Basic+ SOFT Daily Beauty Collagen

380,00 kr.

Ikke på lager

Gratis levering

ved køb over 1.200 kr.

Produktbeskrivelse

Få en lækker og nem daglig pleje til hud, hår og negle.
SOFT Daily Beauty Collagen er udviklet til dig, der har behov for et enkelt og effektivt kollagentidskud, som bidrager til smukkere hud, hår og negle. SOFT kollagenpulver består af 3 effektive ingredienser, der indgår i en perfekt synergi, der understøtter din skønhed indefra; marine kollagen, vitamin C og zink.

SOFT Starter består af en metalbeholder, som er smuk at have stående fremme med de150 g SOFT Daily Beauty Collagen, som medfølger, samt en praktisk måleske. Her får du således det perfekte upstarts kit. Fremover kan du blot bestille en SOFT Refill pose og genopfylde din SOFT beholder med nyt kollagen pulver.

Netto indhold
150 g pulver

Smukkere hud, hår og negle · Kollagen, Vitamin C og Zinks effekt på huden Dagligt brug af kollagen kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og holde huden spændstig. Kollagen er en byggesten i vores bindevæv, hvor det holder din hud elastisk, fast og spændstig. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt fungerende hud. · Zinks betydning for dit hår Mange oplever med alderen at hårstråene bliver tyndere og der bliver længere imellem de enkelte hår. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, så du stadig kan være den bedste version af dig selv. · Zinks betydning for dine negle Smukke og velplejede negle er en essentiel del af vores udseende.Derfor har vi brug for at pleje neglene, så de holder sig lækre, stærke og sunde. Zink bidrager til at vedligeholde normale negle.
Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter. SOFT Daily Beauty Collagen har en let smag og duft af skovbær og en fin isblå nuance. Opbevaring Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C Holdbarhed Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage.
Ingredienser Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (skovbær), farve (chlorophyllin-kobber-komplex, spirulina ekstrakt), sødestof (steviolglycosider). Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr. Næringsindhold Næringsindhold per daglig dosis Daglig dosis 5000 mg – %RI Marine kollagen 4683 mg – Vitamin C 120 mg – 150% Zink 6 mg – 55% Bemærk Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. SOFT Daily Beauty Collagen er produceret i Danmark for Tellusvitae Aps.

Har du spørgsmål?