Er. Nd. YAG Pixel

Behandler leverpletter og Rosacea
De primære behandlingsområder med ER YAG Pixel laser er dybe akne-ar, rynker i ansigt, hals og bryst, rynker og leverpletter på hænderne, operative og traumatiske ar, forstørrede porer samt Rosacea.

Reduktion af dybe skader i huden

Har livet været hårdt ved dig? Og har din hud tydelige tegn fra et levet liv, så har du muligvis brug for lidt ekstra ”kærlighed”. 

I nogle tilfælde kræver de skader, som du har fået i huden, noget ekstra, hvis vi skal kunne opnå det bedste resultat.

Og det er i disse tilfælde, hvor vores ER. Nd YAG ablative laser, vil være det bedste og mest effektive valg.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Effektivt redskab til behandling

Pixellaser er en fraktioneret laser, som er et nyere og effektivt redskab til behandling af hudskader. 

Det bruges blandt andet til foryngelse af huden (rynkereduktion og hudopstramning). Laseren reducerer store hudporer, pigmentpletter og kan reducere synligheden af stort set alle typer ar – deriblandt akne-ar (ar efter dybe bumser).

Laserbehandlingen gør hudens overfladestruktur mere ensartet. Det er hyppigst huden i ansigtet, på halsen, brystet og håndryggene, som vi behandler og giver denne foryngende behandling.

Laseren er derfor velegnet til dig, som har ældet hud eller dig som har akne-ar eller andre skæmmende ar, som du gerne vil have reduceret.

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Før & efter behandling

før Ar og hudstruktur Er.pixelEfter ar Ar og hudstruktur Er. Pixel
Før ER PixelEfter ER Pixel

Hvilke fordele er der ved behandlingen?

Baggrunden for effekten af denne laserbehandling, er laserens specielle fraktionerede teknologi, også kaldet Pixel. 

I laserens håndstykke deles laserstrålen (aktivt synligt lys) op i mange mikroskopiske stråler, som når vandstråler kommer ud af et bruse hoved.

Disse små laserstråler trænger ned i huden og laver nogle mikroskopiske cylindere (søjlehuller) af cirka 1,3 millimeters dybde. Dette medfører, at bindevævsceller fra det omkringliggende væv begynder at producere ny hud for at ”reparere” hullerne.

I forbindelse med lukning af hullerne, sker der samtidig en opstramning af huden. Helingstiden er kortere og meget mere skånsom sammenlignet med de andre laser- og kirurgiske behandlinger.

En af de primære fordele ved denne laser, frem for med den mere gammeldags CO2, er at der er meget få bivirkninger og kortere opheling på kun 4-10 dage.

Ved behandling med en ikke fraktioneret CO2-laser fjernes den øverste del af huden på et niveau således, at der kræves ugers heling, før man for eksempel kan tage på arbejde. Så den laser behandler vi IKKE med hos Healux Klinikken

Før, under og efter behandlingen
Ved forundersøgelsen vil du modtage en generel information om behandlingen. Behandleren, en speciallæge i hudsygdomme, vil vurdere din hud og informere dig om hvor mange behandlinger, du må forvente. Og der lægges en behandlingsplan tilpasset dine behov.

Anvendelse af lægemidler og naturmidler, som måtte gøre huden mere sart og sollysfølsom, må ikke bruges op til behandlingen.

Lige før behandlingen:
Vi fjerner al makeup i det område, hvor du ønsker behandling. Behandleren sørger for desinfektion og fedtfjernelse på området og du får beskyttelsesbriller på.

Behandlingsforløbet:
En behandlingsseance med Pixel-laseren tager typisk 30 – 40 minutter for et helt ansigt. Behandlingen er skånsom, men kortvarigt sviende med en prikkende til smertende fornemmelse.

For at mindske ubehaget nedkøler vi din hud under behandlingen. Man behøver derfor ikke bedøvelse.

Efter behandlingen:
Efter en behandling er huden sviende, hævet og rød i 1-2 dage

Det vil føles lidt, som hvis du har været for længe i solen.

I de følgende dage vil huden overfladisk afstødes i flager, som ikke må frotteres eller pilles af.

På femtedagen er huden ofte helet.

Efterbehandling:
Du vil på klinikken få udleveret en instruktion omkring efterbehandlingsforløbet.

Information om Pixel Er: YAG

Cirka 30 – 40 minutter for selve behandlingen. 

Men vi afsætter 75 minutter i vores kalender, så vi altid har god tid til at undersøge din hud inden behandlingen og give dig den korrekte rådgivning.

Dette kan være meget individuelt og afhænger af hvilket problem, der ønskes behandlet. 

Som udgangspunkt anbefaler vi dog 3-6 behandlinger.

Der skal gå cirka 4 – 6 uger mellem behandlingerne.

Dette afhænger af behandlingsområdet. 

Når vi behandler ar, kan du regne med en permanent forbedring.

Når det gælder rynke-reduktion eller fjernelse af pigmentering, er dette en proces, som vi ikke kan stoppe. Men behandlingen kan forbedre og bremse denne proces, hvorefter ældnings- eller pigmenteringsprocessen igen langsomt tager til.

Der er ikke mange bivirkninger.

I de første 24 timer efter behandlingen føles huden solskoldet, og den vil være pink eller rød. Det betyder, at hudens helingsproces er startet. Herefter vil huden få et net lignende udseende, som varer i tre til fem dage, hvorefter huden skaller af.

Tre dage efter behandlingen må du benytte makeup til at dække det net-lignende udseende.

Nej, da denne behandling er, hvad man kalder en ablativ laserbehandling, også forstået som en laserbehandling, hvor man fjerner eller bryder hudens overflade, er det lovgivningsbestemt, at man skal til en for-konsultation inden man kan komme i gang.

For-konsultationen foregår hos vores speciallæge indenfor dermatologi. Derefter skal der minimum gå 48 timer, før man kan få behandlingen udført.

Nej, vi arbejder ikke med laser på huden, så længe du er gravid eller fuldt ammende.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Hvilken hudforyngelse skal du vælge

Hvad kendetegner en ung og flot hud? Er det at huden er uden rynker? At den har glød og er gennemfugtet? Hos Healux Klinikken har vi flere forskellige behandlinger til at forynge huden.

Skin Tightening Laser

Drømmer du om et ”ansigtsløft” uden brug af kirurgi? Om at få en behandling hvor du kan genoptage dine daglige gøremål, så snart du træder ud ad døren igen? Så er NIR – Skin Tightening laseren fra Harmony XL™ måske noget for dig.

Skinbooster, injektionsbehandling

Er dit spejlbillede blevet træt og trist? Kunne du tænke dig at booste kollagen-produktionen i huden, blive fri for fine linjer og få en mere jævn og ensartet teint med den smukkeste glød?

Sunekos, injektionsbehandling

Vidste du, at der findes en naturlig injektionsbehandling til at fjerne mørke rander, udglatte huden omkring øjnene, panden og den slappe hud på kroppen? En behandling, som samtidig også forbedrer hudens kvalitet over tid?

Har du spørgsmål?