Cosmo peeling/TCA-peeling

Kemisk peeling til akne ar, solskader, store porer og fine linjer
En kemisk peeling kan bruges til mange forskellige behandlingstyper og problematikker. Men er din udfordring ældet hud, solskader, fine linjer, store porer og ar fra akne, så vil Cosmo Peel, der er en TCA-peeling, fra DermaCeutic, være en perfekt behandling til dig.

Omgående resultater med kemisk peeling

Er din hud skadet af sol, ar fra akne eller tidens tand og ønsker du synlige resultater omgående? Så kan kemisk peeling med TCA-peel være  behandlingen for dig. Kemisk peeling er en effektiv behandling, der stimulerer huden til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i læderhuden.

Resultatet er efter et par behandlinger en tydeligt glattere og friskere hud med færre rynker og en pænere tekstur. Alt i alt opnår du en tydeligt forynget og stærkere hud efter TCA syre peelinger.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Hvem kan få Cosmo TCA-peeling?

Cosmo TCA peel er en stærk syre til kemisk peeling. Denne type af peeling udføres kun af vores klinikansvarlige hudlæge på Healux Klinikken. Behandlingen er egnet til hud med dybe akne ar, hyperpigmentering, solskader og linjer i ansigtet. 

TCA indeholder Triklor-eddikesyre, som er en syre, som man kan behandle med i hele ansigtet eller på mere specifikke hudområder. Peelingen ætser det øverste hudlag, som vil medføre en afskalning af huden, der kan vare i op til en uge efter behandlingen. I denne periode vil huden føles mere stram og tør.

TCA syre peeling kan – afhængigt af koncentrationen af syren – både virke som en overfladisk peeling og som en middeldyb peeling. Effekten af en TCA syre peeling vil derfor strække sig fra at du opnår en reduktion af fine rynker og pigmentpletter til en markant foryngelse af en tydeligt ældet, solskadet eller akne ar præget hud.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

Før cosmo peel 1Efter cosmo peel 2
Før Cosmo PeelEfter cosmo peel

Før, under og efter behandlingen med Cosmo/TCA-peeling

Vigtige oplysninger før du booker tid til kemisk peeling

Behandlingen kan ikke gives til gravide og ammende.

Ej heller hvis der er infektioner i behandlingsområdet, alvorlig hudsygdom, solskoldet hud eller hvis du er under 18 år.

Desuden behandles ikke på kunder, som får medikamenter der medfører lysoverfølsomhed (ofte medikamenter mod akne og depression), er i blodfortyndende medicinsk behandling, har nyre-, lever- eller immunologiske sygdomme, får kemoterapi eller vævsnedbrydende medicin, som for eksempel binyrebarkhormon.

Før behandlingen:
Selve behandlingen udføres af en af vores klinikansvarlige hudlæge, som er godkendt og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til udførsel af kemisk peeling.

Behandleren vil vejlede dig, så I finder den korrekte peeling til din hud. Behandlingsområdet fotograferes til journalbrug (Jvf. Sundhedsstyrelsens lovkrav om journalføring).

Under behandlingen:
Behandlingsområdet afrenses med to renseprodukter, for at klargøre huden, til optimalt at kunne arbejde med peelen, hvorefter vores Cryo-kølemaskine sættes i gang til at nedkøle det område som skal behandles.

Selve peelingen pensles på huden – startende med T-zonen. Du vil føle en prikkende / let brændende fornemmelse.

Efter behandlingen:
Efter peelingen har været på, i en afgrænset tid tilpasset din hudtype, afsluttes med en reparerende fugtighedscreme og solfaktor 50. Behandleren vil derefter vejlede dig i, hvordan du skal passe på din hud efterfølgende og eventuelt i hvordan du kan optimere resultaterne af behandlingen hjemme.

Husk daglig solbeskyttelse efter behandlingen SPF 50. Vi anbefaler, at der skal gå 2 – 4 uger mellem hver behandling. Det er dog individuelt hvor mange behandlinger, man skal have før det ønskede resultat, men vi anbefaler ofte mellem 1 – 4 behandlinger.

