Basic+ SOFT Daily Beauty Collagen refill

330,00 kr.

Ikke på lager

Gratis levering

ved køb over 1.200 kr.

Produktbeskrivelse

Få en lækker og nem daglig pleje til hud, hår og negle.

SOFT Daily Beauty Collagen er udviklet til dig, der har behov for et enkelt og effektivt kosttilskud, som bidrager til smukkere hud, hår og negle. SOFT kollagenpulver består af 3 effektive ingredienser, der indgår i en perfekt synergi, der understøtter din skønhed indefra; marine kollagen, vitamin C og zink.
SOFT Starter består af 150 g SOFT Daily Beauty Collagen leveret i en lækker refill pose. Har du allerede købet en SOFT Starter, er det blot at fylde indholdet af posen op i din beholder og forsætte din daglige brug af SOFT Daily Beauty Collagen.

Smukkere hud, hår og negle · Kollagen, Vitamin C og Zinks effekt på huden Dagligt brug af kollagen kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og holde huden spændstig. Kollagen er en byggesten i vores bindevæv, hvor det holder din hud elastisk, fast og spændstig. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt fungerende hud. · Zinks betydning for dit hår Mange oplever med alderen at hårstråene bliver tyndere og der bliver længere imellem de enkelte hår. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, så du stadig kan være den bedste version af dig selv. · Zinks betydning for dit hår Smukke og velplejede negle er en essentiel del af vores udseende.Derfor har vi brug for at pleje neglene, så de holder sig lækre, stærke og sunde. Zink bidrager til at vedligeholde normale negle.
Anvendelse Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter. SOFT Daily Beauty Collagen har en let smag og duft af skovbær og en fin isblå nuance. Opbevaring Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C Holdbarhed Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage.
Ingredienser Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, aroma (skovbær), farve (chlorophyllin-kobber-komplex, spirulina ekstrakt), sødestof (steviolglycosider). Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr. Næringsindhold Næringsindhold per daglig dosis Daglig dosis 5000 mg – %RI Marine kollagen 4683 mg – Vitamin C 120 mg – 150% Zink 6 mg – 55% Bemærk Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. SOFT Daily Beauty Collagen er produceret i Danmark for Tellusvitae Aps.

Har du spørgsmål?