ClearLift Lips

Er du på jagt efter de perfekte læber?
Og ønsker du ikke filler? Så er du ikke alene! Fra renæssancemalerier til berømtheder på den røde løber er det tydeligt, at folk har været på jagt efter den perfekte læbe i århundreder.

Det er ikke underligt, at makeup-teknikker og filler er populære blandt dem, der ønsker at forbedre deres læber. Blot at påføre rød læbestift kan få dig til at føle dig meget mere selvsikker og attraktiv. Filler og rød læbestift er dog ikke for alle, og derfor elsker vi nu at kunne præsentere en læbeforstærknings-behandling med Laser

ClearLift Lip laser læber

Hvem kan få behandlingen?

Den nye læbeforstærkningsteknik kaldet ClearLift opfylder ønsket om naturlige fyldige læber, med en dejlig rød kulør. 

Da alle med alderen mister noget volumen og fyldighed i læberne, er behandlingen velegnet til både kvinder og mænd, som på en naturlig måde ønsker lidt fyldigere læber, samtidig med reducering af de begyndende rynker i læbekanten.

Vores kunder siger:

“Københavns bedste klinik! Mega dygtige og professionelle – føler mig altid i de tryggeste hænder. Det bedste er, at man virkelig kan mærke, at personalet brænder for det, de laver og altid giver en meget professionel og troværdig rådgivning inden behandling. De får mine bedste anbefalinger!” 

4.9/5

Fordelene ved Clearlift laser

  • Opbygning af dit eget væv
  • Fyldigere læber
  • En mere ensartet og skarp læbekant
  • Hydreret og ”sunde” læber
  • En smertefri behandling
  • Huden omkring læbekanten opstrammes

Mange, både kvinder og mænd, føler sig mere selvsikre, når deres læber ser ud på en bestemt måde. Generelt er ønsket, at læber skal se fyldigere, mere farverige og mere proportionale ud

Fordelen ved at vælge Healux Klinikken

Healux Klinikken åbnede sine døre tilbage i 2007 og er dermed en af Danmarks første laser klinikker. På klinikken værner vi meget omkring vores faglighed og kontant opdatering af denne, samt altid at have de nyeste teknologier til rådighed. Vi er et team af Hudlæger, sygeplejersker og Kosmetologer som i hverdagen arbejder tæt sammen, for altid at kunne give dig som kunde, den absolut bedste behandling, inden for alle områder af den moderne skønhedspleje. 

01.

Gennemgået af en læge

Maria Heisterberg er speciallæge i dermatologi og registreret som ansvarshavende læge af Sundhedsstyrelsen i Healux Klinikken. Maria har uddannet sig i og har erfaring med kosmetisk hudbehandling.

02.

Rentefri finansiering

For at give dig de bedste valgmuligheder, har vi på Healux Klinikken etableret samarbejde med to af landets største låneudbydere indenfor det kosmetiske marked. Vi har samarbejde med Resurs Banks og sundhed+.

03.

Tryghed for en sikker behandling

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed. Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvad er den perfekte læbe?

Nogle få undersøgelser har påvist, hvordan folk opfatter læbernes tiltrækningskraft. 

Et forskningsstudie fra 2017 blev en fokusgruppe brugt til at se på billeder af kvinder med deres læber fotoredigeret i forskellige former og størrelser. Deres resultater viste, at de mest attraktive kvindelige læber skal se ud på følgende måde:

De mest attraktive læber, ifølge denne fokusgruppe, var dem, der blev redigeret til at have en stigning på 53,5 % i forhold til læberne på det originale billede.

De mest attraktive læber optog en relativt lille del af den nederste del af ansigtet – mindre end 10%. Folk foretrækker et forhold mellem overlæbe og bundlæbe på 1:2.

Farve, tekstur, definition og volumen var alle vigtige for den ideelle læbe. Disse undersøgelsesresultater giver os et klarere billede af, hvordan den “perfekte læbe” ser ud for mange mennesker.

Læbebehandling

Hvordan hjælper ClearLift dig med at få den perfekte læbe? 

ClearLift-teknologien bruger en ikke-ablativ laser til smertefrit at forbedre dine naturlige læber. Små lasere stimulerer læbernes væv for at skabe en fyldigere, mere perfekt læbe med det 1:2 “gyldne forhold”.