De fleste kan opnå gode resultater ved en enkelt behandling. Vi anbefaler, at du undgår soldyrkning 4 uger før- og efter din behandling med kemisk peeling. Desuden bedes du undgå intens varme eller ekstrem kulde lige efter behandlingen.

Cosmo Peel, Dermaceutic

Fordelene ved Cosmo TCA-peeling er dokumenteret

Fordelene ved Cosmo TCA-peeling er mange. For det første arbejder vi med fire koncentrationer af epidermal-dermal stimulering, alt efter dit behov og din hudtype. Det betyder, at vi både arbejder på den overfladiske hud og i de dybere hudlag.

For det andet, sikrer behandlingen med TCA-buffer en kontrolleret og sikker penetration, og der er minimal restitutionstid efter en behandling. Endelig kunne et medicinsk studie, lavet på Cosmo TCA-Peel, konkludere, at:

86% af patienterne havde betydelig og fortsat forbedring ved mørke pletter (hyperpigmentering, solskader mv.) efter fire behandlinger (konstateret ved kliniske undersøgelser).

94% af kunderne havde færre rynker (dermatologisk evaluering).

88% af kunderne havde færre tegn på hudældning (dermatologisk evaluering).

Information om Cosmo Peeling

Selve behandlingen tager cirka 20-30 minutter fra vi starter afrensning af huden. 

Vi sætter dog altid god tid af til vurdering af din hud og vejledning – så vi sikrer, at du får det mest optimale resultat til netop din hud.

Vi anbefaler alt fra 1 – 4 behandlinger, da behovet kan være individuelt. 

Dette afhænger af hvilken koncentration af peelingen, der vurderes at være bedst for dig. Din behandler vil vurdere dit individuelle behov. Men regn med alt fra 15 dage til 8 uger.

Da der ved ældning af huden, er mange faktorer at tage højde for så som livsstil, genetik med mere, kan vi desværre ikke forudsige hvor lang tid resultaterne holder. 

Men det, som vi KAN love dig er, at du altid vil få det maksimale ud af behandlingen.

Resultatet af TCA syre peeling er i princippet permanent. Huden vil dog naturligt som i alle andre tilfælde fortsætte med at ældes med de forandringer dette medfører. Resultatet er efter et par behandlinger en tydeligt glattere og friskere hud med færre rynker og en pænere tekstur. Alt i alt opnår du en tydeligt forynget og stærkere hud efter TCA syre peelinger og reduktionen af ar efter akne vil være permanente.

Almindeligt forekommende bivirkninger er rødme, hævelse, smerte, afskalning, kløe og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage. I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme forbrændinger og pigmentforandringer.

Det er lovgivningsbestemt, at man altid før en Cosmo TCA-peeling, skal ind til en forundersøgelse, hos vores kliniske læge, for at blive godkendt.

Da huden allerede er mere følsom under graviditeten, er det desværre ikke muligt at modtage behandling, så længe du er gravid og fuldt ammende.

Behandlingen kan ikke gives til gravide og ammende.

Ej heller hvis der er infektioner i behandlingsområdet, alvorlig hudsygdom, solskoldet hud eller hvis du er under 18 år.

Desuden behandles ikke på kunder, som får medikamenter der medfører lysoverfølsomhed (ofte medikamenter mod akne og depression), er i blodfortyndende medicinsk behandling, har nyre-, lever- eller immunologiske sygdomme, får kemoterapi eller vævsnedbrydende medicin, som for eksempel binyrebarkhormon.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Pixel Er:YAG 2940

De primære behandlingsområder med ER YAG Pixel laser er dybe akne-ar, rynker i ansigt, hals og bryst, rynker og leverpletter på hænderne, operative og traumatiske ar, forstørrede porer samt Rosacea

ClearLift

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

ZO Skin Health

ZO er en banebrydende hudplejeserie med tilhørende professionelle behandlinger. På grund af ZO SKIN HEALTHs høje standarder, må produkterne og behandlingerne kun føres og udføres af autoriserede.

Rynkereduktion

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Har du spørgsmål?