, fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig falder. Med Profilo kan vi ”skrue” denne udvikling tilbage hvor din hud vil regenerere og booste sig selv.

Profhilo har en bioremodellerende effekt, som betyder, at Profhilo virker foryngende på alle celletyper.

Den høje koncentrat af sukkerstoffet hyaluronsyre som Profhilo-gelen indeholder forynger og booster hudens kollagene fibre, regenererer fedtvævet og binder fugt.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5
Profhilo

Hvilke fordele er der ved behandlingen

Stimuleringen af produktet resulterer i betydelig vævsforbedring, hvorfor Profhilo adskiller sig fra en skinbooster, da den også har en betydelig opstrammende effekt på vævet som også bidrager til at løfte huden. 

Profhilo er en fantastisk behandling som både kan stå alene, samtidig med at det er et produkt der leverer fantastiske resultater i kombination med andre kosmetiske behandlinger.

Profhilo har vundet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Profilo før efter ansigtProfilo før efter ansigt-kopi
Profilo før efter brystProfilo før efter bryst-kopi

Hvordan foregår behandlingen, før under efter

Behandleren vil starte med at rense huden, og spritte den af. Derefter vil punkterne tegnes op og markeres på det ønskede behandlingsområde. 

Herefter vil produktet injiceres i 10 punkter med en tynd kanyle, alt afhængig af behandlingsområdet.

Når produktet er injiceret, begynder det straks at sprede sig i vævet på grund af den høje koncentration af Hyaluronsyre samt den sammenhængende natur som minder om vores egen produktion af Hyluronsyre.

Ved endt behandling, vil der være små (myggestik lignende) buler i huden hvor produktet er lagt, som vil aftage i løbet af det næste døgn. 

Det anbefales at man ikke røre ved det behandlede område de efterfølgende timer, da en penetration i huden kan medføre risiko for infektion.

Lidt mere relevant omkring behandlingen
Profhilo stimulerer den naturlige helingsproces i vævet gennem kollagendannelse. Behandlingen fremmer hydreringen i huden og stimulerer derefter produktionen af nyt kollagen og elastin.

Produktionen af kollagen og elastin fører til genopbygning af volumen og ikke mindst opstramning af vævet.

Ikke nok med at Profhilo er et prisvindende produkt, så vil en Profhilo behandling blidt løfte og opstramme huden.

Resultatet er subtil og naturligt, men transformerende. På Healux Klinikken elsker vi Profhilo for hvor glat og hydreret huden vil se ud og ikke mindst føles.

En af de mange fordele ved Profhilo er, at den kan bruges alene eller i kombination med andre æstetiske behandlinger såsom laserbehandlinger, Filler eller muskelafslappende behandlinger.

Information om Clearlift laser

Behandlingen tager ca. 30 min.

Vi anbefaler 2 – 4 behandlinger for et tilfredsstillende resultat.

Behandlingerne udføres med ca. 4 ugers interval.

Efter endt behandlingsforløb har du blot behov for en vedligeholdelses behandling hver 6. måned.

Efter afsluttet behandlingsforløb, kan du forvente at resultatet holder i ca. 6 måneder. Derfor kan du nøjes med en enkelt vedligeholdelsesbehandling hvert halve år.

De mest almindeligt forekommende bivirkninger er hævelse, rødme, kløe, blå mærker og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage.

Det er et krav at du er konsulteret og godkendt til behandlingen af en af vores kosmetiske sygeplejersker eller dermatolog, 48 timer inden behandlingen kan udføres.

Undgå brug af blodfortyndende medicin som for eksempel magnyl, gigtmidler og fiskeolie en uge før- og efter behandling, da disse medikamenter kan give yderligere blødninger eller blå mærker på huden.

For at undgå irritation i det behandlede område, bør du, i op til en uge efter behandlingen, ikke udsætte området for intens varme (solarium og solbadning) eller ekstrem kulde.

Du er velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.

Behandlingen udføres ikke hvis du er gravid eller ammende.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Rynkebehandling

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Clearlift laser

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Filler behandling

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

Skin tigthening med laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Har du spørgsmål?