Laserne trænger dybt ind for at forbedre farve, naturlig volumen og definition, samtidig med at de skaber glathed. Denne blide teknik er meget mindre invasiv end injektioner og langt længerevarende end læbestift. Du får smukke, sensuelle, mere ungdommelige læber uden behov for fyldstoffer!

Før & efter behandling

før-lips1efter-lips1
før-lips2efter-lips2

Sådan foregår behandlingen

Da ClearLift er smertefrit, er ingen bedøvende behandling nødvendig. En erfaren Kosmetisk sygeplejerske vil guide dig gennem trinene, mens du læner dig tilbage og slapper af. De vil forsigtigt flytte ClearLift-laseren over dit mundområde. Visse områder af læben, såsom underlæben og amorbuen, er de vigtigste fokusområder for forbedring, men laseren vil gå over hele læbe- og mundområdet.

ClearLift er en subtil læbeforstærker. Det er ikke nok med 1 behandling, vi anbefaler 4 behandlinger i et forløb med 2 ugers mellemrum.

Prøv ClearLift Technology for et perfekt look
Det er svært at opnå den perfekte fyldige læbe, men med ClearLift-teknologi er det ikke kun muligt, det er også smertefrit! Glem alt om frustrerende makeup-teknikker og smertefulde læbeindsprøjtninger.

Hvad sker der under en behandling?
Ved en Clearlift laserbehandling udsendes korte, men kraftfulde impulser af lys, som optages i huden.

I laserens håndstykke deles laserstrålen (et aktivt synligt lys) op i mange mikroskopiske stråler (ligesom vandstråler der kommer ud af et brusehoved).

Fraktionerede, ikke-ablative laserbehandlinger leverer målrettede impulser til isolerede steder. Ifølge fabrikanten, Alma Lasers, dannes kontrollerede små hudsår (op til 2 mm i dybden), hvorved

bindevævsceller stimulerer dannelsen af kollagen samt bryder uønskede misfarvninger/pigmentering uden at skade den overliggende epidermis (overhud). De små sår vil derfor ikke være synlige, men ”skaden” tvinger huden til at reparere sig selv indefra.

Kan jeg booke tid til behandling uden videre?
Før behandlingen skal du til en konsultation hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Denne kan dog foretages samme dag som behandlingen, hvis du booker tid til det. Alle Clearlift behandlinger bliver udført af en specialuddannet IPL/Laserterapeut under lægeansvar.

Ved forundersøgelsen vil du modtage generel information om behandlingen. Behandleren vil vurdere din hud, informere dig om hvor mange behandlinger du kan forvente samt lave en behandlingsplan, der er tilpasset dine behov.

Information om Clearlift laser

En behandling tager cirka 15 – 30 minutter. 

Vi anbefaler, at du får 5 behandlinger for at opnå det bedste resultat, hvorefter resultatet kan vedligeholdes med en behandling hver 3 – 5 måned. 

Der skal gå cirka 2-3 uger mellem hver behandling 

Dette kommer meget an på den oprindelig læbe  kvalitet, alder og livsstil. Vi kan ikke stoppe ældningen, men derimod udskyde den. Så med behandlingen fører vi ældningsprocessen tilbage, opbygger mere volume, hvorefter den langsomt starter igen. For at bevare det opnåede resultat anbefaler vi, at man efter afsluttet behandling kommer til vedligeholdelsesbehandling en gang hver 3.-5. måned.

Fantastiske fordele med et Healux Club medlemskab

Som Healux Club medlem slipper du for at vente på månedlige kampagner og tilbud. du får nemlig adgang til lave priser, præcis når du har brug for dine behandlinger.

Ud over de fantastiske priser, vil du også få speciel invitationer til medlemsarrangementer, mails med små video forklaringer omkring vores behandlinger, tips og tricks til hvad du kan gøre derhjemme og meget andet.

Filler behandling

Filler behandling anvendes til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben. Filler fungerer som et fyldstof – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen

ClearLift behandling

Clearlift-behandlingen arbejder på at reducere rynker, stramme huden op, reducere ar, udjævne farveforskelle i huden samt mindske porerne. I USA kalder man denne behandling for en ”lunch peel”

Rynkebehandling

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som eksempelvis smilerynker ved øjnene og de vandrette og lodrette rynker.

Behandling for mænd

Behovet hos kvinder og mænd er forskellige, hvorfor vi også differentierer vores behandlinger herefter, skræddersyr vi dem til mænd for at sikre, at den mandlige æstetik bevares & forbedres.

Har du spørgsmål?