40+ CARE Holistic Therapy Collagen

530,00 kr.

Køb denne vare og få 53 Point - til en værdi af 53,00 kr.
Gratis levering

ved køb over 1.200 kr.

Produktbeskrivelse

Giv din krop holistisk forkælelse med kærlig pleje af hud, hår, negle, knogler, bindevæv og slimhinder.

CARE Holistic Therapy Collagen er udviklet til dig, der har brug for en lidt mere støtte. Måske har du fået børn, rundet de 40 og kan mærke at huden begynder at blive tyndere, slimhinderne driller og håret bliver finere og har ikke længere den samme pragt, som det engang havde.

CARE Starter består af en metalbeholder, som er smuk at have stående fremme med de150 g CARE Holistic Therapy Collagen, som medfølger, samt en praktisk måleske. Her får du således det perfekte upstarts kit. Fremover kan du blot bestille en CARE Refill pose og genopfylde din CARE beholder med nyt kollagenpulver.

Netto indhold
150 g pulver

Mere fugt – og kærlig pleje af hud, hår, negle, slimhinder og bindevæv · Biotin støtter slimhinderne Mange oplever at have tørre slimhinder, hovedsaligt øjne, næse eller for kvindernes vedkommende forneden. Disse gener har betydning for, hvordan vi har det. Biotin bidrager til at vedligeholde normale slimhinder og er derfor en vigtig komponent i CARE. · Mangan støtter bindevævet Bindevævet binder vores krop sammen; knogler, muskler, hud, organer. Hudens bindevæv bliver ikke gendannet med samme hastighed, når du bliver ældre, og antallet af cellelag i over-huden falder. Det betyder, at din hud bliver tyndere og får færre celler til at binde vand. Mangan bidrager til dannelsen af normalt bindevæv og er derfor en vigtig komponent i CARE. · Hyaluronsyre øger fugten i huden Hudens vandindhold bliver mindre med alderen, og når vandindholdet falder, bliver huden mindre smidig og fyldig. Huden bliver også mere tør. Hyaluronsyre en god hjælper til at binde fugten til huden og er derfor en stjerne i CARE. · Kollagen, vitamin C, zink og biotin til din huden Treenigheden af aktive ingredienser, kollagen, vitamin C og zink, der udgør basen i vores EXO sortiment, tilført en fjerde komponent, biotin, der bidrager til at vedligeholde normal hud. Dagligt brug af kollagen kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og holde huden spændstig. Kollagen er en byggesten i vores bindevæv, hvor det holder din hud elastisk, fast og spændstig. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Zink bidrager til at vedligeholde normalt fungerende hud. · Zink og biotin for dit hår I CARE har vi to komponenter, der støtter op om dit hår; zink og biotin bidrager til at vedligeholde normalt hår. · Zink til dine negle Zink bidrager til normale negle.
Anbefalet daglig dosis til voksne er 5 g (1 scoop). Opløs pulveret i 2-300 ml koldt vand og drik det umiddelbart efter. CARE har en skøn smag og duft af solbær og en indbydende lyserød nuance. Opbevaring Tørt, tætlukket og ikke i direkte sollys ved maks. 25º C Holdbarhed Produktet er bedst før 24 måneder fra produktionsdatoen i uåbnet emballage.
Ingredienser Marine kollagen fra torsk, vitamin C, zink, hyaluronsyre, aroma (solbær), biotin, mangan, farve (anthocyanin), sødestof (steviolglycosider). Kan indeholde spor af krebsdyr og bløddyr. Næringsindhold Næringsindhold per daglig dosis Daglig dosis 5000 mg – %RI Marine kollagen 4510 mg – Vitamin C. 120 mg – 150% Zink 6 mg – 55% Mangan 2 mg – 100% Biotin 200 µg – 400% Hyaluronsyre 54 mg – Bemærk Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Kosttilskud bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. CARE Holistic Therapy Collagen er produceret i Danmark for Tellusvitae Aps.

Har du spørgsmål?